Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó lenne nyerni, még Deu nélkül is. Ősszel 3-0-ra nyertünk(L.Alberto, Lombán, Espinosa), de csak a 72. bercben tudtuk feltörni a védelmüket... Amúgy a kezdőre visszatérve: Araujo?!Gareth Tello írta:Ma 8-tól pedig Barça B-Hércules, jó ráhangolódás lesz a Sevilla-meccsre.
Oier - Balliu, Lombán, Sergi Gómez, Planas - Rafinha, Luís Gustavo, Luis Alberto - Femenía, Dongou, Grimaldo.
Ha már kedvenceknél járunk, akkor RafinhaGareth Tello írta:Már csak ezért is érdemes lesz megnézni a mérkőzést, Grimaldo nagy kedvencem a B-ből.![]()
Esetleg talán megengedjükGareth Tello írta:Streamet hozok majd minden bizonnyal.
Köszi a linket!ZS10 írta:Barcelona - Chelsea
Egyenlítettek.Messa írta:0-1 Deu
Ezeket a híreket szerintem nem kell komolyan venni, gyakorlatilag hetente röppennek fel olyan hírek, hogy a City, a Chelsea, az Arsenal vinné a fél Barça B-t.Castiel írta:Azt nem tudtam, h a City is vinné???
Sokakat a porba tiporsz ezekkel a megjegyzésekkel.miihii írta:Én már visszasírom az egysorosaidat![]()
Komolyan mondom hihetetlen amit már hetek óta művelsz ebben a témakörben a különböző topicokban. Nyomatod itt a fejedből kipattanó nagy gondolatokat, amik csak a te gondolkodásmódod alapján tűnnek ésszerűnek/reálisnak és még saját magadnak is ellent mondasz időnként. Kicsit uncsi, de hát ez ugye egy fórum...sura írta: JDS azzal tett botot a küllök közé, hogy az istennek se akart elmenni felnőtt szerződés birtokában. Ezeknek a hármaknak meg nem felel meg az ifi - szerződés és a másodosztály. Ha nem férnek be az A keretbe, akkor el akartnak menni - és a mostani szabályok szerint tudnak is menni.