visca el barca írta:Mikaos írta:A Varane-ban kételkedők tegnap kaptak egy újabb adagot: 30 éves védőket meghazudtoló rutinossággal hozta le a tegnapi meccset is. Biztos, hogy az elkövetkezendő évek egyik legjobb középhátvédje lesz - ha nem rontják el Madridban (ami egyébként szokásuk).
tegnap simán kiszórhatták volna a francba teljesen jogosan. még a madridisták is elismerik.
És????(hozzáteszem, igazad van, ki lehetett volna szórni)
Attól függetlenül, ha ez a gyerek így fejlődik, lesz min idegeskedünk egy jó pár évig.
Már tavaly is látszott rajta, hogy nem az az ideges típus,de az idén amit művel 19? évesen, hát az több mint elismerésre méltó.Nem kívánom, hogy vesszen el, meg hogy rontsák el a madridiak, csak azt, hogy ne ott teljesedjen ki.Rég láttam ilyen jó védőtehetséget(bár már annál sokkal több)
Hogy a meccshez is szóljak...
Bár tudom ennél azért sokkal, de sokkal többől áll egy meccs és úgy en bloc az egész foci és marha könnyű innen ugatni...DE!!!!
Mikor esik már le a csapatok(és főleg a nagy csapatok edzőjének, köztük a mieinknek is), hogy ezt a madridot a saját fegyverével a legkönnyebb megverni, a KONTRÁKKAL.
Tegnap is látszott, hogy a szünet után sokkal jobban átadta a kezdeményezést a ManU és egyszerűen nem tudott a madrid helyzetbe kerülni.Nekik nem megy a tilitoli, nekik a rúgd előre fuss megy, az viszont bárkinél jobban.A távoli lövésektől eltekintve semmi veszély nem volt bennük, viszont valaki már említette előttem, hogy mintha meg lett volna nekik mondva, hogy inkább hadd lőjön, mint szétnyíljon a védőfal vagy esetleg 25ön belül szabi legyen.Az első félidőben ellenben amikor az angolok próbáltak játszani(egyébként sztem borzasztóan)sokkal jobb volt a madrid.
Ettől függetlenül örülök az 1-1nek.Sztem, ez már csak Fergien múlik és én bízom az öregben.