Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Hát nem tudom, én azért inkább Giroud-t raktam volna be.Game90 írta:Várható volt, hogy Wenger inkább egy biztonságosabb kezdőt választ majd.
Biztos jó meccs lesz, kár, hogy nem látom majd![]()
![]()
De figyeljétek meg, hogy Wilshere, Podolski, Cazorla, Walcott nagy meccset fog játszani
Várható volt, hogy Wenger inkább egy biztonságosabb kezdőt választ majd.Gareth Tello írta:Ramseyhez mit szólsz?
Ez a sport azért is rendkívül népszerű, mert egy látszólag esélytelen kis csapat is bármikor elkaphat egy nála nagyobbat. Sajnos manapság már ez is le lett rombolva némileg a rengeteg bunda üggyel.messideco írta:Szerintem simán bundagyanús. Otthon, ekkora különbséggel? Nem rossz csapat a Plzen, cseh válogatott játékosokkal tele, de azért hoznia kellett volna az olasz csapatnak.Gareth Tello írta:A Kazan győzelme nekem is meglepetés volt, de közel sem akkora, mint az, hogy a Napoli 3-0-ra kikapott a Plzentől.![]()
Mondjuk az elsőt nézve ez a valószínűbb.kanty írta:Szerintem sem pattant meg Bale lövése. Egyszerűen ilyen fura pályát ír le a labda.
Ja tényleg, olasz csapatról van szó.messideco írta:Szerintem simán bundagyanús. Otthon, ekkora különbséggel? Nem rossz csapat a Plzen, cseh válogatott játékosokkal tele, de azért hoznia kellett volna az olasz csapatnak.
Szerintem simán bundagyanús. Otthon, ekkora különbséggel? Nem rossz csapat a Plzen, cseh válogatott játékosokkal tele, de azért hoznia kellett volna az olasz csapatnak.Gareth Tello írta:A Kazan győzelme nekem is meglepetés volt, de közel sem akkora, mint az, hogy a Napoli 3-0-ra kikapott a Plzentől.![]()
Na igen, ez a másik. Nem volt rossz meccs a gólok szempontjából.Barcaman14 írta:A Lyon gólja is említést érdemel, bődületesen eltalálta:
http://www.youtube.com/watch?v=wIm5arAuNVQ
Hát nálam Bale két szabadrúgás gólja összeadva se akkora, mint ezBarcaman14 írta:A Lyon gólja is említést érdemel, bődületesen eltalálta:
http://www.youtube.com/watch?v=wIm5arAuNVQ
Születtek azért érdekes eredmények. A Plzen vagy a Kazan győzelme pl idegenben.
Én úgy látom nem pattant meg a sorfalon, de azért otthon megnézem a saját gépemen még egyszer. (ezen mindig szakadoznak a videók) Aki megtanul így szabadot lőni, ráérez, az nagyon veszélyes tud lenni, így ér a labda a kapuig a leggyorsabban és így a legkiszámíthatatlanabb a pályája a levegőben.herlius írta:...Azért ez nem kicsit pattant meg a sorfalon. .
Azért ez nem kicsit pattant meg a sorfalon. Normális esetben ez egy középre tartó szabi lett volna, amit simán fölétol a kapus. Látszik a lassításon is, hogy már indult a labdára, majd a megpattanás után hirtelen visszavetődik.Gareth Tello írta:Bale egy akkora beteg állat, amekkorát rég láttam.kanty írta:Spurs-Lyon meccsen, Bale előbb két méterről az üres kapu mellé lő, majd jó 30-ról lő egy hatalmas szabadrúgás gólt.
Azért a Lyon nagyon átalakult az elmúlt években, alig ismerek néhány embert onnan.
Lloris eljött tőlük, most ül a Spurs kispadján.![]()
Két szabadrúgással megnyeri nekünk a meccset, úgy, hogy a másodikat a 93. percben lövi 1-1-nél.![]()
![]()
Utóbbi hat gólunkat ő lőtte.
Ha az első gól nem is,de a második az szerintem a kapusé volt szerintem. Ettől függetlenül hatalmas formában van a srác,a válogatottban is jól ment neki nem rég. Remélem sokra viszi majd a karrierje soránGareth Tello írta: Két szabadrúgással megnyeri nekünk a meccset, úgy, hogy a másodikat a 93. percben lövi 1-1-nél.![]()
![]()
Bale egy akkora beteg állat, amekkorát rég láttam.kanty írta:Spurs-Lyon meccsen, Bale előbb két méterről az üres kapu mellé lő, majd jó 30-ról lő egy hatalmas szabadrúgás gólt.
Azért a Lyon nagyon átalakult az elmúlt években, alig ismerek néhány embert onnan.
Lloris eljött tőlük, most ül a Spurs kispadján.