Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt valamilyen szinten nem bánom. néha kicsit erőltetett volt a fiatalok játszatása, csakazértis próbálkozások voltak. El fog jönni úgyis az idejük, ahogy Thiago is kiforrotta magát, és mostanában rendre a kezdőben találja magát.visca el barca írta:szégyen hogy az ilyen komolytalan sörmeccseken sem képesek a fiatalokat játszatni. vilanova egyértelmű h "fél" tőlük és abszolut nem számít rájuk.
Melyiket? És forrást, ha lehet!Barcaman1993 írta:Firefox írta:Hivatalos! Cristiano Ronaldo ismeretlen okok miatt kihagyja a Barcelona elleni mérkőzést!
(Barcaman1993 megfelel?)
Ezzel alapvetően egyetértek, de ma én sem vittem túlzásba a tartalékolást. A Granada az új edzőjével még nem vesztett meccset, otthon tavaly is jók voltak ellenünk, nem árt résen lenni.messideco írta:Nem megmondtam, hogy sem Montoya, sem Bartra nem lesz a cserék között sem?Akkor miért erőltetjük az b-ből való játékosfelhozást, ha csak nézik a meccseket?
Mivel a Mundo azokat írja pihenőket, akiket írtam valószínűleg tartom ezt a kezdőt:SuperMessi írta:Én őket küldeném ki:
VV-Adriano,Piqué,Mascherano,Montoya-Sergio,Thiago,Cesc-Tello,Messi,Alexis
Melyiket? És forrást, ha lehet!Firefox írta:Hivatalos! Cristiano Ronaldo ismeretlen okok miatt kihagyja a Barcelona elleni mérkőzést!
(Barcaman1993 megfelel?)
Köszöntem! Jár a korsó sörsalas9 írta:Tessék![]()
Röviden:
Február 16. Granada-Barcelona
Február 20. AC Milan-Barcelona
Február 23. Barcelona-Sevilla
Február 26. Barcelona-Real Madrid
Március 02. Real Madrid-Barcelona
Március 09. Barcelona-Deportivo
Március 12. Barcelona-AC Milan
Március 16. Barcelona-Rayo Vallecano
TessékCastiel írta:nem tudom melyik topicba illik a legjobban, ide írom:
Valaki leírná hogy is fest a február végi, Március eleji erőltetett menet?
megköszönném.![]()