2013.02.20. 15:12:07
Én sem érzek nagy veszélyt...Ha itt nem jutunk tovább akkor tényleg semmi keresni valónk a Blben...De nem lesz egyszerű...A Milannak egy ellenszere lesz a rugdosódás...Ne várjunk tőlük sokat...Fizikálisan megpróbálnak majd megverni minket,ez az egyetlen pont ahol verhetőek vagyunk,aztán egy-két passzos kontrák...Ennyi...Viszont ez nem veszélytelen...A védelünk meccsneként egyszer szeret elaludni,és ha a Milan vezetést szerez a San Siroban,akkor marhára fogunk izzadni...A bírón is sok fog múlni...Ha engedi majd az úgynevezett "kemény játékot",alias szabálytalan játékot,akkor sokkal nehezebb lesz...De ez kb 3 perc után ki fog derülni,az első pár odalépésnél hogy fúj...Amúgy ez a halálom,amikor azt látom,hogy minden egyes kontaktnál az ellenfél faltol minket,a bíró meg nem csinál semmit...A madrid is rendre így tud fölénk kerekedni,hogy agresszívan odalépnek,a bíró sporttárs meg nem fújja le...De ma ez sem lehet kifogás,ugyanis sokkal erősebbek vagyunk mint az ellenfelünk...Ráadásul ha Nocerino,meg Flamini sem játszhat,akkor még tovább gyengül a Milan...
Szerintem nyerni fogunk,nem sokkal de nyerni fogunk...Én azt mondom hogy elhúzunk 2-0rá,majd amikor már lecsendesedik a meccs,a végén szokás szerint bealszunk,és kapunk egyet...szal 1-2 a tippem...
Amúgy csakis önmagunkat verhetjük meg,és önmagunknak nehezíthetjük meg a szitut,ahogy ez az egész szezonban volt...Az ellenfeleken mindíg sikerül túlnőni,ezzel sosincs gond,de ha kihagyjuk a ziccereket,meg bohóckodunk hátul,akkor jönnek a nehéz meccsek...És BL ide BL oda,nehéz lesz motiváltan odakoncentrálni erre a meccsre,mert akkor favoritok vagyunk,mint a ház,és azért ez benne van a játékosok fejében,akármennyire profik is...
De nyerni fogunk,meglepne ha megúszná a Milan egy X-el...Visca el Barca!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!