Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szintén, egy unalmas 1-1.Stalkyard írta:Szokásosan 60%-on pörgő Barcát, tengernyi kihagyott ziccert és a továbbjutás nem teljes mértékben való eldöntését várom.
Teljesen egyetértek, de ha akkor az első félidőben vezetünk 5-0ra senki nem szólhatott volna semmit. A 2 csapat között csak, ha a nagy ziccereket berúgjuk, akkor két számjegyű különbség jött volna ki. Egy évvel később ugyanez megtörtént, ráadásul még ki is kaptunk.recrea írta: Szerintem ott elkövette azt a hibát Pep, h két gólja után lehozta Zlatant, aztán lerohant minket az Arsenal, odanyomtak a kapuhoz, elöl meg senki nem tudta megtartani a labdát. Ráadásul felfelé ívelt a svéd, szerintem végig kellett volna játszania, és tovább támadnunk.
Szerintem ott elkövette azt a hibát Pep, h két gólja után lehozta Zlatant, aztán lerohant minket az Arsenal, odanyomtak a kapuhoz, elöl meg senki nem tudta megtartani a labdát. Ráadásul felfelé ívelt a svéd, szerintem végig kellett volna játszania, és tovább támadnunk.Gareth Tello írta:Csak az ne legyen, ami az Arsenal ellen szinte pontosan két évvel ezelőtt...
Hamar rúgnak a fiúk egy-két gólt, aztán lélekben már a Sevilla elleni meccsen járva lézengenek, lazulnak a pályán, ráülnek az eredményre, aztán a hajrában bekapnak egy-két gólt, és néznek, mint Mari.Bár ez szerencsére a Tito-féle Barçára eddig nem annyira jellemző, mint a Pep Teamre.
Sztem ebben semmit sem javultunk. Még mindig az orrom előtt a Depor meccs, ahol 20 perc után 3-0 után majdnem sikerült elbukni. De volt itt Malagá, Mallorca, Sociedad... Had ne kelljen folytatnom.Gareth Tello írta:Csak az ne legyen, ami az Arsenal ellen szinte pontosan két évvel ezelőtt...
Hamar rúgnak a fiúk egy-két gólt, aztán lélekben már a Sevilla elleni meccsen járva lézengenek, lazulnak a pályán, ráülnek az eredményre, aztán a hajrában bekapnak egy-két gólt, és néznek, mint Mari.Bár ez szerencsére a Tito-féle Barçára eddig nem annyira jellemző, mint a Pep Teamre.
Nem tudom, de szerintem a mai meccs sokkal fontosabb a Sevilla-i bajnokinál.. inkább azon pihentetnék mint a mostanin. Talán tényleg nem kellene fél vállról venni a mai meccset, de persze nem utaltál erre.Bob_Marley írta:Oda-visszavágós párharc, okosan le kell hozni, főleg hogy hétvégén a mainál is fontosabb, bajnoki vár a csapatra Sevillában, meg ugye a Real is, úgyhogy egy okos labdatartós okos játékot várok.
Gólt szerintem tuti fogunk szerezni, s azzal már fél lábbal a továbbjutás is meglehet.
Lehet nagyarányú győzelem, lehet szűk, lehet iksz szóval minden :d De nem szabad elfelejteni hogy még ők is jönnek hozzánk, türelmesen kell játszani, s lehetőleg 1-2t bedöfni.
Hát azt kétlem, h a hétvégi bajnoki fontosabb lenne, mivel ha ott hibázunk, akkor is marad előny és még van hátra 13 meccs javítani. Itt meg ha elrontjuk, már csak egy esélyünk lenne. Másrészt nem Sevillában lesz, hanem otthonBob_Marley írta:Oda-visszavágós párharc, okosan le kell hozni, főleg hogy hétvégén a mainál is fontosabb, bajnoki vár a csapatra Sevillában, meg ugye a Real is, úgyhogy egy okos labdatartós okos játékot várok.
Gólt szerintem tuti fogunk szerezni, s azzal már fél lábbal a továbbjutás is meglehet.
Lehet nagyarányú győzelem, lehet szűk, lehet iksz szóval minden :d De nem szabad elfelejteni hogy még ők is jönnek hozzánk, türelmesen kell játszani, s lehetőleg 1-2t bedöfni.
ha két nézet ilyen messze áll egymástól mint a ketőnké Fabregast illetően, nyilván nehéz lenne meggyőzni egymást , de mire gondolok én: a legutóbbi meccsen úgy a 10-20 perc magasságában volt róla egy közelkép amin jólláthatóan szakadt róla a víz, miközben a többiek úgy épp, hogy be melegedni látszottak. tudom ez "csak" kondíciós állapot de beszédes! és ne gyere azzal, hogy aránytalanul erősen kezdett, mert ez egyszerűen nem volt látható.más: kifejezetten megfigyeltem, hogy különösen a labdaszerzéseknél árnyékra megy, nem ütközik, zavarja ugyan az ellenfelet de "tisztes" távolból.a futó gyorsasága szerintem a barcában is a gyengébbek közé tartozik...ha most elfogadom, hogy a Milan ahogy te is írtad bekkelni fog és ami tény hogy fizikailag nagyon erős játékosokból áll, nos ebből az aspektusból tettem utalást Fabre állapotára, pontosabban arra, hogy itt és most egy rámenősebb erősebb, erőszakosabb középső emberre lenne szükség, Ini és Xavi mellé.ismerem persze Fabre előnyös tulajdonságait is tudom hogy "jól megélt" az Angol Ligában de ott abban a csapatban éppenhogy ő volt az akit még elbírt a csapat a többi "tank" mellett. a mérkőzés várható kimenetelét illetően nincs különbség közöttünk, legfeljebb én a Parma elleni teljesítményük alapján erősebbnek érzem őket mint itt sokan.herlius írta:Húha, Fabregas mint gyenge fizikumú játékos? Ezt komolyan gondoltad? Szerintem pont az egyik legjobb felépítésű játékosunk, nem véletlenül edződött a PL-ben sem. Én speciel tutira veszem a szereplését a kezdőben, főleg úgy, hogy a hétvégi bajnokin végig pihent, ráadásul ő pont az a típusú játékos, aki a kemény, alattomos olasz védők között is elbodogul. Xavi szereplése is szvsz garantált, láthattuk már párszor, hogy kulcspillanatokban Thiago még nem kellően higgadt, holnap viszont nem férnek bele az utóbbi időben tapasztalt csúnya labdaeladások. Gálakezdőt várok egy valószínűleg 11 emberrel bekkelő ellenfél ellen. A Milan-nak nincs veszítenivalója, a félidők elejét biztosan megpróbálják megnyomni kicsit, aztán kibekkelni amit tudnak. Ez a Milan viszont még a tavalyitól is nagyon messze van egyelőre, elsősorban a BL-ben kulcsfontosságú rutin hiánya miatt. Nem mellékesen még az erejüket is be kell osztaniuk, hiszen hétvégén már kulcsfontosságú derbit játszanak a bajnokságban. 1-2 gólos döntetlent vagy szűk Barca-győzelmet jósolok, feltéve hogy nem a hétvégi formánkat mutatjuk a helyzetkihasználásban.mess2009 írta:látva a Milan legutóbbi meccsét akad néhány gond..... 1./gyorsak és erősek a széleken! 2./Balotelli 3./ általában is nagyon erősek fizikailag ami ugye sok taposást, rugdosást, elsodrást jelent 4./egyaránt jó a védősoruk a közepe és a támadó szekció is! a helyzat kulcsa tehát úgy érzem: lelassítani őket, idegenben rúgott gólok, Balotellire külön is embert állítani, teljes koncentráció a pontrúgásaiknál.
ami a kezdőt illeti én Xavi mellett vagyok(stabilitás) viszont Fabregast kihagynám(gyenge mezőny munka, gyenge fizikum) helyette most jöhet Thiago.