Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sok értelme lenne kitámadni, és 0-4-el menni félidőre... azért ennyire nem hülyék.mekkora írta:Szégyenteljes játékot játszik a Milan, egy ilyen múltú csapattól elvárja az ember hogy legalább megpróbálnak otthon, saját közönség elött játszani, de ők még a San Siroban is beszariak !Rivaldo11 írta:10 emberrel bekkelnek kb 25 méteren belül. Nehéz lesz így.
Szégyenteljes játékot játszik a Milan, egy ilyen múltú csapattól elvárja az ember hogy legalább megpróbálnak otthon, saját közönség elött játszani, de ők még a San Siroban is beszariak !Rivaldo11 írta:10 emberrel bekkelnek kb 25 méteren belül. Nehéz lesz így.
Szerintem egyáltalán nem játszottunk rosszul. Ennyire betömörülő védelem ellen is parádésan alakítottunk ki ziccereket, csak éppen megint kihagytuk szinte mindet, plusz a sporik is velünk voltak ugye most is... A helyzetkihasználásunk viszont nem ütötte meg a profi futball szintjét, ahogy a szezon nagy részében sem. És még így is több, mint 3-as a gólátlagunk a szezonban. Ez sok mindent elmond.barcapowa írta:nagyon rosszul jatszik a barca sajnos. tartogatjak az erejuket a milan ellen de azert ez mar tulzas. Messi,ha nem lenne biza.... Ki nyerte volna az utobbi 4 aranylabdat?:D
először én is sizdtam, de ha Messinek adja les, Ininek meg nem tudta volna odaadni, lassításból ítélve.Deus írta:Tello, csapatmunka vazze!!!!