Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végre már valaki leírja... Bízok benne h Tito hamarosan visszatérhet.knor írta:Szerintem, Tito nélkül eddig volt lendülete a csapatnak. Jó lenne ha vissza tudna már térni.#David Villa# írta:Egy hiányzókkal teli Realt nem vertünk meg, Majd egy gyenge, és hiányzókkal teli Milán sem. Edző nélküli játékból kezd elegem lenni!
Szerintem, Tito nélkül eddig volt lendülete a csapatnak. Jó lenne ha vissza tudna már térni.#David Villa# írta:Egy hiányzókkal teli Realt nem vertünk meg, Majd egy gyenge, és hiányzókkal teli Milán sem. Edző nélküli játékból kezd elegem lenni!
Én már két évvel ezelőtt ezt hangoztattam: miért nem tanulnak meg távolról lőni?salas9 írta:Az a gond évek óta ez van, hogy felállnak ellenünk és meccsenként egyszer jut eszünkbe az, hogy távolról kísérletezzünk...Deus írta:Nem ismerik a tavolloves szot? Egyedul Iniesta probalkozott, azt annyi.
az kevés. 3 góllal kellene nyerni ugyebár. szóval ez a gyenge Milan nem lehet komoly ellenfél..ktm írta:Milyen sokan azt gondoljak, hogy nem tudunk 2-t loni otthon. hmm LOL
Biztos nem hagyja a gyerek aludni.ahetaton írta:Az egy dolog, hogy Alvesék oldala, de azt miért nem veszik észre, hogy Messi semmit nem csinál lassan hetek óta.
Teljesen impotens a játékunk, rossz nézni.
Villat kéne kezdetni középcsatárnak, csak, hogy rájöjjön Messi, hogy nem aranyból van az izzadsága....
Az a gond évek óta ez van, hogy felállnak ellenünk és meccsenként egyszer jut eszünkbe az, hogy távolról kísérletezzünk...Deus írta:Nem ismerik a tavolloves szot? Egyedul Iniesta probalkozott, azt annyi.
ktm írta:Milyen sokan azt gondoljak, hogy nem tudunk 2-t loni otthon. hmm LOL