2013.02.20. 23:02:26
Hát innen nehéz lesz...A milan be fog állni bunkerezni,3-mat lőni nehéz lesz...De egy tuti hogy mégegyszer ilyen rosszul nem fogunk tudni játszani...Meg ez egy tipikus olyan meccs volt,hogy semmi úgy megy ahogy kellene...Elős gól,ahogy a kommnetátor mondta,"ritkán látunk gólpaszt kézel"...Onnan a Milán felbátorodott mi megzavarodtuk...Persze nem kellett volna...És mellé Puyolt megverték úgy kaptunk gólt,szinte biztos vagyok benne,hogyha nem vérző fejjel rohangál nem ez lett volna...Le kellett volna cserélni...Itt hibáztunk...Nomeg a helyezkedés,kb a 10. gólt kapjuk idén így...Alves nem ér vissza...De az vhol a taktikánkból is fakad,ezt még értem is,de azt nem hogy miért rohangál 3 ember középen,vki lépjen már ki ilyenkor a szélre,ha ott a helye ha nem...Nyílván aki a legközelebb áll...És azért bosszantó ez,mert tényleg rendre kapjuk ezeket a gólokat...
És igen,jó lenne már ha lenne edzőnk...Tito az edzőnk,nem Moura,azért a játékosok is másképp reagálnak rá mint a segédedzőre...És ha ő itt van sztem tuti lecseréli Puyolt,és akkor nincs ez a baj valszeg...Plusz lehet másképp nyúlt volna bele a meccsbe...Cesc lejött az világos csere volt,de Alexis becseréje,hát...Nem mondom hogy tudtam volna a jó megoldást és utólag persze könnyű de kérdés,ha Tito itt van mit cserél...Mert meccs közben erről tuti nem konzultálnak...Persze tudom beteg,sajnálom is őt,de örülnék ha mihamarabb visszatérne...
No mind1,már ez van...Persze meg lehet verni ezt a Milant a Camp Nouban 3-4góllal,ez nem kérdés...De ahhoz az kell hogy Cesc tudjon értélmesen labdába érni,mert kell ő...Mivel értelmes csatárunk Messin kívül nincs elöl,így kell ő előre,és kell hogy formában legyen...Messi is halovány volt,bár ha az egész csapat gyenge,akkor neki is nehéz,mert rossz labdákat kap,vagy nem kap,ha meg megkapja minden figyelem ráirányul,mindenki vadássza...Ha nincs ki elvigye az embereket előle mellőle,akkor rohadt nehéz,akármekkora sztár,egy egész csapat áll előtte hogy megfogja...Xavi sérülésből jött vissza,éreztük is...A fura az volt, hogy nem tudtuk a labdát a felezőn túl fehozni,továbbá a meccs egyes szakaszaiban ha elveszítettük nem tudtuk gyorsan visszaszerezni azt,ami nem jellemző ránk...Ha a visszavágón tudjuk hozni a játékunkat,akkor lehet esélyünk...Ha az első bemegy,megtörik a jég,akkor elkezdhetnek hullani a gólok...Amint a Milan játékosai megérzik,hogy igenis mattolni tudjuk őket,egyből elkezdenek gondolkodni,hogy hoppá,itt baj is lehet...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!