Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így tisztább persze, kevés volt az előző információ,más milyen kapcsolatépítésre gondoltamdaffy írta:együtt jártunk ált. suliba pár évet,aztán 10 év távollét után egy iwiw bejelölés indította el a kommunikációt. gondolom így tisztább. 2 héttel később már személyes volt a dologBob_Marley írta: Illetve még megjegyezném mert ezt is akartam írni ha már ezt írtad daffy, hogy ott ismerted meg a barátnőd/feleséged hogy ez is számomra olyan idegen.
Én is kb 10 emberrel beszélek rendszeresen, napi szinten. És erre is írtam, hogy napi 10emberrel hogy találkozol, vagy ülsz be kávézni, stb. ?de pl ha Sanama azt írod hogy annyi ember lenne akivel tudnál beülni kávézni lesarkítva, az nekem elég furcsa.
Én saját magamból indulok ki, kb max 10 embert tudnék felsorolni, akiről napi rendszerességgel "érdekelne" hogy mi van vele.
Ezt az elején kifejtettem szerintemTehát arra akarok kilyukadni, hogy én nem tudom elképzelni, hogy Sanama neked "létszükségleted" legyen mondjuk x emberrel még a napi találkozáson kívül fent tartani a kapcsolatot.Itt a kulcsszó a nap, mert ezt írtad, mondom megértem ha azt írod beadandó stb, bár mint írtam gondolj bele ez mennyire jobb lenne mondjuk leülni és ÉLŐBEN megdumálni
együtt jártunk ált. suliba pár évet,aztán 10 év távollét után egy iwiw bejelölés indította el a kommunikációt. gondolom így tisztább. 2 héttel később már személyes volt a dologBob_Marley írta: Illetve még megjegyezném mert ezt is akartam írni ha már ezt írtad daffy, hogy ott ismerted meg a barátnőd/feleséged hogy ez is számomra olyan idegen.
miért, mit tudnak rólam azokon kívül, amiket megadok ? mármint teszek fel magamról képeket, beállítom, ki a barátnőm, kiposztolom, hogy megvan a nyelvvizsga, vagy beteszem, hogy keresztény vagyok.de így vagy úgy,akár a facebook,akár más által,de nincs magánéleted. mindent tudnak rólad,hogy nem használják fel (egyelőre),az más kérdés. amíg nincs belőle károd,addig jó
Így van.shutterisland írta:lehet fb nélkül élni, de sokat könnyít az életen, és hasznos, ha nem vagy 24h függő. ennyi.
részben egyetértek,részben nem. vannak dolgok(akár suliban),amelyeket nem lehet megoldani e nélkül kényelmesen. értsd: más dolog látná kárát.Bob_Marley írta:..
de így vagy úgy,akár a facebook,akár más által,de nincs magánéleted. mindent tudnak rólad,hogy nem használják fel (egyelőre),az más kérdés. amíg nincs belőle károd,addig jólehet fb nélkül élni, de sokat könnyít az életen, és hasznos, ha nem vagy 24h függő. ennyi.
Na ilyenekre írom hogy emberek gondolkozását változtatja meg és véleményem szerint rossz irányba.daffy írta:kényelem. minden könnyen,gyorsan,ingyen intézhető,meg sem kell mozdulnod.
ennek ára,hogy lényegében mindent tudni lehet rólad,bár a facebook nem rögzít mindent,ellenben másokkal,de sok olyat igen,amit nem szeretnél. törölni pedig nem lehet magad soha.
a fiatalok nagy része a monitor előtt éli a tizenéves korát. ez bizonyítottan rossz,ennek ellenére ha valami kényelmes,könnyű és jó,az csábít
Könyvek rövidenBob_Marley írta:Én mint Facebook "ellenes" azért ezzel vitatkoznék.
Lehet azért mert én nőttem fel más világban (mondjuk hozzáteszem iwiw már volt ) de megtudtam csinálni az egyetemet Facebook ismeretség meg használat nélkül is.
Nem is értem a két felvetést, hogy mondjuk tanárról infok emg vizsga info miközben ha ott vagy ezt megkapod azonnal mindenkitől, felsőbb évestől akár vagy bárkit megkérdezel a büfébenMinek ehhez "távolról" Facebookon kommunikálni.
Tétel kidolgozás, beadandó, zh felkészülés házi stb, meg összeültünk páran megoldottuk mentünk dolgunkra.
Nem megyek bele mélyebben, de speciel engem továbbra sem tud senki meggyőzni hogy Facebook nélkül "nincs élet"
Sőt a hibáit már ezerszer ecseteltem, emberek gondolkozás változása kommunikáció változása stb, ami nálam inkább kár mint haszon.
Tényleg zseniális lesz mikor Facebookon veszünk el feleségül valakit, meg ott megyünk ki temetőbe.....S nem szürreális sajnos.
kényelem. minden könnyen,gyorsan,ingyen intézhető,meg sem kell mozdulnod.Bob_Marley írta:Én mint Facebook "ellenes" azért ezzel vitatkoznék.
Lehet azért mert én nőttem fel más világban (mondjuk hozzáteszem iwiw már volt ) de megtudtam csinálni az egyetemet Facebook ismeretség meg használat nélkül is.
Nem is értem a két felvetést, hogy mondjuk tanárról infok emg vizsga info miközben ha ott vagy ezt megkapod azonnal mindenkitől, felsőbb évestől akár vagy bárkit megkérdezel a büfébenMinek ehhez "távolról" Facebookon kommunikálni.
Tétel kidolgozás, beadandó, zh felkészülés házi stb, meg összeültünk páran megoldottuk mentünk dolgunkra.
Mindenkinek csak addig nincs rá szüksége, amíg nem kezd el egyetemre járni, ismerőseim között is volt jó pár ilyen. De amikor már a tanárokról vagy a vizsgákról kell info, elkerülhetetlen, hogy az ember felmenjen rá. Úh ha jól emlékszem GT most végzős, szóval kb. fél évet adok neki, és lesz facebookja.shutterisland írta:szerintem csinálj egyet.(Igen, nincs FB-m.)
gondolom, mivel eddig nem regeltél, nincs rá szükséged
Mondja ezt egy Senal-drukker...Game90 írta:Aki hülye...![]()
![]()
Hát nem tudom, az ötlet nem rossz, meggondolom.shutterisland írta:szerintem csinálj egyet.
gondolom, mivel eddig nem regeltél, nincs rá szükséged, de nem is kell, hogy legyen ismerősöd, profilképed, meg semmi az ég világon.
viszont ha beregelsz az oldalra mondjuk gareth tello néven, profilkép és adatok megjelenítése nélkül, akkor attól függetlenül is csatlakozhatnál a facebook csoportunkhoz, ahol javarészt innen a fórumból vannak arcok, kötetlen, és közvetlen.
elég aktív és hasznos tag vagy itt, ott is szívesen látnánk, ha rászánod egyszer magad.
vagy annyira taszít a facebook, hogy anoním módban sincs kedved társulni az fcb hungária népes táborába ?
Igen, jól emlékszel, ezen már én is gondolkodtam, azért nem biztos, hogy fb nélkül akarom végignyomni az egyetemet.sjd írta:De amikor már a tanárokról vagy a vizsgákról kell info, elkerülhetetlen, hogy az ember felmenjen rá. Úh ha jól emlékszem GT most végzős, szóval kb. fél évet adok neki, és lesz facebookja.
szerintem csinálj egyet.(Igen, nincs FB-m.)
Jászai Mari, Latinovits Zoltánmessideco írta:Nem találtunk magyar megfelelőt a Sergiora... De valaki elkészíti, ha találsz szerintem
Pontosansoadroli írta:De' betyárok ezek a hungarokatalán legínyekshutterisland írta:hungarokatalán igazolványképek, osztan mivan ?!
Szergej.messideco írta:Nem találtunk magyar megfelelőt a Sergiora... De valaki elkészíti, ha találsz szerintem
Hát igen, ez a hátránya annak, hogy nem haladok a korral.messideco írta:Látod, ennyi ha nincs facebookodNeked egy Gyuri 18 kellene nem?