Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
focizni kéne nem bírózni. aztán meg ha a másik oldal bírózik,akkor jön a vihogás.Vakmacska írta:el sem találta és ez meg nem les
a bíró meg megint szépen alakítja a meccset
jessica albaHát gratulálok Alba
Hagyjátok má a bírót.....Vakmacska írta:el sem találta és ez meg nem les
a bíró meg megint szépen alakítja a meccset
a problémát lentebb leírtam,eleve nem neki kéne alapesetben a kiugratást adni..de neki kell visszamenni a kpra ha akar valamit, mert a társai képtelenek neki labdát adni.visca el barca írta:abban remenykedtem h legalabb messinek megy majd, de nem... egyszerű kiugratást nem tud megcsinálni...
Ez igaz. Sima passz nem megy. Mekkora lehetőség volt.visca el barca írta:abban remenykedtem h legalabb messinek megy majd, de nem... egyszerű kiugratást nem tud megcsinálni...
De akkor legalább egy dolog működhet. Mert jelenleg se a kipasszolgatás nem megy, se a kiugratások, se a távoli lövések. Ha a szélen kicsit többször meg tudjuk húzni őket, jobban figyelnek majd oda, így középen is picit több terület lehetne.csababarca írta:Az a baj,hogy itt egy csere sem segítmiihii írta: Sanszos, pedig nagyon szenved a csávó. Rossz passzok, rossz helyezkedés, a lövést eltöri... Félidőben ültetném is le.
Az a baj,hogy itt egy csere sem segít, az alapjátékunk vált gyengévé, illetve nem vagyunk képesek alkalmazni megfelelő szinten.miihii írta: Sanszos, pedig nagyon szenved a csávó. Rossz passzok, rossz helyezkedés, a lövést eltöri... Félidőben ültetném is le.