Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Freixa ezt tavaly mondta, mikor a Madrid visszautasította azt építési munkálatokra hivatkozva, hogy a Bernabéu legyen a Cdr döntő helyszíne. Egyelőre a klubtól még nincs hivatalos állásfoglalás ez ügyben, a fenti állítás, miszerint a Valladolid elleni bajnoki meccs probléma lehetne, csak az As egyik cikkében jelent meg.lui1698 írta:Úgy látszik nálunk is van jó kifogás:
Freixa, a Barcelona szóvivője elmondta, hogy amennyiben a két döntős csapat felkéri a Barcelonát, hogy adjon otthont a kupa döntőjének a stadionjukban, a klub megtiszteltetve fogja érezni magát. Probléma lehet viszont, hogy a kupa döntőjének hétvégéjén a Barcelona hazai bajnokit fog játszani a Valladoliddal, és a mérkőzés után nem biztos, hogy helyre tudnák hozni a gyepet a bajnokira. - madridista
Tavaly mi is náluk akartunk nem?Robcsyy írta:Azért ahhoz pofa kell, hogy a Camp Nouban akarnak döntőzni
Lementetem meg szeptemberben a gepemre ezt a kepet. Biztos en vagyok a hulye es Xabi megint csinalt egy ilyen kepet... na mind1. legyen neked igazad szamomra edes mind1.Barcaman1993 írta:Még jó, hogy a sport.es hozta le a Klasszikus után.Legkisebbtobi írta:
Meg jo hogy ez egy szeptemberi kep ha jol emlekszem...
De azert ugorjatok ra mint Foxi a labdtorlore, mert valamelyik szennylap online resze megint lehozott valami baromsagot. Gratulalok csak igy tovabb.
Még jó, hogy a sport.es hozta le a Klasszikus után.Legkisebbtobi írta:
Meg jo hogy ez egy szeptemberi kep ha jol emlekszem...
De azert ugorjatok ra mint Foxi a labdtorlore, mert valamelyik szennylap online resze megint lehozott valami baromsagot. Gratulalok csak igy tovabb.
Meg jo hogy ez egy szeptemberi kep ha jol emlekszem...Barcaman1993 írta:Ki kell élvezni a sikert, az elmúlt pár évben sok alkalmuk nem volt rá.JOseppe írta: Ebben nagyon otthon vannak.(Úriemberek klubja.)
Ki kell élvezni a sikert, az elmúlt pár évben sok alkalmuk nem volt rá.JOseppe írta: Ebben nagyon otthon vannak.(Úriemberek klubja.)
Ezzel nagyon egyet tudok érteni.Bob_Marley írta: Az nálam nem érv, milyen gól/perc statjai vannak, az valóban igaz lehet leköthet embereket, csak továbbra is a gond a középpálya fásultsága, s az alap mezőnyjáték, amiben pont hogy Villa keveset tud hozzá tenni, ha már nagy "megváltók" akkor már inkább Tello, csak szegény meg olyan egyszerű mint a faék.
Így már világos, s teljesen egyértelmű amit írsz, hogy ez vezethetne eredményre, de ehhez hozzájön hogy annyit tudunk játszani amennyit az ellenfél enged, s a védekezés meg a középpálya fontos lenne hogy megoldva legyen, abból már következne, hogy több hely lenne, lennének elfutások ebben biztos vagyok.sjd írta:Én sem azt mondom, h egyedül meg fogja váltani a világot, hanem először is fel kell rázni a csapatot, dinamikusabbá tenni a játékot és a védekezést is, és akkor kezdhetünk el erről beszélni. De én még mindig azért emlegetem a Sevilla elleni meccset, mert ennél ékesebb példája nincs is annak, hogy ezzel a szerkezeti változtatással hogyan lett egy impotens félidő után 15 perc alatt két gól. (Mert ott nagyon motivációban, játékban különbség nem volt a kettő között)Bob_Marley írta: Villa ügyben meg azért nem lehet "meggyőzni" mert az alapszerkezetbe nem látom a helyét, középcsatárt meg megint nem látok hogy működne (leírtam miért).
Az nálam nem érv, milyen gól/perc statjai vannak, az valóban igaz lehet leköthet embereket, csak továbbra is a gond a középpálya fásultsága, s az alap mezőnyjáték, amiben pont hogy Villa keveset tud hozzá tenni, ha már nagy "megváltók" akkor már inkább Tello, csak szegény meg olyan egyszerű mint a faék.
De még mindig mondom, h ne Villát képzeld már el, hanem Pedrot vagy Sanchezt, aki ha kell, a saját térfelén üldözi a labdás embert és folyamatosan nyomás alatt tartja a védőket labdakihozatalnál. És csak annyi lenne a különbség, hogy amikor hozzuk fel a labdát, akkor nem a 16-os sarkánál várja h visszapasszolhassa a labdát Alvesnek, hanem középen érkezik rá.
Én sem azt mondom, h egyedül meg fogja váltani a világot, hanem először is fel kell rázni a csapatot, dinamikusabbá tenni a játékot és a védekezést is, és akkor kezdhetünk el erről beszélni. De én még mindig azért emlegetem a Sevilla elleni meccset, mert ennél ékesebb példája nincs is annak, hogy ezzel a szerkezeti változtatással hogyan lett egy impotens félidő után 15 perc alatt két gól. (Mert ott nagyon motivációban, játékban különbség nem volt a kettő között)Bob_Marley írta: Villa ügyben meg azért nem lehet "meggyőzni" mert az alapszerkezetbe nem látom a helyét, középcsatárt meg megint nem látok hogy működne (leírtam miért).
Az nálam nem érv, milyen gól/perc statjai vannak, az valóban igaz lehet leköthet embereket, csak továbbra is a gond a középpálya fásultsága, s az alap mezőnyjáték, amiben pont hogy Villa keveset tud hozzá tenni, ha már nagy "megváltók" akkor már inkább Tello, csak szegény meg olyan egyszerű mint a faék.
Mert mások a játékosok, nincs Abidal, nincs Toure nincs Keita, Xavi hátrébb van, s még sorolhatnám.Mihu írta:ÖrülökBob_Marley írta:...És akkor mondjuk miért nem lehet azt megcsinálni, hogy változtatás címén visszatérünk a 2008 szeptemberétől 2009 májusáig játszott taktikához?
Olyan csodálatos meccseket játszottunk, olyan csodálatos összjátékok voltak, olyan csodálatos gólokat rúgtunk...És mind a 3 csatárunk sok gólt rúgott, tehát 3 felé oszlott a védők figyelme. Most meg "elég" Messire figyelni.
Én már nem emlékszem, de akkor nem tévedtem szerencséresjd írta:Akkor kb. eljutottunk oda, h "a vélemény olyan, mint az ánusz, mindenkinek van, és senki nem kíváncsi a másikéra".Bob_Marley írta: szerk: költői úgy akartam írni, hogy meggyőzni úgyse tudtuk![]()
(Na nem mintha az egész fórum nem ebbe az irányba kezdene elmenni)
Amúgy meg de, a Sevilla elleni meccs volt, csak emlékszem már, h a hétvégén milyen mérkőzést játszottunk![]()
Akkor kb. eljutottunk oda, h "a vélemény olyan, mint az ánusz, mindenkinek van, és senki nem kíváncsi a másikéra".Bob_Marley írta: szerk: költői úgy akartam írni, hogy meggyőzni úgyse tudtuk![]()
ÖrülökBob_Marley írta:...