Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.03.01. 21:37:38

Barcaman1993 írta:Csak könyörgöm, hogy ne Pedro kezdjen! Messi ki jobbra, Villa középre Alexis/Tello balra.
Ez lenne a kulcs, és remélem hogy ez is lesz. Ezzel a támadósorral meg lehet nyerni egy klasszikust, jelen állapotban legalábbis.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.01. 21:36:11

Chino írta:Nem akarok összeesküvés–elméleteket gyártani, de szerintem ez valahol Mou "önvédelme" is. Nem jellemző rá az ilyen mértékű rotáció, még hasonló esetben sem főleg CR-t és főleg egy Clasicón. Ha vesztenek lehet mondani, hogy nem volt fontos, a tartalékok játszottak, ha pedig nyernének az plusz dicsőség
nekem is van egy ilyen érzésem, de eddig nem mertem leírni, mert a végén még megszólnak...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.03.01. 21:19:53

visca el barca írta:Tartalékosan áll fel a Real Madrid szombat délután a Barcelona elleni spanyol bajnoki rangadón. Öt olyan ember sem kezd a fővárosiaknál, aki kedden a Manchester United elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján minden bizonnyal José Mourinho csapatába kerül – írja a Marca.

A spanyol lap szerint a kisebb sérüléssel bajlódó Xabi Alonso mellett Raphaël Varane, Mesut Özil és Gonzalo Higuaín is amiatt kerül ki a csapatból, hogy pihenten lépjen pályára kedden az Old Traffordon, ahol a madridi 1–1 után folytatódik a BL-párharc. Ángel di María eltiltása miatt nem szerepelhet.

-nso, marca-
Nem akarok összeesküvés–elméleteket gyártani, de szerintem ez valahol Mou "önvédelme" is. Nem jellemző rá az ilyen mértékű rotáció, még hasonló esetben sem főleg CR-t és főleg egy Clasicón. Ha vesztenek lehet mondani, hogy nem volt fontos, a tartalékok játszottak, ha pedig nyernének az plusz dicsőség.
Én leginkább amiatt szurkolok, hogy a srácokon látszódjon a tűz, a revansvágy, a győzni akarás, és ezt át tudják menteni a Milan ellen. Emellett Thiagot mindenképp látni szeretném a pályán.
Forca Barca!!!!
ab1daL
Director del Fútbol

2013.03.01. 17:03:18

[quote="visca el barca"][/quote]
Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Ronaldo is pihenni fog, nem kockáztatnak egy sérülést, így néhány nappal a MU előtt. Azért valószínű játszani fog, de szerintem nem játszik végig. Valamint nálunk is volt kérdéses játékos, nevezetesen Messi, ugyanis megfázással bajlódott, de ma délután edzett, és játszhat így holnap.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.01. 16:15:55

Tartalékosan áll fel a Real Madrid szombat délután a Barcelona elleni spanyol bajnoki rangadón. Öt olyan ember sem kezd a fővárosiaknál, aki kedden a Manchester United elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján minden bizonnyal José Mourinho csapatába kerül – írja a Marca.

A spanyol lap szerint a kisebb sérüléssel bajlódó Xabi Alonso mellett Raphaël Varane, Mesut Özil és Gonzalo Higuaín is amiatt kerül ki a csapatból, hogy pihenten lépjen pályára kedden az Old Traffordon, ahol a madridi 1–1 után folytatódik a BL-párharc. Ángel di María eltiltása miatt nem szerepelhet.

-nso, marca-
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2013.03.01. 15:54:13

Rivaldo11 írta:Elképzelhető, hogy Mascht feltolnám a kp-a, Busi pedig Xavi pozícióját foglalná el. Hátul a megszokott négyes kezdene.
Ez jó ötlet! Masch gyors, de ellenben veszélyes a játéka (könnyen besárgul, piros..), én Songot próbálnám ki Busival.
Visca el BARCA!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.03.01. 15:42:08

Annyi verziót láttam már, hogy kedvet kaptam én is Rouráskodni egy kicsit :) Szerintem Itt lenne az ideje meglepni valami újjal a madridot. Messit én ezúttal kissé jobbra tolnám, kivenném a fals 9-es pozíciójából. Ini mehet vissza eredeti helyére, Villa be középre. A másik oldalt ezúttal Alexisnek adnám azzal a kikötéssel, hogy ha nem kezdeményez legalább 10 párharcot szünetig, lehozom. Arbeloa mellett meccset lehetne nyerni. A másik fontos dolog az lenne, hogy megakadályozzuk a madrid indítási kisérleteit a két szél irányába-ez a kontrajátékuk kulcsa. Elképzelhető, hogy Mascht feltolnám a kp-a, Busi pedig Xavi pozícióját foglalná el. Hátul a megszokott négyes kezdene.
Rivaldo-A Legnagyobb.
torotam
Jugador d'estrella

2013.03.01. 15:14:46

Csak könyörgöm, hogy ne Pedro kezdjen! Messi ki jobbra, Villa középre Alexis/Tello balra.
Osztom! Pedritot én is a padon szeretném látni! Messi gondolom marad középen, Villa (ha kezd) lesz kidobva balra és jobbon pedig Alexis.
Tello pedig jöhet a második félidőben!
Visca el BARCA!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.03.01. 14:39:06

visca el barca írta:most olvasom h xavi mellett minden bizonnyal cesc sem fog játszani holnap. idejét nem tudom mikor "örültem" ennyire sérulésnek.. ha egészségesek lennének tuti megint a gála11 menne fel... igy azonban lehet végre egy olyan kezdo, hogy ini-busi-thiago, előttük meg villa-messi-pedro. bár gondolom villa megint nem kezd, uhogy a baloson sanchez lesz. a védelembe pedig betenném mascheranot, mert a 3 középső védőnk közül még mindig ő a legjobb ha futásra van kényszerítve...
Nekem is ez a kp lett megálmodva. Labdatartásra kevésbé, de aktívabb támadásra alkalmasabb. Csak könyörgöm, hogy ne Pedro kezdjen! Messi ki jobbra, Villa középre Alexis/Tello balra. Egyrészt azért mégis csak Klasszikus, másrészt meg lassan Milan lesz, ahol kéne a jó eredmény, mint egy falat kenyér.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.01. 12:40:43

most olvasom h xavi mellett minden bizonnyal cesc sem fog játszani holnap. idejét nem tudom mikor "örültem" ennyire sérulésnek.. ha egészségesek lennének tuti megint a gála11 menne fel... igy azonban lehet végre egy olyan kezdo, hogy ini-busi-thiago, előttük meg villa-messi-pedro. bár gondolom villa megint nem kezd, uhogy a baloson sanchez lesz. a védelembe pedig betenném mascheranot, mert a 3 középső védőnk közül még mindig ő a legjobb ha futásra van kényszerítve...
Kép
tib072
Barça B

2013.02.28. 22:32:14

Sziasztok! Semmi gond nincs! Tudtuk,hogy semmi nem tart örökké és ez a nap is eljön majd és sajnos így lett! Kibírom ha öt évente kikapunk a Madridtól. Az a különbség köztünk,hogy Mi tudunk veszteni is, míg ők se veszteni se győzni nem tudnak kulturáltan.Gratuláljunk nekik de abban biztos vagyok és bármibe fogadnék ,hogy szombaton nyerünk Madridban!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2013.02.28. 22:21:27

lui1698 írta:Úgy látszik nálunk is van jó kifogás:

Freixa, a Barcelona szóvivője elmondta, hogy amennyiben a két döntős csapat felkéri a Barcelonát, hogy adjon otthont a kupa döntőjének a stadionjukban, a klub megtiszteltetve fogja érezni magát. Probléma lehet viszont, hogy a kupa döntőjének hétvégéjén a Barcelona hazai bajnokit fog játszani a Valladoliddal, és a mérkőzés után nem biztos, hogy helyre tudnák hozni a gyepet a bajnokira. - madridista
Freixa ezt tavaly mondta, mikor a Madrid visszautasította azt építési munkálatokra hivatkozva, hogy a Bernabéu legyen a Cdr döntő helyszíne. Egyelőre a klubtól még nincs hivatalos állásfoglalás ez ügyben, a fenti állítás, miszerint a Valladolid elleni bajnoki meccs probléma lehetne, csak az As egyik cikkében jelent meg.
.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.02.28. 22:14:17

Úgy látszik nálunk is van jó kifogás:

Freixa, a Barcelona szóvivője elmondta, hogy amennyiben a két döntős csapat felkéri a Barcelonát, hogy adjon otthont a kupa döntőjének a stadionjukban, a klub megtiszteltetve fogja érezni magát. Probléma lehet viszont, hogy a kupa döntőjének hétvégéjén a Barcelona hazai bajnokit fog játszani a Valladoliddal, és a mérkőzés után nem biztos, hogy helyre tudnák hozni a gyepet a bajnokira. - madridista

Mourinho közben ismét világlegjobbja lett... :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.02.28. 21:20:41

De ha jól emlékszem, ott már elfogadott volt a Bernabeu, majd mikor kiderült, hogy mi döntőzünk, ők nem, akkor visszamondták. Javítsatok ki, ha nem így volt, nem akarok hülyeséget írni. :) Itt meg a Camp Nouról eddig szerintem szó sem esett.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
lui1698
Llegenda del Barça

2013.02.28. 21:06:46

Robcsyy írta:Azért ahhoz pofa kell, hogy a Camp Nouban akarnak döntőzni :roll:
Tavaly mi is náluk akartunk nem?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.02.28. 21:01:33

Azért ahhoz pofa kell, hogy a Camp Nouban akarnak döntőzni :roll:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.02.28. 18:37:12

Most komolyan ilyen hülyeségeken kell pörögni? Fotózott, twittelt, valamikor, valamiért. Nem érzek semmi brutálisan bántót benne. Volt már rosszabb a másik oldalról, sőt még tőlünk is.

Nagyobb szemétség még az is szerintem, hogy nálunk akarják játszani a kupadöntőt... :D Tavaly ugye ha jól emlékszem a Bernabeuban lett volna, de lemondták különböző indokokkal. Idén volt egyáltalán szó arról, hogy a CN-ban lesz? Vagy csak most világosodtak meg madridi oldalon? :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.02.28. 18:31:53

Ilyenen akadtok fent, hogy ott ül? és akkor mi van, Pique is mutogatott öt ujjal. Ne legyetek már gyerekek.

A lentebb linkelt kép már régebben készült, csak az újságírók betették ezt is a cikkbe, ugyanis most is kitett a twittere egy hasonlót, amelyen az üres stadionban ül, és csak a lábfeje látszik.
Tehát a kép azt jelzi, hogy máskor is tett már ilyet mint most...
Legkisebbtobi
Barça B

2013.02.28. 18:01:15

Barcaman1993 írta:
Legkisebbtobi írta:
Meg jo hogy ez egy szeptemberi kep ha jol emlekszem...

De azert ugorjatok ra mint Foxi a labdtorlore, mert valamelyik szennylap online resze megint lehozott valami baromsagot. Gratulalok csak igy tovabb.
Még jó, hogy a sport.es hozta le a Klasszikus után. :wink:
Lementetem meg szeptemberben a gepemre ezt a kepet. Biztos en vagyok a hulye es Xabi megint csinalt egy ilyen kepet... na mind1. legyen neked igazad szamomra edes mind1.
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
kurdt
Megmentő :)

2013.02.28. 17:57:28

Fel kell menni a twitterre srácok, és meg kell nézni, hogy X. Alonso mikor posztolta a képet...

A helyes válasz: feb. 26; 14.58

Tehát biztos nem a meccs után készült, ugyanakkor sötét van, tehát most el lehetne kezdeni tovább nyomozni, de engem eddig érdekelt a dolog...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.02.28. 17:48:27

Legkisebbtobi írta:

De azert ugorjatok ra mint Foxi a labdtorlore, mert valamelyik szennylap online resze megint lehozott valami baromsagot. Gratulalok csak igy tovabb.
Még jó, hogy a sport.es hozta le a Klasszikus után. :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Legkisebbtobi
Barça B

2013.02.28. 17:37:02

Barcaman1993 írta:
JOseppe írta: Ebben nagyon otthon vannak. :cry: (Úriemberek klubja.)
Ki kell élvezni a sikert, az elmúlt pár évben sok alkalmuk nem volt rá.

Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.02.28. 14:55:50

JOseppe írta: Ebben nagyon otthon vannak. :cry: (Úriemberek klubja.)
Ki kell élvezni a sikert, az elmúlt pár évben sok alkalmuk nem volt rá.
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.02.28. 11:34:26

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... foto,49417

Kép
Ebben nagyon otthon vannak. :cry: (Úriemberek klubja.)

Kép
A proff tanitása beérett. :roll: Ez egy Real szintű edzőtől bizonyára elvárható. :idea: :?:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
miihii
KHAL

2013.02.28. 08:18:51

Bob_Marley írta: Az nálam nem érv, milyen gól/perc statjai vannak, az valóban igaz lehet leköthet embereket, csak továbbra is a gond a középpálya fásultsága, s az alap mezőnyjáték, amiben pont hogy Villa keveset tud hozzá tenni, ha már nagy "megváltók" akkor már inkább Tello, csak szegény meg olyan egyszerű mint a faék. :D
Ezzel nagyon egyet tudok érteni.
Ezen a meccsen sztem sokkal több hasznot tudtunk volna húzni Tello-ból. Olyan meccseken tudna kamatozni a gyorsasága, amikor ennyire fent védekezik az ellenfél. Neki aztán el lehet vagdosni a zsugát, úgyis utoléri és máris mögéjük kerülünk. Más kérdés, h felérünk e hozzá középen, de ha már ott jár, akkor mehet egyből a kapura vagy visszatálal egy érkező elé és ott a gólhelyzet. Ráadásul mivel megosztaná a figyelmet, így kicsit lazulna a középső védekezésük, amit Inivel immáron a helyén talán könnyebben fel tudnánk törni.

Villa meg bemenne a darálóba, ahol nehéz megtalálni, mert gyakran sajnos megjátszhatatlanul tud helyezkedni, pláne, ha képtelenek vagyunk átjátszani a középpályát. Vagy ha igen, akkor ott van még akkor is 6 ember hátul, akik közben visszazárnak. Ha odaér a zsuga, akkor is max a kapunak háttal veheti át, forgolódni nincs idő, lekészíteni megint nincs, mert a tömegben elakad. Bár ilyen feltolt védelemmel szemben talán még lehetne is vele jól sáfárkodni, de gyakran el tud tűnni a mezőnyben sajnos.

Vannak olyan meccsek, amin Villa tűnne jobb megoldásnak, másokon meg Tello, legalábbis számomra.

Bár mostanra már ott tartok, h tökmindegy, h ki és mikor, de változtassunk már ha nem megy a szekér. Inkább, mint tocsogjunk az állóvizünkben amíg lemegy a meccs...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Válasz küldése