Ez lenne a kulcs, és remélem hogy ez is lesz. Ezzel a támadósorral meg lehet nyerni egy klasszikust, jelen állapotban legalábbis.Barcaman1993 írta:Csak könyörgöm, hogy ne Pedro kezdjen! Messi ki jobbra, Villa középre Alexis/Tello balra.
Barça vs. Real - El Clásico
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- visca el barca
- Presidente del Barça
nekem is van egy ilyen érzésem, de eddig nem mertem leírni, mert a végén még megszólnak...Chino írta:Nem akarok összeesküvés–elméleteket gyártani, de szerintem ez valahol Mou "önvédelme" is. Nem jellemző rá az ilyen mértékű rotáció, még hasonló esetben sem főleg CR-t és főleg egy Clasicón. Ha vesztenek lehet mondani, hogy nem volt fontos, a tartalékok játszottak, ha pedig nyernének az plusz dicsőség
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Chino
- Llegenda del Barça
Nem akarok összeesküvés–elméleteket gyártani, de szerintem ez valahol Mou "önvédelme" is. Nem jellemző rá az ilyen mértékű rotáció, még hasonló esetben sem főleg CR-t és főleg egy Clasicón. Ha vesztenek lehet mondani, hogy nem volt fontos, a tartalékok játszottak, ha pedig nyernének az plusz dicsőség.visca el barca írta:Tartalékosan áll fel a Real Madrid szombat délután a Barcelona elleni spanyol bajnoki rangadón. Öt olyan ember sem kezd a fővárosiaknál, aki kedden a Manchester United elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján minden bizonnyal José Mourinho csapatába kerül – írja a Marca.
A spanyol lap szerint a kisebb sérüléssel bajlódó Xabi Alonso mellett Raphaël Varane, Mesut Özil és Gonzalo Higuaín is amiatt kerül ki a csapatból, hogy pihenten lépjen pályára kedden az Old Traffordon, ahol a madridi 1–1 után folytatódik a BL-párharc. Ángel di María eltiltása miatt nem szerepelhet.
-nso, marca-
Én leginkább amiatt szurkolok, hogy a srácokon látszódjon a tűz, a revansvágy, a győzni akarás, és ezt át tudják menteni a Milan ellen. Emellett Thiagot mindenképp látni szeretném a pályán.
Forca Barca!!!!
- ab1daL
- Director del Fútbol
[quote="visca el barca"][/quote]
Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Ronaldo is pihenni fog, nem kockáztatnak egy sérülést, így néhány nappal a MU előtt. Azért valószínű játszani fog, de szerintem nem játszik végig. Valamint nálunk is volt kérdéses játékos, nevezetesen Messi, ugyanis megfázással bajlódott, de ma délután edzett, és játszhat így holnap.
Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Ronaldo is pihenni fog, nem kockáztatnak egy sérülést, így néhány nappal a MU előtt. Azért valószínű játszani fog, de szerintem nem játszik végig. Valamint nálunk is volt kérdéses játékos, nevezetesen Messi, ugyanis megfázással bajlódott, de ma délután edzett, és játszhat így holnap.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- visca el barca
- Presidente del Barça
Tartalékosan áll fel a Real Madrid szombat délután a Barcelona elleni spanyol bajnoki rangadón. Öt olyan ember sem kezd a fővárosiaknál, aki kedden a Manchester United elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján minden bizonnyal José Mourinho csapatába kerül – írja a Marca.
A spanyol lap szerint a kisebb sérüléssel bajlódó Xabi Alonso mellett Raphaël Varane, Mesut Özil és Gonzalo Higuaín is amiatt kerül ki a csapatból, hogy pihenten lépjen pályára kedden az Old Traffordon, ahol a madridi 1–1 után folytatódik a BL-párharc. Ángel di María eltiltása miatt nem szerepelhet.
-nso, marca-
-nso, marca-
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- torotam
- Jugador d'estrella
Ez jó ötlet! Masch gyors, de ellenben veszélyes a játéka (könnyen besárgul, piros..), én Songot próbálnám ki Busival.Rivaldo11 írta:Elképzelhető, hogy Mascht feltolnám a kp-a, Busi pedig Xavi pozícióját foglalná el. Hátul a megszokott négyes kezdene.
Visca el BARCA!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Annyi verziót láttam már, hogy kedvet kaptam én is Rouráskodni egy kicsit
Szerintem Itt lenne az ideje meglepni valami újjal a madridot. Messit én ezúttal kissé jobbra tolnám, kivenném a fals 9-es pozíciójából. Ini mehet vissza eredeti helyére, Villa be középre. A másik oldalt ezúttal Alexisnek adnám azzal a kikötéssel, hogy ha nem kezdeményez legalább 10 párharcot szünetig, lehozom. Arbeloa mellett meccset lehetne nyerni. A másik fontos dolog az lenne, hogy megakadályozzuk a madrid indítási kisérleteit a két szél irányába-ez a kontrajátékuk kulcsa. Elképzelhető, hogy Mascht feltolnám a kp-a, Busi pedig Xavi pozícióját foglalná el. Hátul a megszokott négyes kezdene.

Rivaldo-A Legnagyobb.
- torotam
- Jugador d'estrella
Osztom! Pedritot én is a padon szeretném látni! Messi gondolom marad középen, Villa (ha kezd) lesz kidobva balra és jobbon pedig Alexis.Csak könyörgöm, hogy ne Pedro kezdjen! Messi ki jobbra, Villa középre Alexis/Tello balra.
Tello pedig jöhet a második félidőben!
Visca el BARCA!
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nekem is ez a kp lett megálmodva. Labdatartásra kevésbé, de aktívabb támadásra alkalmasabb. Csak könyörgöm, hogy ne Pedro kezdjen! Messi ki jobbra, Villa középre Alexis/Tello balra. Egyrészt azért mégis csak Klasszikus, másrészt meg lassan Milan lesz, ahol kéne a jó eredmény, mint egy falat kenyér.visca el barca írta:most olvasom h xavi mellett minden bizonnyal cesc sem fog játszani holnap. idejét nem tudom mikor "örültem" ennyire sérulésnek.. ha egészségesek lennének tuti megint a gála11 menne fel... igy azonban lehet végre egy olyan kezdo, hogy ini-busi-thiago, előttük meg villa-messi-pedro. bár gondolom villa megint nem kezd, uhogy a baloson sanchez lesz. a védelembe pedig betenném mascheranot, mert a 3 középső védőnk közül még mindig ő a legjobb ha futásra van kényszerítve...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- visca el barca
- Presidente del Barça
most olvasom h xavi mellett minden bizonnyal cesc sem fog játszani holnap. idejét nem tudom mikor "örültem" ennyire sérulésnek.. ha egészségesek lennének tuti megint a gála11 menne fel... igy azonban lehet végre egy olyan kezdo, hogy ini-busi-thiago, előttük meg villa-messi-pedro. bár gondolom villa megint nem kezd, uhogy a baloson sanchez lesz. a védelembe pedig betenném mascheranot, mert a 3 középső védőnk közül még mindig ő a legjobb ha futásra van kényszerítve...

Sziasztok! Semmi gond nincs! Tudtuk,hogy semmi nem tart örökké és ez a nap is eljön majd és sajnos így lett! Kibírom ha öt évente kikapunk a Madridtól. Az a különbség köztünk,hogy Mi tudunk veszteni is, míg ők se veszteni se győzni nem tudnak kulturáltan.Gratuláljunk nekik de abban biztos vagyok és bármibe fogadnék ,hogy szombaton nyerünk Madridban!
Freixa ezt tavaly mondta, mikor a Madrid visszautasította azt építési munkálatokra hivatkozva, hogy a Bernabéu legyen a Cdr döntő helyszíne. Egyelőre a klubtól még nincs hivatalos állásfoglalás ez ügyben, a fenti állítás, miszerint a Valladolid elleni bajnoki meccs probléma lehetne, csak az As egyik cikkében jelent meg.lui1698 írta:Úgy látszik nálunk is van jó kifogás:
Freixa, a Barcelona szóvivője elmondta, hogy amennyiben a két döntős csapat felkéri a Barcelonát, hogy adjon otthont a kupa döntőjének a stadionjukban, a klub megtiszteltetve fogja érezni magát. Probléma lehet viszont, hogy a kupa döntőjének hétvégéjén a Barcelona hazai bajnokit fog játszani a Valladoliddal, és a mérkőzés után nem biztos, hogy helyre tudnák hozni a gyepet a bajnokira. - madridista
.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Úgy látszik nálunk is van jó kifogás:
Freixa, a Barcelona szóvivője elmondta, hogy amennyiben a két döntős csapat felkéri a Barcelonát, hogy adjon otthont a kupa döntőjének a stadionjukban, a klub megtiszteltetve fogja érezni magát. Probléma lehet viszont, hogy a kupa döntőjének hétvégéjén a Barcelona hazai bajnokit fog játszani a Valladoliddal, és a mérkőzés után nem biztos, hogy helyre tudnák hozni a gyepet a bajnokira. - madridista
Mourinho közben ismét világlegjobbja lett...
Mourinho közben ismét világlegjobbja lett...

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
De ha jól emlékszem, ott már elfogadott volt a Bernabeu, majd mikor kiderült, hogy mi döntőzünk, ők nem, akkor visszamondták. Javítsatok ki, ha nem így volt, nem akarok hülyeséget írni.
Itt meg a Camp Nouról eddig szerintem szó sem esett.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- lui1698
- Llegenda del Barça
Tavaly mi is náluk akartunk nem?Robcsyy írta:Azért ahhoz pofa kell, hogy a Camp Nouban akarnak döntőzni

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Azért ahhoz pofa kell, hogy a Camp Nouban akarnak döntőzni 

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Most komolyan ilyen hülyeségeken kell pörögni? Fotózott, twittelt, valamikor, valamiért. Nem érzek semmi brutálisan bántót benne. Volt már rosszabb a másik oldalról, sőt még tőlünk is.
Nagyobb szemétség még az is szerintem, hogy nálunk akarják játszani a kupadöntőt...
Tavaly ugye ha jól emlékszem a Bernabeuban lett volna, de lemondták különböző indokokkal. Idén volt egyáltalán szó arról, hogy a CN-ban lesz? Vagy csak most világosodtak meg madridi oldalon? 
Nagyobb szemétség még az is szerintem, hogy nálunk akarják játszani a kupadöntőt...

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Ilyenen akadtok fent, hogy ott ül? és akkor mi van, Pique is mutogatott öt ujjal. Ne legyetek már gyerekek.
A lentebb linkelt kép már régebben készült, csak az újságírók betették ezt is a cikkbe, ugyanis most is kitett a twittere egy hasonlót, amelyen az üres stadionban ül, és csak a lábfeje látszik.
Tehát a kép azt jelzi, hogy máskor is tett már ilyet mint most...
A lentebb linkelt kép már régebben készült, csak az újságírók betették ezt is a cikkbe, ugyanis most is kitett a twittere egy hasonlót, amelyen az üres stadionban ül, és csak a lábfeje látszik.
Tehát a kép azt jelzi, hogy máskor is tett már ilyet mint most...
- Legkisebbtobi
- Barça B
Lementetem meg szeptemberben a gepemre ezt a kepet. Biztos en vagyok a hulye es Xabi megint csinalt egy ilyen kepet... na mind1. legyen neked igazad szamomra edes mind1.Barcaman1993 írta:Még jó, hogy a sport.es hozta le a Klasszikus után.Legkisebbtobi írta:
Meg jo hogy ez egy szeptemberi kep ha jol emlekszem...
De azert ugorjatok ra mint Foxi a labdtorlore, mert valamelyik szennylap online resze megint lehozott valami baromsagot. Gratulalok csak igy tovabb.
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!
"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
Fel kell menni a twitterre srácok, és meg kell nézni, hogy X. Alonso mikor posztolta a képet...
A helyes válasz: feb. 26; 14.58
Tehát biztos nem a meccs után készült, ugyanakkor sötét van, tehát most el lehetne kezdeni tovább nyomozni, de engem eddig érdekelt a dolog...
A helyes válasz: feb. 26; 14.58
Tehát biztos nem a meccs után készült, ugyanakkor sötét van, tehát most el lehetne kezdeni tovább nyomozni, de engem eddig érdekelt a dolog...

Your village called. Their idiot is missing.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Még jó, hogy a sport.es hozta le a Klasszikus után.Legkisebbtobi írta:
Meg jo hogy ez egy szeptemberi kep ha jol emlekszem...
De azert ugorjatok ra mint Foxi a labdtorlore, mert valamelyik szennylap online resze megint lehozott valami baromsagot. Gratulalok csak igy tovabb.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Legkisebbtobi
- Barça B
Meg jo hogy ez egy szeptemberi kep ha jol emlekszem...Barcaman1993 írta:Ki kell élvezni a sikert, az elmúlt pár évben sok alkalmuk nem volt rá.JOseppe írta: Ebben nagyon otthon vannak.(Úriemberek klubja.)
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!
Bob Marley
Bob Marley
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ki kell élvezni a sikert, az elmúlt pár évben sok alkalmuk nem volt rá.JOseppe írta: Ebben nagyon otthon vannak.(Úriemberek klubja.)
- JOseppe
- Jugador d'estrella
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... foto,49417

Ebben nagyon otthon vannak.
(Úriemberek klubja.)

A proff tanitása beérett.
Ez egy Real szintű edzőtől bizonyára elvárható.

Ebben nagyon otthon vannak.

A proff tanitása beérett.

Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
- miihii
- KHAL
Ezzel nagyon egyet tudok érteni.Bob_Marley írta: Az nálam nem érv, milyen gól/perc statjai vannak, az valóban igaz lehet leköthet embereket, csak továbbra is a gond a középpálya fásultsága, s az alap mezőnyjáték, amiben pont hogy Villa keveset tud hozzá tenni, ha már nagy "megváltók" akkor már inkább Tello, csak szegény meg olyan egyszerű mint a faék.
Ezen a meccsen sztem sokkal több hasznot tudtunk volna húzni Tello-ból. Olyan meccseken tudna kamatozni a gyorsasága, amikor ennyire fent védekezik az ellenfél. Neki aztán el lehet vagdosni a zsugát, úgyis utoléri és máris mögéjük kerülünk. Más kérdés, h felérünk e hozzá középen, de ha már ott jár, akkor mehet egyből a kapura vagy visszatálal egy érkező elé és ott a gólhelyzet. Ráadásul mivel megosztaná a figyelmet, így kicsit lazulna a középső védekezésük, amit Inivel immáron a helyén talán könnyebben fel tudnánk törni.
Villa meg bemenne a darálóba, ahol nehéz megtalálni, mert gyakran sajnos megjátszhatatlanul tud helyezkedni, pláne, ha képtelenek vagyunk átjátszani a középpályát. Vagy ha igen, akkor ott van még akkor is 6 ember hátul, akik közben visszazárnak. Ha odaér a zsuga, akkor is max a kapunak háttal veheti át, forgolódni nincs idő, lekészíteni megint nincs, mert a tömegben elakad. Bár ilyen feltolt védelemmel szemben talán még lehetne is vele jól sáfárkodni, de gyakran el tud tűnni a mezőnyben sajnos.
Vannak olyan meccsek, amin Villa tűnne jobb megoldásnak, másokon meg Tello, legalábbis számomra.
Bár mostanra már ott tartok, h tökmindegy, h ki és mikor, de változtassunk már ha nem megy a szekér. Inkább, mint tocsogjunk az állóvizünkben amíg lemegy a meccs...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel