Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
hagyjuk már ezt a kiismerték a tikitaka dumát, ezt nyomja mindenki.Xavi001 írta:Nos , a Reálnak van a világ legjobbja kapisa. Mint Spanyol válogatott szurkoló mondom ezt.
Nincs edzőnk, tehát nincs ki vezesse a csapatot, rosszak a cserék és későiek is, azért verte meg a barcát a milán, ill a reál, mert a tiki-takát ki ismerték, megvan az ellenszere nincs taktikánk, míg az ellenfelek remekül fel tudnak ez ellen készülni, nézzük csak régen 2:6 , 0:5 most meg... ez azért volt, mert a barca tökélyre fejlesztette és már ki ismerték, és nincs hova fejleszteni új taktika kell

A 2006-07-es szezon is hasonlóan ment, a végére emlékezünk. Nincs itt még lefutva semmi. Lesz itt még Malagá, Atletico és még sorolhatnám. Nem a Real fantasztikus játéka miatt bukjuk sorozatban a meccseket. És még ott van Atletico, ami könnyen előfordulhat hogy 9 pontra lesz nem sokára. Nem kell még itt senkit sem leírni.visca el barca írta:38 meccs van egy idényben, nem kettő. szerencsére. azért attol fuggetlenul h hozta 3 pontot és már "csak" 13 a különbség, lefutott a bajnokság.papek89 írta:Most meg lehet engem kövezni azért, amiért most ezt mondom, de ezek után meg sem érdemelnénk, hogy bajnokok legyünk
38 meccs van egy idényben, nem kettő. szerencsére. azért attol fuggetlenul h hozta 3 pontot és már "csak" 13 a különbség, lefutott a bajnokság.papek89 írta:Most meg lehet engem kövezni azért, amiért most ezt mondom, de ezek után meg sem érdemelnénk, hogy bajnokok legyünk

A világ legjobb csapatának 2 helyzete van a Real Madrid B ellen és 13 meccsen folyamatosan gólt kap? Ezt te se hiszed el.Stalkyard írta:Egyébként ma tudtam meg, hogy 13 pont lemaradással, bunkerfocival manapság a világ legjobb csapatának lehet lenni.
pedig meleg lesz, ez borítékolható.Sanama írta:
Mi meg... Rijkaard éra végén volt ilyen kb.
A végén nehogy meleg legyen a bajnokság
sajnos egyetértek!!! áprilisig lehet még pontvesztés és a realnak meg nagyon megy most a szekér. egymás elleni eredmény meg ugye oda kedvez, tehát a végén lesz még izgalom sztem!!!Gareth Tello írta:Elnézve a mostani állapotokat, lesz itt még szoros bajnokság...ab1daL írta:Megköszönhetjük a Madridnak, hogy a bajnokság első felét teljesen elrontották, nagyon meleg lenne a bajnokság is. Gratulálok nekik, és Mourinhonak, nagyon eltalálta mi kell ellenünk. Viszont a továbbiakban kéretik mellőzni a bíró mindig a Barcával van dumát.(Nem viccelek.)
Grat a Madridnak, ismét.
Illetve a szinész bandát, hahaab1daL írta:Megköszönhetjük a Madridnak, hogy a bajnokság első felét teljesen elrontották, nagyon meleg lenne a bajnokság is. Gratulálok nekik, és Mourinhonak, nagyon eltalálta mi kell ellenünk. Viszont a továbbiakban kéretik mellőzni a bíró mindig a Barcával van dumát.
Elnézve a mostani állapotokat, lesz itt még szoros bajnokság...ab1daL írta:Megköszönhetjük a Madridnak, hogy a bajnokság első felét teljesen elrontották, nagyon meleg lenne a bajnokság is. Gratulálok nekik, és Mourinhonak, nagyon eltalálta mi kell ellenünk. Viszont a továbbiakban kéretik mellőzni a bíró mindig a Barcával van dumát.
Én sem igazán értem, azokat akik semmibe veszik a mai meccset. Minden klasszikusnak van tétje, ezúttal pedig valóban a presztízs miatt lesz igazán fontos. Tartalékos Madrid ide vagy oda, nagyon remélem, hogy 3 ponttal távozunk és egy magabiztos győzelemmel. Adjanak bele mindent a srácok, mert helyre kell állítani a renomét!kanty írta:Számomra a holnapi meccs is fontos, mert presztízs és mert egy klasszikus. Természetesen a keddinek nagyobb tétje volt, de egy esetleges holnapi kudarc ismét elszomorítani, mint ahogy egy győzelem feldobna.
Lötyögés nem hiszem, hogy lesz. Mindkét klubnál vannak olyan emberek, akik tisztában vannak ennek a meccsnek a fontosságával, tök mindegy, hogy ki hol áll aktuálisan a tabellán. És ezek az emberek, ha kell emlékeztetik a többieket. De számomra fel sem merül, hogy kicsit is lazán veszi valamelyik játékos is.

Jó azért nem a Castilla lesz felküldve, és nem fogunk benyelni 4-5 gólt... azért ennyire nem. De nem lesz szenvedés a pályán, nem lesz élet-halál harc. Felesleges. A jelenlegi formátokat elnézve, így is nyerhetünk ellenetek. Nem kell fullon pörögni. De a Keddi meccshez mérve, közel sincs a holnapi.visca el barca írta:gondolom a kinti szurkolok többsége is ugy gondolja, hogy nem mindegy 5-6 pont előnnyel lesz bajnok barca vagy mondjuk 30-al. meg azért nem mind1 h ugy mentek mencseszterbe h megint megvertek minket, vagy adj Isten kaptok megint egy laza ötöst (ami sajnos nem lesz csak feltételezés)REMY írta:de most hiába magyarázzuk bele a dolgokat, ez a meccs semmilyen szempontból nem fontos. Nem lesz tőle se több, se kevesebb a szezon. 16 pont hátrányunk van. Ha nyerünk is, akkor se kerülünk lőtávolba. X lesz szerintem.Chino írta: Ha vesztenek lehet mondani, hogy nem volt fontos, a tartalékok játszottak, ha pedig nyernének az plusz dicsőség.
Kedden lesz élet-halál harc. Az a lényeg, nem a hétvégi meccs.
gondolom a kinti szurkolok többsége is ugy gondolja, hogy nem mindegy 5-6 pont előnnyel lesz bajnok barca vagy mondjuk 30-al. meg azért nem mind1 h ugy mentek mencseszterbe h megint megvertek minket, vagy adj Isten kaptok megint egy laza ötöst (ami sajnos nem lesz csak feltételezés)REMY írta:de most hiába magyarázzuk bele a dolgokat, ez a meccs semmilyen szempontból nem fontos. Nem lesz tőle se több, se kevesebb a szezon. 16 pont hátrányunk van. Ha nyerünk is, akkor se kerülünk lőtávolba. X lesz szerintem.Chino írta: Ha vesztenek lehet mondani, hogy nem volt fontos, a tartalékok játszottak, ha pedig nyernének az plusz dicsőség.
Kedden lesz élet-halál harc. Az a lényeg, nem a hétvégi meccs.

Miért vesztenének?visca el barca írta:nekem is van egy ilyen érzésem, de eddig nem mertem leírni, mert a végén még megszólnak...Chino írta:Nem akarok összeesküvés–elméleteket gyártani, de szerintem ez valahol Mou "önvédelme" is. Nem jellemző rá az ilyen mértékű rotáció, még hasonló esetben sem főleg CR-t és főleg egy Clasicón. Ha vesztenek lehet mondani, hogy nem volt fontos, a tartalékok játszottak, ha pedig nyernének az plusz dicsőség