2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
miihii írta:Sajnos ebben az ügyben nem igazán tudok mit mondani. Nálam szerepelnek a meccsek, ahogy eddig is és fogalmam sincs, h nálad mi okozhatja a problémát. Továbbítom a kérdést felfelé, hátha tudunk vmit tenni az ügyben.fcruger85 írta:Sajnos nem ez a probléma, mert akkor látnám a szombati és a vasárnapi meccseket amikre lehet fogadni a hétvégén.
Sajnos ebben az ügyben nem igazán tudok mit mondani. Nálam szerepelnek a meccsek, ahogy eddig is és fogalmam sincs, h nálad mi okozhatja a problémát. Továbbítom a kérdést felfelé, hátha tudunk vmit tenni az ügyben.fcruger85 írta:Sajnos nem ez a probléma, mert akkor látnám a szombati és a vasárnapi meccseket amikre lehet fogadni a hétvégén.
Nem azért, mert már túl későn akartál tippelni? Meccs előtti fél óra után már nem lehet tippelni.fcruger85 írta:Üdv!
Nem tudja valaki megmondani nekem, miért lehet az, hogy nálam nem jelenik meg egyetlen tippelhető fogadás sem. Keddi Bl meccsekre még tudtam fogadni, de szerdai meccsekre már nem tudtam.
Valami ötlet?
Segitségetek előre is köszönöm.
fcruger85
Egészen jól gondolodRumig írta:Miihii, a pénteki Sevilla-Deporra az oddszok: 2,40 4,40 7,75
Jól gondolom, h a hazaira 1,40 lenne a helyes?
Ugyanez.miihii írta:A tegnapi meccsek után dől a "lé":
Shaktar Donyeck - Dortmund 1:1 2:2 6.80
R. Madrid - Manchester Utd 2:2 1:1 8.20
Pedig alapesetben 12 meccses hét volt és ha nálad csak 7 szerepel, akkor bizony nem érkezett tipp arra az 5-re sajnos.csabesz86 írta:
Biztos vagyok h tippeltem. Az osszes meccsre 1-1 et raktam, tudtommal 2 telitalalatos volt. Ezert vartam az eredmenyeket.
Biztos vagyok h tippeltem. Az osszes meccsre 1-1 et raktam, tudtommal 2 telitalalatos volt. Ezert vartam az eredmenyeket.miihii írta:Az elsőhöz annyit, h igen, valszeg azokra a meccsekre nem érkezett tipp, így ezért nem szerepelnek a listában.Gareth Tello írta: Lehet, hogy a maradék 5 meccsre nem tippeltél, és azok ezért nem jelennek meg.
És majd a tegnapi RM-MU ikszért is jönni fognak a pontok.
A hétvégi meccseket meg mindjárt felrakom.
Az elsőhöz annyit, h igen, valszeg azokra a meccsekre nem érkezett tipp, így ezért nem szerepelnek a listában.Gareth Tello írta:Lehet, hogy a maradék 5 meccsre nem tippeltél, és azok ezért nem jelennek meg.csabesz86 írta:Akkor az en profilommal van gond....
ezt irja: es nem jelennek meg a vasarnapi eredmenyek,
25. hét ( 7 meccs ) [ 2013.02.04 - 2013.02.10 ]
És majd a tegnapi RM-MU ikszért is jönni fognak a pontok.