Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.06. 12:37:21

Boixos írta:ha az elején gyorsan elmennénk kettővel, akkor minden okés lesz, minden más esetben off.
Ezt így pont el is tudom képzelni egy csapattól, amelyik az első 15 percben évek óta nem rúgott gólt. :? Úgyhogy inkább az "off" nálam a reális verzió. De azt én is szívesen látnám, hogy harcol a csapat és nem csak lötyög a pályán.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.03.06. 12:19:09

ha az elején gyorsan elmennénk kettővel, akkor minden okés lesz, minden más esetben off.
most igazán megmutathatja a brigád, h mennyire tökös gyerekekből vannak! lehet harcolni Titoért, a Klubért, a szurkolókért stb!
PUYOL-XAVI-INIESTA
komutnemukod
Jugador del Barça

2013.03.06. 11:58:05

A tegnapi meccs engem nem azért szomorított el, mert a Real jutott tovább. Én nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen meccs lesz. Már a Kupa Classico óta ez a meccs izgatott a legjobban és sajnos bejött amitől féltem. Mégpedig az, hogy nem a Madrid lett hirtelen fantasztikus csapat, hanem a Barca silányodott egy klasszist. Minden elismerésem a Madrid-é amiért kétszer megverték a Barca-t, de tegnap az is kiderült, hogy a mai Barca-t nem csak a Real, de még egy-két komolyabb csapat is elkapná jelenleg Európában. Számomra ez a legelszomorítóbb a tegnapi meccsben.
A sorsolásnál még majdhogynem örültem a Milannak, de arra a következtetésre jutottam, hogy a ManU, Juve, Dortmund, Bayern féle csapatok is nagy valószínűséggel kiütnének minket a BL-ből, ahogy szerintem a Milan is meg fogja tenni. Az okokat nem én fogom megtalálni, de félek ez a csapat ebben a formájában bőven túl van már a csúcson. Kicsit jól lakottnak tűnik ez a gárda.
Örökké csodálni fogom amit véghez vittek az elmúlt pár évben és a vissza esést egy természetes folyamatnak fogom fel, de úgy érzem picit lehagyta most pár csapat a Barca-t.
És a végére egy személyes spekulatív megjegyzés.
Talán Pep is ezt érezte és ezért ment el. Nem olyan biztos az, hogy ő fáradt ebbe bele, talán csak a "saját" embereivel nem akarta ugyanazt megtenni, amit anno a Rijkaard féle kerettel tett, hogy fel rázza a csapatot. Vagy csak nem látott megfelelő játékosokat ehhez. Mert nekem most meggyőződésem, hogy ismét kell egy komolyabb keret alakítás és 4-5 új játékos személyében szükség van a vérfrissítésre.
Ennek ellenére természetesen szorítok a Milan ellen és a végsőkig szurkolok a csapatnak, de idén sok év után először úgy érzem vannak csapatok akik a Barca fölé nőnek játékban. Ha nem is technikailag, de fejben és taktikában mindenképp.
splinter
Jugador del Barça

2013.03.05. 20:22:48

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele. De így olvasván a nem régi nyilatkozatokat a csapat irányából, ( Rossel, Busi, Masc) különös érzésem támadt. Szerintem összeszedik magukat és Milán egy olyan csapattal szemben fog felállni, hogy egy életre megemlegetik... A piros-feketék remegő lábbal fognak kijönni a BL himnusz indulásakor a gyepre...na és ami ott várja őket az a pokol lesz!!!
Érzem, hogy bejutunk....ennyivel tartoznak a srácok Tito-nak!!! :)
mess2009
Director del Fútbol

2013.03.05. 08:27:11

néhány dolog így a Milan meccs elé:
továbbra is tartom, hogy nincs esélyünk a továbbjutásra, amiket a bukott madridi meccs után elmondtunk az ma is áll.
nem tettek semmit a nagyfőnökök?! de igen! hoztak egy higgadt döntést, hogy marad minden a régiben ami az edző kérdést illeti(azért TÁJÉKOZÓDTAK AMENNYIRE EBBEN AZ ÜGYBEN LEHETSÉGES!) ha valahol nem lehet gyors eredményt várni az éppen egy edzőváltás egy Barcelonánál! tehát: kitartás a korábbi döntések mellett! ez egyben azt is jelenti, hogy nem látnak más (jobb) lehetőséget. történt azért utalás arra, hogy odafigyelnek a bajokra, próbálkoznak szorosabbra húzni az edzés-felkészülés ügyét de az is látszik - mert elmondta - hogy fel vannak készülve a kiesésre, ami valjuk be kell is hogy így legyen.
azt persze hozzá kell tennem, hogy én sem adtam fel a reményt teljesen, ilyenek vagyunk! ha kell várjuk a csodát(is!) és el is jöhet! volt már ilyen és lesz is. a lényeg viszont, hogy azok a bajok amiket ezek a bukták felszínre hoztak MINDENKÉPPEN MEGOLDÁSRA VÁRNAK! zömében valószínű csak a következő szezonra de végül is ez lenne az egyetlen garancia újra a csúcsra jutni.
hady
Director del Fútbol

2013.03.04. 21:36:23

...azt hiszem négy hozzászólást kell visszaolvasni .. :)
Vakmacska írta:
Mihu írta:
Vakmacska írta:NAh, most olvasom a honlapon, hogy a sajtótájékoztatón bejelentették, h Ázsiában lesz az előszezoni turné
Viszont az jó kérdés, hogy ez hogy kapcsolódik a Barca Bajnokok Ligája szerepléséhez....?
Enge, komkrétan a sajtótájékoztató érdekelt. Ugyanis állítólag válságstáb lett összehívva. És hogy 7kor sajtótájékoztató. Viszont arról csak ennyit írtak.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.04. 21:36:09

hady írta:
Vakmacska írta:
salas9 írta:[quote="hady"

"Vilanovának is elmondtam, amíg vissza nem tér, Roura marad az edzőnk, lesz ami lesz. Roura számomra egy hős. Nagy felelőssége van, és köszönöm a játékosoknak, hogy ők is viselik a terhét a jelenlegi helyzetnek."

...semmi nem változik... :(

( http://barcanoticias.blog.hu/2013/03/04 ... za_nem_ter )
Ehhez minek kellett válságstáb? Vihar egy pohár vízben. Nevetséges. Úgy csinálnak, mintha tettek volna valamit.

Köszönöm a cikket
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2013.03.04. 21:41:32-kor.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.04. 21:28:26

Mihu írta:
Vakmacska írta:NAh, most olvasom a honlapon, hogy a sajtótájékoztatón bejelentették, h Ázsiában lesz az előszezoni turné
Viszont az jó kérdés, hogy ez hogy kapcsolódik a Barca Bajnokok Ligája szerepléséhez....?
Enge, komkrétan a sajtótájékoztató érdekelt. Ugyanis állítólag válságstáb lett összehívva. És hogy 7kor sajtótájékoztató. Viszont arról csak ennyit írtak.
Mihu
Director del Fútbol

2013.03.04. 21:22:37

Kép
Barcelona UnityIsStrenght
Jugador del Barça

2013.03.04. 21:22:20

jelwaz írta:Én azt gondolom, hogy mikor az a bivalyerős Barca általában toronymagas esélyesként hozta is a mérkőzéseket, és beleakadt egy olyan párharcba, mérkőzésben, ahol igazán meglehetett volna mutatni, hogy tényleg "nekünk van a legnagyobb micsodánk", ott nem tudtak bizonyítani. Gondolok itt a remontadara az Inter ellen, amin a játék szerintem borzasztó volt, és nem is a "kint hagyjuk a bőrünket" hozzáállás, az általad említett Chelsea vs Iniesta, ahol tegyünk szívünkre a kezünket, nagyon nagy mázlink volt, illetve több Real elleni classico is, ahol leikszeltünk (vagy elvesztettük a kupát), pedig nem sokba telt volna elverni őket.
Ezt pont egy nagyon rossz példa, ugyanis az Inter ellen egy olyan gólunkat érvénytelenítettek, amit a Milannak (sokkal üvöltőbb kezezéssel) megadtak. Mindenki tudja szerintem miről beszélek... Dani Alvest (nem színészkedett) felrúgta Snider (beakasztott neki) és mi kaptunk sárgát... Ennyit az Interről.
Chelsea vs Iniestáról: mázlink volt, mert a Chelseanek 2012-ben nem volt mázlija?

Én a srácokon akkor is láttam motivációbeli hiányosságokat, de akkoriban jobban jött ki a lépés.
Nem tudom mire gondolsz, az Inter ellen egyáltalán nem voltunk gyengék. (most sokkal gyengébbek voltunk az utóbbi meccseken)

És nem csak az a baj ezekkel, hogy a saját dolgunkat nehezítettük meg vagy hogy elvesztettünk egy kupát (jobban szurkoltam azoknak a Barcáknak, akik kevesebb trófeát nyertek), hanem sokszor alaptalan károgásokat (más csapatok felől, ugye elsősorban a special5 csapata felőlieket) erősített fel, ahelyett, hogy elcsendesítettük volna. Nálam ez az, ami azt mutatja, hogy Pep nem az a géniusz, aminek sokan hiszik. Meg ugye a vesztett helyzetből való fordítás sem volt jellemző ránk (jó, nem is sokszor kerültünk hátrányba, no de az mégis embert próbáló feladat).
Ebben van valami egyetértek bizonyos szempontból, de riválisok mindig vannak és lesznek is! Mourinho régóta pikkel a Barcara. Pep sokszor elcsitította a népet. Pl.: amikor a Bajnokok Ligájában a Realt ejtette ki. Én azt a győzelmünket nem fogom elfelejteni! Előtte Mourinho-ék úgy örültek a király kupájuknak, hogy össze is törték. :) Szerintem ezt se kell tovább folytatni...
Lego írta: A másik, hogy miért lenne gyávaság? Mondj egy olyan edzőt aki azért ment a Pécshez, mert BL-t akar nyerni.
Ezzel az Arsenallal max Mou lenne képes csodát tenni, de nem azért mert egy edző God, hanem mert nem rest beállni 12 emberrel védekezni (amit halkan mondom, nem bántásként). Pep a stílusához mérten választott... méghozzá nagyon is jól. Ha meg nem jó edző akkor úgy is megfog bukni... nem kell ehhez nagy ész...nem ő lenne az első.
Na igen azt is sokan elfelejtik, hogy Pep úgy állt a focihoz, hogy ez foci... Szóval ő támadó focit (sok cselekkel és bravúros megoldásokkal fűszerezve) fog kialakítani és a Barca filozófiát viszi tovább. Na most akkor beszéljünk a Real-ról, nekik is megvan a maga játék stílusuk csak, hogy az nem Mourinhoval fog kiteljesedni! Erről nincs is mit beszélni, mindenki láthatja, hogy hogyan játszik a Real. A sok szabálytalankodás, pimaszkodások, CR hisztériás rohamai, Pepe pedig külön egy ember azért, hogy lejárassa a Madridot szerintem (vér ciki amit az az ember csinál egy ilyen szintű csapatban)... Én pedig nem hiszem, hogy sokaknak ez az emlékük a régi Madridról!

Peppel kapcsolatban meg annyit, hogy azért, ha még az Arsenalról is beszélünk, az nem egy Pécs. Nem is az a baj, hogy a Bayern nagyon jó, de talán túl jó is. hiába nem tartom olyan nagyra, mint egyesek, de azért tartom olyan kvalitásúnak, hogy ne egy év alatt tegyen tönkre egy bivaly erős csapatot. Bíztam benne, hogy szakmailag nagyobb kihívást fog keresni.

A Bayern nem nagy kihívás? Fél Európa hívta Pepet, szerintem azért messze nem a legkönnyebbet választotta. Arról nem is beszélve, hogy ő a focit is figyelembe veszi (amit már párszor írtunk) és nem fogja az imázsát lerombolni azzal, hogy elmegy a City-hez. A Chelsea is hívta Pepet. Ott is kb. csettintene egyet és megvásárolják neki Európa legjobb játékosait aztán egy kész csapatot irányíthatna. Nem az ő stílusa. Ezt Mourinho csinálja, hogy odamegy egy csapathoz és "bevásárol".

Zárószóként annyit mondanék még, hogy Pep által lett több játékosból világsztár/világbajnok, pl.: Pedro, Busquets. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ő keze alatt teljesedett ki nem egy játékos tudása, pl.: Iniesta, vagy Messi... Arról nem beszélve, hogy a Barca filozófiájához hozzátartozik az is saját nevelésű játékosokkal játszik, ami lássuk be kevés klubról mondható el! Nekem mindig az az érzésem, hogy egy kicsit savanyú a szőlő sok ellen drukkernek, mert sok a Barcelonáról a dicséret. Had ne kelljen már elsorolnom, hogy a real is kiket vásárolt össze és hogy néhány évvel ezelőtt mennyit akartak kínálni Messiért. (200 millát kinált a Real Messiért és ezt az ajánlatot a City is megtette Messiért, igaz később Ronaldoért is) Én nem akarom ajnározni se a Barcelonat, sem pedig Pep Guardiolat, de ezek tények.

A sok ember akik valamilyen személyes okból nem szereti a Barcelonat, általában azzal jön, hogy Ronaldinhot - és azt a Barcat - jobban szerette, mint a mostanit. Én erre meg azt tudom mondani, hogy a Realból nekem meg a Zidane maradt meg, mint ikon ÉS IGEN AZ A REAL focizott!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcelona UnityIsStrenght 2013.03.04. 21:29:02-kor.
Barcelona Unity is Strenght!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.04. 21:17:47

NAh, most olvasom a honlapon, hogy a sajtótájékoztatón bejelentették, h Ázsiában lesz az előszezoni turné
hady
Director del Fútbol

2013.03.04. 21:15:58

Vakmacska írta:
salas9 írta:
hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak.
Este 19:00-kor lesz a sajtótájékoztató amit Rosell tart. Nem hiszek benne, hogy hirtelen új edzőt hoznának, de meglátjuk.
http://www.mundodeportivo.com/20130304/ ... 69515.html
Néztem az oldalakt, de sehol semmi hír erről.
Ti tudtok valamit már?
Az FC Barcelona elnöke kora este tartotta sajtótájékoztatóját ahol többek között igyekezett megnyugtatni a szurkolókat, akik nagyon csalódottak a három vereség miatt.

"Találkoztam Vilanovával New Yorkban, és tájékoztattam arról, hogy mik történnek a klubban, amellett, hogy biztosítottam a támogatásunkról. Ő is mondta, amióta New Yorkban van, többet néz bajnoki meccseket, mint valaha. Úgy számolunk, hogy március végén térhet vissza. Ő pedig boldog, mert kezdődik a visszaszámlálás, és nagyon várja, hogy visszatérjen."

"Teljesen normális, hogyha a listavezető kikap az hír lesz, de nem hiszem, hogy 2-3 rosszabb eredményt számon kellene kérnünk a játékosokon és az edzőkön. Természetesen a türelem nem korlátlan, de több, mint két mérkőzés. Nincs vége a világnak, bár most úgy tűnik. Már dolgoznak azon a szakemberek, hogy az intenzitás és a frissesség visszatérjen. Azt hiszem kicsit eltúlzottak a reakciók két mérkőzés után. Eljön az a nap is, amikor veszítünk olyan csapatok ellen, mint a Milan vagy a Real"

"Jó helyzetben vagyunk a bajnokságban, és megteszünk mindent a Milan ellen, de ha mégsem sikerül, akkor sem történik semmi katasztrófa, továbbra is listavezetők leszünk a bajnokságban. Nincs kétségem afelől, hogy azért, hogy ez így maradjon mindenki meg fog tenni mindent."

"Vilanovának is elmondtam, amíg vissza nem tér, Roura marad az edzőnk, lesz ami lesz. Roura számomra egy hős. Nagy felelőssége van, és köszönöm a játékosoknak, hogy ők is viselik a terhét a jelenlegi helyzetnek."

...semmi nem változik... :(

( http://barcanoticias.blog.hu/2013/03/04 ... za_nem_ter )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hady 2013.03.04. 21:17:48-kor.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.04. 20:43:13

salas9 írta:
hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak.
Este 19:00-kor lesz a sajtótájékoztató amit Rosell tart. Nem hiszek benne, hogy hirtelen új edzőt hoznának, de meglátjuk.
http://www.mundodeportivo.com/20130304/ ... 69515.html
Néztem az oldalakt, de sehol semmi hír erről.
Ti tudtok valamit már?
Leomessi14
Entrenador del Barça

2013.03.04. 20:31:46

jelwaz írta:
Forcabarca8 írta:Ha eddig nem derült ki hogy nem akkora ász,akkor te miért vagy benne ennyire biztos? Tudom, eddig csak egy csapatnál bizonyított, de ott nagyot alakított. A jelenlegi helyzetben meg megmutatkozik,mire megy a csapat a nem megfelelő edzővel.
Én azt gondolom, hogy mikor az a bivalyerős Barca általában toronymagas esélyesként hozta is a mérkőzéseket, és beleakadt egy olyan párharcba, mérkőzésben, ahol igazán meglehetett volna mutatni, hogy tényleg "nekünk van a legnagyobb micsodánk", ott nem tudtak bizonyítani. Gondolok itt a remontadara az Inter ellen, amin a játék szerintem borzasztó volt, és nem is a "kint hagyjuk a bőrünket" hozzáállás, az általad említett Chelsea vs Iniesta, ahol tegyünk szívünkre a kezünket, nagyon nagy mázlink volt, illetve több Real elleni classico is, ahol leikszeltünk (vagy elvesztettük a kupát), pedig nem sokba telt volna elverni őket. Én a srácokon akkor is láttam motivációbeli hiányosságokat, de akkoriban jobban jött ki a lépés. És nem csak az a baj ezekkel, hogy a saját dolgunkat nehezítettük meg vagy hogy elvesztettünk egy kupát (jobban szurkoltam azoknak a Barcáknak, akik kevesebb trófeát nyertek), hanem sokszor alaptalan károgásokat (más csapatok felől, ugye elsősorban a special5 csapata felőlieket) erősített fel, ahelyett, hogy elcsendesítettük volna. Nálam ez az, ami azt mutatja, hogy Pep nem az a géniusz, aminek sokan hiszik. Meg ugye a vesztett helyzetből való fordítás sem volt jellemző ránk (jó, nem is sokszor kerültünk hátrányba, no de az mégis embert próbáló feladat).

Teljesen egyetertek foleg a kiemelt reszekkel. Most annyi tortenik hogy amellett hogy kisse kiismertek semmi nem jon ossze ami regebb igen..
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
jelwaz
Entrenador del Barça

2013.03.04. 20:08:05

Forcabarca8 írta:Ha eddig nem derült ki hogy nem akkora ász,akkor te miért vagy benne ennyire biztos? Tudom, eddig csak egy csapatnál bizonyított, de ott nagyot alakított. A jelenlegi helyzetben meg megmutatkozik,mire megy a csapat a nem megfelelő edzővel.
Én azt gondolom, hogy mikor az a bivalyerős Barca általában toronymagas esélyesként hozta is a mérkőzéseket, és beleakadt egy olyan párharcba, mérkőzésben, ahol igazán meglehetett volna mutatni, hogy tényleg "nekünk van a legnagyobb micsodánk", ott nem tudtak bizonyítani. Gondolok itt a remontadara az Inter ellen, amin a játék szerintem borzasztó volt, és nem is a "kint hagyjuk a bőrünket" hozzáállás, az általad említett Chelsea vs Iniesta, ahol tegyünk szívünkre a kezünket, nagyon nagy mázlink volt, illetve több Real elleni classico is, ahol leikszeltünk (vagy elvesztettük a kupát), pedig nem sokba telt volna elverni őket. Én a srácokon akkor is láttam motivációbeli hiányosságokat, de akkoriban jobban jött ki a lépés. És nem csak az a baj ezekkel, hogy a saját dolgunkat nehezítettük meg vagy hogy elvesztettünk egy kupát (jobban szurkoltam azoknak a Barcáknak, akik kevesebb trófeát nyertek), hanem sokszor alaptalan károgásokat (más csapatok felől, ugye elsősorban a special5 csapata felőlieket) erősített fel, ahelyett, hogy elcsendesítettük volna. Nálam ez az, ami azt mutatja, hogy Pep nem az a géniusz, aminek sokan hiszik. Meg ugye a vesztett helyzetből való fordítás sem volt jellemző ránk (jó, nem is sokszor kerültünk hátrányba, no de az mégis embert próbáló feladat).
Lego írta:Jelwaz egy kérdésem lenne feléd...kit tartasz jobb játékosnak? Messi-t vagy Ronaldo-t?
A másik, hogy miért lenne gyávaság? Mondj egy olyan edzőt aki azért ment a Pécshez, mert BL-t akar nyerni.
Ezzel az Arsenallal max Mou lenne képes csodát tenni, de nem azért mert egy edző God, hanem mert nem rest beállni 12 emberrel védekezni (amit halkan mondom, nem bántásként). Pep a stílusához mérten választott... méghozzá nagyon is jól. Ha meg nem jó edző akkor úgy is megfog bukni... nem kell ehhez nagy ész...nem ő lenne az első.
A BL-ről meg annyit, hogy ha mind a 4 spanyol csapat továbbjut, akkor esküszöm mindenkinek, hogy beregisztrálok a madridistára. :lol:
Nagyon sokáig Messit tartottam jobb játékosnak, Ronaldot meg nagyon utáltam. Utóbbi azonban kivívta a tiszteletemet. Kellett idő hozzá, nem azonnal a madridban nyújtott teljesítménye és mutatott játéka miatt, hanem a későbbi hajtása (Barca elleni csapkodás). Sosem gondoltam volna róla, hogy ilyen alázatos a játékkal szemben. Továbbra sem szimpatikus mint ember (szerintem ezek a ,,nem olyan vagyok, mint amilyennek beállít a média" meg ,,egyszerű srác vagyok" féle szövegek előre megírt, menedzsment által meghatározott mondatok), sőt a gólörömei sem és a reklamálási stílusa sem tetszik általában, de úgy látom, ha olyan rosszul megy neki, mint Messinek most, akkor sem virít róla az az unottság, mint a mi sztárunkon. Engem ez utóbbi nagyon zavar. Messi egy szuper játékos, a legjobb Messi simázza a legjobb Cét, de jelen helyzetben meg ugye nem ez a mérce.

Peppel kapcsolatban meg annyit, hogy azért, ha még az Arsenalról is beszélünk, az nem egy Pécs. Nem is az a baj, hogy a Bayern nagyon jó, de talán túl jó is. hiába nem tartom olyan nagyra, mint egyesek, de azért tartom olyan kvalitásúnak, hogy ne egy év alatt tegyen tönkre egy bivaly erős csapatot. Bíztam benne, hogy szakmailag nagyobb kihívást fog keresni.
Lego
Jugador del Barça

2013.03.04. 17:32:13

jelwaz írta:
barca2010 írta:Te szegény...ez lenne a legnagyobb örömöd? [auto_cenzúra] életed lehet...Mindent el is mondtál magadról!!! :lol: :lol: :lol:
Jaaa, hogy te madrid drukker vagy! Ekkora sötétséget csak tőlük hallottam (azoknak is az elborultabb fajtájából). Vagy te vagy Gyurcsók "úr", és átlátsz az éteren, és most is engem szemlélsz. Húúúúú.

Nem tagadom le Pep érdemeit, de nem igazán nézem jó szemmel a róla szóló ömlengést. Jaajj, csak Pep mentheti meg a Barcát, a vezér, a taktikus, a pszichológus blabla az egész. Passzolt ide, kihozta, ami a csapatban volt ennyi (és ez nagy szó). Kíváncsi lettem volna mit tud kezdeni egy Arsenallal vagy egy Man Cityvel, de gyáva volt (ahogy nagyon sokszor a Barcás karrierje idején is), és elment a tuti Bayernhez. Vélekedhetek így, és ha nem tetszik, akkor tekerd a válaszod rollba, helyezd fel és éld a szuper kis életedet.
Jelwaz egy kérdésem lenne feléd...kit tartasz jobb játékosnak? Messi-t vagy Ronaldo-t?
A másik, hogy miért lenne gyávaság? Mondj egy olyan edzőt aki azért ment a Pécshez, mert BL-t akar nyerni.
A BL-ről meg annyit, hogy ha mind a 4 spanyol csapat továbbjut, akkor esküszöm mindenkinek, hogy beregisztrálok a madridistára. :lol:
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.04. 16:38:52

Forcabarca8 írta:Nem látok sok esélyt a továbbjutásra, de azért nem szabad elfelejtenem,hogy klasszis játékosaink vannak, akik tényleg 1-1 mozdulatukkal képesek eldönteni egy párharcot (Iniesta vs Chelsea :twisted: )
Vagy Messi vs Chelsea... :cry:

Most én sem látok sok esélyt a továbbjutásra, de ha megfelelő hozzáállással, mentalitással megyünk ki a gyepre, akkor az sem érdekel, ha kizúgunk. Csak mutassuk már meg, hogy tudunk küzdeni.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2013.03.04. 16:33:33

jelwaz írta:Nekem is ez minden álmom, végre kiderülne, hogy nem is akkora ász. Adná az ég. Mondjuk lehet összemákolná, meg Roura szintjét nem nehéz megütni...
Ha eddig nem derült ki hogy nem akkora ász,akkor te miért vagy benne ennyire biztos? Tudom, eddig csak egy csapatnál bizonyított, de ott nagyot alakított. A jelenlegi helyzetben meg megmutatkozik,mire megy a csapat a nem megfelelő edzővel.

BL-lel kapcsolatban: Előre hozott karácsonyi csodára lenne szükség,hogy tovább jussunk. A realitás az,hogy nem működik szinte semmi se rendesen a csapaton belül, a védelem lassan sebezhetőbb, mint a Siófok hátsó alakzata emberhátrányban. A támadójátékunk egy ember tálentumára épül, a többiek lassan "csak" egy kis pluszt adnak hozzá. Pedro több labdát ad el, mint az Adidas egy év alatt, Alexisnek meg semmi sem lehetetlen, bármilyen helyzetben képes hibázni. David Villa az egyetlen gólra is képes játékosunk Messi mellett, hálánk jeléül pedig a szertárosunk is több lehetőséget kap a bizonyításra. Ráadásul, amikor játszik, kitesszük szélre, hogy véletlen se kerülhessen helyzetbe, csak ha magának megcsinálja azt.

Nem látok sok esélyt a továbbjutásra, de azért nem szabad elfelejtenem,hogy klasszis játékosaink vannak, akik tényleg 1-1 mozdulatukkal képesek eldönteni egy párharcot (Iniesta vs Chelsea :twisted: )
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2013.03.04. 16:29:34

barca2010 írta:Te szegény...ez lenne a legnagyobb örömöd? [auto_cenzúra] életed lehet...Mindent el is mondtál magadról!!! :lol: :lol: :lol:
Jaaa, hogy te madrid drukker vagy! Ekkora sötétséget csak tőlük hallottam (azoknak is az elborultabb fajtájából). Vagy te vagy Gyurcsók "úr", és átlátsz az éteren, és most is engem szemlélsz. Húúúúú.

Nem tagadom le Pep érdemeit, de nem igazán nézem jó szemmel a róla szóló ömlengést. Jaajj, csak Pep mentheti meg a Barcát, a vezér, a taktikus, a pszichológus blabla az egész. Passzolt ide, kihozta, ami a csapatban volt ennyi (és ez nagy szó). Kíváncsi lettem volna mit tud kezdeni egy Arsenallal vagy egy Man Cityvel, de gyáva volt (ahogy nagyon sokszor a Barcás karrierje idején is), és elment a tuti Bayernhez. Vélekedhetek így, és ha nem tetszik, akkor tekerd a válaszod rollba, helyezd fel és éld a szuper kis életedet.
barca2010
Jugador d'estrella

2013.03.04. 15:59:31

corol írta:
barca2010 írta:Minél előbb rendet kell tenni, és nem lesz itt gond. Tudom, hogy a nagy edzők megtalálták a tiki-taka ellenszerét, csak azt nem értem, hogy ehhez miért kellett 5 év????? Ja és a tiki-taka van, mert beszélnek róla. Valamelyik nagy edző talált ki hasonlót az utóbbi időben, aminek az ellenszerét kellene keresni???? Futballról beszélek, nem bunker-antifutballról. Sacchi-Milan, Cruyff-Barca, Cruyff-Ajax (még játékosként), VDB-Real, Pep-Barca, csak hogy a nagy korszakokat említsem. Na ezek a játékról szóltak.
Szerintem az ellenszert nem igazán találták meg, sok mindent próbáltak ellene tenni inkább kevesebb mint több sikerrel.
Ha a tiki-takát a korábbi színvonalon játszaná a csapat, gyorsan, felszabadultan , nem görcsölve, jó fizikai és mentális állapotban, akkor az ilyen technikai felkészültségű játékosok ellen nincs ellenszer. Amikor ez volt a helyzet, akkor nagy-nagy mákkal (millió kihagyott helyzet, 11-es stb.) egyedül a Chelsea tudott megfogni az eredményt tekintve bennünket.
Most az a baj, hogy a csapat elég mély hullámvölgybe került, edzőnk igazából nincs, a védelem gyengélkedik, a Real és a Milan ellen is szinte mindenki alulmúlta önmagát.
Lassan játszva, beindulások, mozgás, ritmusváltás, pontosság, mélységi passzok, az ellenfél állandó presszionálása nélkül a tiki-taka nem működik, kivédekezhető. Most már több meccsen alig jutunk a kapu közelébe, míg régen azon bosszankodtunk - döntetlen, vagy vereség esetén is - hogy a kidolgozott rengeteg helyzet töredékét értékesítjük.
Nagyon remélem, hogy mihamarabb túljutunk a mélyponton, bár a Milan visszavágó túl közel van.
Ez így van, minden mondatoddal egyetértek. Azért írtam, hogy a nagy edzők megtalálták, helyesebben kivárták amíg visszaesik a Barca, mert ez előbb-utóbb törvényszerű volt. Aztán jöhet a duma, hogy most már meg van a taktika. Nincs itt meg semmi. Mindig minden a Barcán múlik.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
corol
Entrenador del Barça

2013.03.04. 15:36:28

barca2010 írta:Minél előbb rendet kell tenni, és nem lesz itt gond. Tudom, hogy a nagy edzők megtalálták a tiki-taka ellenszerét, csak azt nem értem, hogy ehhez miért kellett 5 év????? Ja és a tiki-taka van, mert beszélnek róla. Valamelyik nagy edző talált ki hasonlót az utóbbi időben, aminek az ellenszerét kellene keresni???? Futballról beszélek, nem bunker-antifutballról. Sacchi-Milan, Cruyff-Barca, Cruyff-Ajax (még játékosként), VDB-Real, Pep-Barca, csak hogy a nagy korszakokat említsem. Na ezek a játékról szóltak.
Szerintem az ellenszert nem igazán találták meg, sok mindent próbáltak ellene tenni inkább kevesebb mint több sikerrel.
Ha a tiki-takát a korábbi színvonalon játszaná a csapat, gyorsan, felszabadultan , nem görcsölve, jó fizikai és mentális állapotban, akkor az ilyen technikai felkészültségű játékosok ellen nincs ellenszer. Amikor ez volt a helyzet, akkor nagy-nagy mákkal (millió kihagyott helyzet, 11-es stb.) egyedül a Chelsea tudott megfogni az eredményt tekintve bennünket.
Most az a baj, hogy a csapat elég mély hullámvölgybe került, edzőnk igazából nincs, a védelem gyengélkedik, a Real és a Milan ellen is szinte mindenki alulmúlta önmagát.
Lassan játszva, beindulások, mozgás, ritmusváltás, pontosság, mélységi passzok, az ellenfél állandó presszionálása nélkül a tiki-taka nem működik, kivédekezhető. Most már több meccsen alig jutunk a kapu közelébe, míg régen azon bosszankodtunk - döntetlen, vagy vereség esetén is - hogy a kidolgozott rengeteg helyzet töredékét értékesítjük.
Nagyon remélem, hogy mihamarabb túljutunk a mélyponton, bár a Milan visszavágó túl közel van.
barca2010
Jugador d'estrella

2013.03.04. 14:02:11

Minél előbb rendet kell tenni, és nem lesz itt gond. Tudom, hogy a nagy edzők megtalálták a tiki-taka ellenszerét, csak azt nem értem, hogy ehhez miért kellett 5 év????? Ja és a tiki-taka van, mert beszélnek róla. Valamelyik nagy edző talált ki hasonlót az utóbbi időben, aminek az ellenszerét kellene keresni???? Futballról beszélek, nem bunker-antifutballról. Sacchi-Milan, Cruyff-Barca, Cruyff-Ajax (még játékosként), VDB-Real, Pep-Barca, csak hogy a nagy korszakokat említsem. Na ezek a játékról szóltak.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára barca2010 2013.03.04. 14:20:40-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Cseri
Entrenador del Barça

2013.03.04. 13:47:10

Adom Ferninho szavait. Annyira elvadult a két csapat szurkolótábora,hogy lassan nem érdemes olvasni a fórumot. Persze ez társadalmi folyamat -ez zajlik minden szinten- itt csak leképeződik. A lényeg elsikkad, mint ilyen folyamatok esetében általában. Kölcsönös tisztelet ez kellene,hogy legyen az eredője mindennek.(persze tudom úgy kezdődött minden,hogy Ő visszaütött)
Más!
Válság?lehet,de könyörgöm ki mondta,hogy az összes meccset azonos színvonalon lehozzuk?Igen, két fontos meccset(a madridi bajnokit nem számítom ide)- kupa visszavágót és Milan ellenit- kilátástalan játékkal elvesztettünk, de rögtön sírni,hogy jaj jöjjön Pep(nem fog!) meg a bánat tudja,hogy kicsoda.Benne van,hogy a kb. 50 meccsen előfordul néhány vereség,akinek ez sok az fmzen vagy fifazon. Az elmúlt időszakban minden évben nyert valamit a csapat és így lesz idén is és egyelőre csak a kupát bukta a csapat...
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
ferninho
Madridista

2013.03.04. 13:01:31

az a baj sörvirsli, hogy veled még azt is lehetetlen megvitatni, hogy mennyi 1+1, mert ha már az ember egy másik focicsapatnak szurkol, az már egy senki és semmibe veszed és mintha te felsőbbrendűbb lennél nála...
itt rengeteg értelmes emberke van, nem véletlen járok ide naponta többször és most előre is bocsánat a személyeskedésért, de amit te leművelsz a Reallal és a szurkolóikkal kapcsolatban az tényleg túlzás.
vannak mások is, akik nem kedvelik, sőt utálják annyira a Madridot, mint te, mégis kitudják fejezni kicsit értelmesebb módon is a véleményüket...

de tényleg nem tudom mire fel hiszed magad jobbnak ennél a sok kcsg madridistánál, aki a legalja nép...
megszégyenítse azt az önelégült fanyüvő társaságot
Ezt érdemli az a büdös tapló banda!
és még voltak szép dolgok...
ezek után te mégis, hogy tudod bármennyire is kulturáltabbnak tartani magad, azoknál a gonosz Real szurkolóknál? (mert ugyebár mindegyikük egytől-egyig egy nagy paraszt...)
madridista
jelwaz
Entrenador del Barça

2013.03.04. 12:50:08

barca2010 írta:Egyetlen megoldást látok, ami segíthetne is, és az nem más, mint Pep. Tudom, hogy a Bayern edzője lesz, de addig simán beugorhatna. Csak őt tudom elképzelni, mindenki más lutri.
Nekem is ez minden álmom, végre kiderülne, hogy nem is akkora ász. Adná az ég. Mondjuk lehet összemákolná, meg Roura szintjét nem nehéz megütni...
ferninho írta: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

először is inkább mutogassanak, mint hogy tele legyen a Bernabeu divatdrukkerekkel, akik fotózgatnák Messit... azon a képen, ahol mutogatnak amúgy van pár fotós is, kb 3-4 db.

másfelől meg ez 1-1 elkapott kép a stadion elég kis százalékáról, nehogy azt hidd, hogy a Barca fanok nem mutogatnak... komolyan nem tudom, hogy lehet valaki ennyire naiv...
Na megszólalt már egy Hófehérke. A Real Madrid úgy, ahogy van szurkolóstól, edzőstől és játékostól és mindenestől olyan nárcisztikus, hogy zsebkendő [szerk: öö nem ezt akartam írni, hanem mondjuk önfényképezőgépet vagy valami ilyesmit, nem tudom, hogy lett belőle zsebkendő...] reklámot kellene forgatni velük. Fordított esetben egy olyan képre olyan gyalalavina indulna, hogy elképzelni is fáj. Elég röhejes, hogy általában csak magyarázkodnotok kell.
sörvirsli írta:Persze mindenhol vannak szofisztikáltabb drukkerek is meg parasztok is de az a 2 kép elég beszédes!
Másrészt pár éve volt szerencsém 1-2 meccsre kijutni(nem egymás ellen játszottak a csapatok) és bizony a madridi csürhe sokkal vehemensebben és barbárabb módon (olyan B közép stílusban) biztatta a csapatát. :roll:
Másrészt meg a barcás oldalon ne próbáld meg bemagyarázni itt blankós mentalitással a dolgokat mert a többségünket nagyon nem érdekli és élből rühelljük azt a bandát!
Persze pár szurkoló biztos képmutató módon majd elmondja a "tisztlejük a másik csapatát" nevű szentbeszédet,holott valójában őket is a sárgaság fogja el ha csak rá gondolnak a madridra!
Bocs de azok után, ahogy a fehérek viselkednek meg amit a madridisták idehaza művelnek,az elfogadhatatlan és hányingert keltő!
Pl:Az volt a kérdés (amit az egyik moderátor! tett ki) a legnagyobb hazai madridista oldal fb oldalán,hogy mit kérnének karácsonyra: a válasz lehetőségek között szó szerint ez is szerepelt:"Amputálják le Messi bal lábát!"
Ez szerintem már erősen nem humor kategória...
Az,hogy válogatott szitokszavakkal ócsárolják a Barcát,az az alapállapot.
Persze annyira képben vannak a saját csapatukkal kapcsolatban,hogy amikor CR nem játszott egy meccset akkor utána a fél társaság azon hőbörgött,hogy Mou hogy merészelte kihagyni! Pedig csak azért nem játszott mert az előző heti bajnokiján összeszedte az 5. sárgáját!
Erről ennyit,hogy ki a divatszurkoló... :twisted:
Najó... Hidd el, nálam kevesen utálják jobban a Realt, Guardiola 3. éve óta kb. inkább antimadridista vagyok, mint Barcás. De ki nem állhatom az álszentséget se. Ez kb. szellemi színészkedés. Most, hogy azt írták, hogy amputálják Messi lábát, az nem azt jelenti, hogy azt szeretnék, hogy Messi láb nélkül éljen, meg, hogy fájjon neki, csak, hogy ne segítse a csapatát, ezzel a Real előnybe kerüljön. Elismerték a teljesítményét, igaz sajátos módon, de nem kell az anyázások közepette eljátszani az érzékenyt. Mindenki kapja az anyja foglalkozására vonatkozó megjegyzést, meg hogy a bele csüngjön meg mittomén. Nem kell szó szerint érteni, és felvenni a madridista kényeskedést (,,jajj, Messi köpött a kispad mellett, biztos azért azon az oldalon játszott, hogy odaköphessen a kispad elé", ,,jajj, Messi belerúgta a labdát a közönségbe, ez életveszélyes, egyenesen egy gyilkos", ,,jujj, Alba bemutatott egyet a szurkolóinknak, akik tapsolták a gólszerzőt és azt kiabalták neki, hogy te vagy a legjobb, szerződj ide" és hasonló nyalánkságok). Hadd mutogassanak. Magukat járatják le, mi pedig ráadásul nem fogjuk be a szájukat egy 0-4-gyel. De le se járatják magukat, focimeccsre jórészt csürhe jár, Manchesterben, Dortmundban, Fehérváron, Madridban. Barcelonában tán azért van most kevesebb, mert sok olyan jár, aki otthon együtt mossa a Barca mezt a Realossal. Én azt mondom inkább anyázzanak és mutogassanak, mint a hazug és alattomos megjegyzések menjenek. De nem érzem, hogy atóól, hogy ők parasztok, miért kéne nekünk abban is megverni őket? Győzzünk a pályán, a taplóbajnokságot meg nyerhetik nyugodtan.
Válasz küldése