Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
igaz...nem tudtam mikor játszanak..de..egy kissebv sérülést összeszedhetnekvisca el barca írta:a milan pénteken játszik, uhogy nem hinném h nagyon tartalékolna. 3 (4) nap alatt kitudja mindenki pihenni magát.Laza írta:Főleg hogy a milán nem tud minőségi "rotációs" jatékot folytatni hetvégén
a milan pénteken játszik, uhogy nem hinném h nagyon tartalékolna. 3 (4) nap alatt kitudja mindenki pihenni magát.Laza írta:Főleg hogy a milán nem tud minőségi "rotációs" jatékot folytatni hetvégén

CsacsMate írta:Én annak örülnék a legjobban, ha 2-2 lenne összesítésben, és hosszabbításban eldönteni. Esetleg 11-esekkel.
Mert, ha félidőben begyűrnénk már kettőt, akkor a Milan taktikát vált.
Bár az más kérdés, hogy én alapból úgy jönnék, hogy támadó szellemmel, mert egy gólt szerezne a Milan, akkor 4-et kell nekünk. Ha beállnak az elejétől bekkelni akkor az edzőjük kicsit gyenge képességeket villogtat majd azon a meccsen... Persze lehet kontrázni, de kockázatosabb, ha kimarad az a kevés helyzet, mint kitámadni szerintem egy 10-10 perces periódusokban.
Ellenben nem elhanyagolható az a tény, h az a Barca egy jó formában lévő csapat volt, a mostani pedig pocsék. Mert abban az évben kb. az Inter elleni volt az egyetlen kisiklás, mégha partiban is voltak velünk az odavágón. Akkor is hibás döntésnek éreztem Ibra lecserélését. És a legszörnyűbb, h az első meccsen megvoltak a helyzeteink, nem felejtem Busi irdatlan nagy helyzetét 1-2-nél, ami ha bemegy, már rég elfelejtettük volna ezt a párharcot. Ellenben múltkor Milanóban esélyünk sem volt.Mihu írta:Totál nem értem azokat az embereket, akik azt mondják, hogy ha félidőben 0-0 akkor vége mindennek. Az Inter ellen 9 perc alatt rúgtunk 2-t, és most itt tekintsetek el attól, hogy a másodikat nem adták meg. Totál jogtalanul vették el azt a gólt, tehát megvolt a 2 gól. Miért ne sikerülhetne most is? Lehet hogy 5 perc alatt verünk 2-t. Ki tudja.

én kb 10%-ot adok. ez a tíz százalék annak szól, hogy az elején kiállítanak vkit és bedaraljuk őket, vagy esetleg nekik semmi, nekünk minden összejön.Boixos írta:hát elég meleg a pite, az biztos, arra én is max 5% esélyt látok, h az elején megúszunk, de hátha. amennyiben ez nem jönne össze, akkor kész, vége. a milan onnantól zsigerből kibekkelné a meccset.

Ezt így pont el is tudom képzelni egy csapattól, amelyik az első 15 percben évek óta nem rúgott gólt.Boixos írta:ha az elején gyorsan elmennénk kettővel, akkor minden okés lesz, minden más esetben off.
Vakmacska írta:Enge, komkrétan a sajtótájékoztató érdekelt. Ugyanis állítólag válságstáb lett összehívva. És hogy 7kor sajtótájékoztató. Viszont arról csak ennyit írtak.Mihu írta:Viszont az jó kérdés, hogy ez hogy kapcsolódik a Barca Bajnokok Ligája szerepléséhez....?Vakmacska írta:NAh, most olvasom a honlapon, hogy a sajtótájékoztatón bejelentették, h Ázsiában lesz az előszezoni turné
Ehhez minek kellett válságstáb? Vihar egy pohár vízben. Nevetséges. Úgy csinálnak, mintha tettek volna valamit.hady írta:Vakmacska írta:salas9 írta:[quote="hady"
"Vilanovának is elmondtam, amíg vissza nem tér, Roura marad az edzőnk, lesz ami lesz. Roura számomra egy hős. Nagy felelőssége van, és köszönöm a játékosoknak, hogy ők is viselik a terhét a jelenlegi helyzetnek."
...semmi nem változik...
( http://barcanoticias.blog.hu/2013/03/04 ... za_nem_ter )
Enge, komkrétan a sajtótájékoztató érdekelt. Ugyanis állítólag válságstáb lett összehívva. És hogy 7kor sajtótájékoztató. Viszont arról csak ennyit írtak.Mihu írta:Viszont az jó kérdés, hogy ez hogy kapcsolódik a Barca Bajnokok Ligája szerepléséhez....?Vakmacska írta:NAh, most olvasom a honlapon, hogy a sajtótájékoztatón bejelentették, h Ázsiában lesz az előszezoni turné
Viszont az jó kérdés, hogy ez hogy kapcsolódik a Barca Bajnokok Ligája szerepléséhez....?Vakmacska írta:NAh, most olvasom a honlapon, hogy a sajtótájékoztatón bejelentették, h Ázsiában lesz az előszezoni turné

Ezt pont egy nagyon rossz példa, ugyanis az Inter ellen egy olyan gólunkat érvénytelenítettek, amit a Milannak (sokkal üvöltőbb kezezéssel) megadtak. Mindenki tudja szerintem miről beszélek... Dani Alvest (nem színészkedett) felrúgta Snider (beakasztott neki) és mi kaptunk sárgát... Ennyit az Interről.jelwaz írta:Én azt gondolom, hogy mikor az a bivalyerős Barca általában toronymagas esélyesként hozta is a mérkőzéseket, és beleakadt egy olyan párharcba, mérkőzésben, ahol igazán meglehetett volna mutatni, hogy tényleg "nekünk van a legnagyobb micsodánk", ott nem tudtak bizonyítani. Gondolok itt a remontadara az Inter ellen, amin a játék szerintem borzasztó volt, és nem is a "kint hagyjuk a bőrünket" hozzáállás, az általad említett Chelsea vs Iniesta, ahol tegyünk szívünkre a kezünket, nagyon nagy mázlink volt, illetve több Real elleni classico is, ahol leikszeltünk (vagy elvesztettük a kupát), pedig nem sokba telt volna elverni őket.
Na igen azt is sokan elfelejtik, hogy Pep úgy állt a focihoz, hogy ez foci... Szóval ő támadó focit (sok cselekkel és bravúros megoldásokkal fűszerezve) fog kialakítani és a Barca filozófiát viszi tovább. Na most akkor beszéljünk a Real-ról, nekik is megvan a maga játék stílusuk csak, hogy az nem Mourinhoval fog kiteljesedni! Erről nincs is mit beszélni, mindenki láthatja, hogy hogyan játszik a Real. A sok szabálytalankodás, pimaszkodások, CR hisztériás rohamai, Pepe pedig külön egy ember azért, hogy lejárassa a Madridot szerintem (vér ciki amit az az ember csinál egy ilyen szintű csapatban)... Én pedig nem hiszem, hogy sokaknak ez az emlékük a régi Madridról!Lego írta: A másik, hogy miért lenne gyávaság? Mondj egy olyan edzőt aki azért ment a Pécshez, mert BL-t akar nyerni.
Ezzel az Arsenallal max Mou lenne képes csodát tenni, de nem azért mert egy edző God, hanem mert nem rest beállni 12 emberrel védekezni (amit halkan mondom, nem bántásként). Pep a stílusához mérten választott... méghozzá nagyon is jól. Ha meg nem jó edző akkor úgy is megfog bukni... nem kell ehhez nagy ész...nem ő lenne az első.