Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
10/10Subinho írta:na végre, nem csak a semmitmondó passzolgatás és nulla helyzet!!! az akarat megvan! nekem Villával sincs bajom, akar nagyon, csak hát nincs játékban! mindenképp fent tartanám, mert kell neki a játék! Fabregas viszont hihetetlen, nem is értem, egyszerűen nulla! csak azért nem mondom, hogy a félidőben le kéne kapni, mert akkor Ini nem pihenhet... de ez a teljesítmény semmi! Thiago nekem tetszik, igen, vannak rossz megmozdulásai, de szerintem ígéretes, ahogy tolja! ha Xavi nem épül fel, mindenképp őt és Init kezdetném kedden.
hajrá, nagyon kell egy önbizalom növelő sok gólos győzelem és akkor kifelé mehetünk a hullámvölgyből!
régen figyelem ezt a Thiago gyereket a baját úgy hívják, hogy nagyképűség! minden szituban brillírozni akar,azért lesz a feléből pofáraesés. Fabregas? =Csigrinszkij, Hleb, Bojan, ....stb. bukta a javából.Subinho írta:na végre, nem csak a semmitmondó passzolgatás és nulla helyzet!!! az akarat megvan! nekem Villával sincs bajom, akar nagyon, csak hát nincs játékban! mindenképp fent tartanám, mert kell neki a játék! Fabregas viszont hihetetlen, nem is értem, egyszerűen nulla! csak azért nem mondom, hogy a félidőben le kéne kapni, mert akkor Ini nem pihenhet... de ez a teljesítmény semmi! Thiago nekem tetszik, igen, vannak rossz megmozdulásai, de szerintem ígéretes, ahogy tolja! ha Xavi nem épül fel, mindenképp őt és Init kezdetném kedden.
hajrá, nagyon kell egy önbizalom növelő sok gólos győzelem és akkor kifelé mehetünk a hullámvölgyből!
Ki vannak tiltva a stadionból....divadka írta:kicsit off, de hol van a "b" közép ? csak egy zászlót látok a helyükön de azt pedig nem értem mi van ráírva. valaki esetleg ?
Ez igaz.Gokuci írta:Háát, ezzel vitatkoznék...bence-barca írta:
Igazából mindkettővel ugyanott vagyunk, gólt egyikkel sem szerzünk.![]()
Na de végre Alexis! Nem hiszek a szememnek!
Ha helyzet sincs esély sincs a gólra, lásd Pedro...
Viszont ha helyzet van Alexis, akkor néha csak bemegy egy kósza lövés
Nem mellesleg a védelem mögé kerül, amit Pedro nem csinál, cselez Pedronak csak vissza passz van.
hát nemtom miért csinálja, pedig magyarra van állítva.Dr.Dre írta:Vissza kéne állítani a billentyűzetet cirilről magyarraVakmacska írta:на вчгрееееееееееееееееееееее
Háát, ezzel vitatkoznék...bence-barca írta:Igazából mindkettővel ugyanott vagyunk, gólt egyikkel sem szerzünk.Gokuci írta:De legalább a töketlenek helyzetbe kerülnek, nem a védőkkel bújócskáznak, mint Pedroka, vagy leütik a fejüket, ha elveszítik a labdát Messike...bence-barca írta:Látszik, h nincs Messi és a töketleneink hagyják ki a ziccereket![]()
Na de végre Alexis! Nem hiszek a szememnek!
Igazából mindkettővel ugyanott vagyunk, gólt egyikkel sem szerzünk.Gokuci írta:De legalább a töketlenek helyzetbe kerülnek, nem a védőkkel bújócskáznak, mint Pedroka, vagy leütik a fejüket, ha elveszítik a labdát Messike...bence-barca írta:Látszik, h nincs Messi és a töketleneink hagyják ki a ziccereket
De legalább a töketlenek helyzetbe kerülnek, nem a védőkkel bújócskáznak, mint Pedroka, vagy leütik a fejüket, ha elveszítik a labdát Messike...bence-barca írta:Látszik, h nincs Messi és a töketleneink hagyják ki a ziccereket
arra gondolsz,hogy 30méterre a kapunktól odaadja az ellenfélnek a labdát?FCB-Mate-FCB írta:Thiago miket művel?