Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Van olyan hogy fizetési sapka, és ha az fölé megy egy csapat,akkor luxusadót kell fizetnie. Ezt az oklahoma nem akarta, így meg kellett szabadulni egy fizetéstől.varnagykrisztian írta:Sziasztok.Valaki aki egy kicsit ért a kosárlabdához az magyarázza el nekem hogy egy részemről jónak tartott NBA játékos mint JAMES HARDEN miért nem kellett a OKLAHOMA CITY THUNDER-nek?Példának okáért a mérkőzés/pontátlaga az 5. legjobb a ligában.A válaszokat előre is köszönöm!
Meddig lehet belépni?Zolee23 írta:Nem tudom mennyire követitek az egyetemi kosarat, de lassan ott is elindul a March Madness (playoff). Van egy úgy nevezett bracket játék, ahol a továbbjutókat, majd a végén a végső győztest kell megtippelni.
Lehet csatlakozni az NBA1.HU ligához ha valaki gondolja:
http://tournament.fantasysports.yahoo.c ... roup/70860
Egy 23 éves játékos nyilván nem lehet teljesen "kész" játékos, de azért nem nagyon tudnék olyat kiemelni a játékából amire az mondanám hogy gyenge (átlag alatti) lenne, max az eladott labdákat lehet mondani, de ez nagyban a usage-rate-jéhez és minimális taktika miatti sok "freestylehoz" köthető.kanty írta:Igen igaz, erre még nem volt lehetősége, de valahogy én vele kapcsolatban azt érzem, hogy még nagyon nem kész játékos. Plusz idén eléggé hullámzó volt a teljesítménye, persze ez annak is betudható, hogy csapatot váltott, most teljesen más a szerepe, jóval többet kell vállaljon.
Igazi vezér nálam azt jelenti, hogy a rájátszásban is húzza a csapatot. Igen igaz, erre még nem volt lehetősége, de valahogy én vele kapcsolatban azt érzem, hogy még nagyon nem kész játékos. Plusz idén eléggé hullámzó volt a teljesítménye, persze ez annak is betudható, hogy csapatot váltott, most teljesen más a szerepe, jóval többet kell vállaljon.Slither írta:Mert most nem igazi vezére a Rocketsnek?kanty írta:Hardenre kíváncsi vagyok, hogy a szimpatikus nagyon jó játékos szerepből ki tud-e lépni és lesz-e igazi vezér, persze ha lesz körülötte egy ütős csapat.![]()
Azért vicces hogy még most is sokan leírják a Houstont, pedig szinte végig PO helyezésen állt egy baromi erős nyugaton, ráadásul mindezt a liga legfiatalabb (és legtöbbet változó) csapatával. Kb. csak egy sztár 4-es hiányzik ahhoz hogy erős PO csapat legyünk (+1 év tapasztalatgyűjtés és contender közeli szint se lehetetlen), de úgy beszélnek rólunk mint egy Bobcatsről...
ő josh smith lenne?Slither írta:egy sztár 4-es
Mert most nem igazi vezére a Rocketsnek?kanty írta:Hardenre kíváncsi vagyok, hogy a szimpatikus nagyon jó játékos szerepből ki tud-e lépni és lesz-e igazi vezér, persze ha lesz körülötte egy ütős csapat.
Így.Game90 írta: 4. Tudom, eltérő életkor meg minden, de azért felteszem a kérdést: Kobe, Wade, Harden, jelenleg hogy nézne ki a sorrend nálatok?
Sanama írta:
Már mindegy, Atlanta behúzta, pedig Kobe nem kis triplát szórt itt a vége előtt, de aztán a 2pont meg nem megy. Ott szerintem már kicsit büszkeségből is maradt lent a földön fájlalva a lábát.
Most leszek kiváncsi arra,hogy mit fognak mondani. Mármint, amikor győznek, happy mindenki, jönnek a pozitiv nyilatkozatok, na de mi lesz most, hogy egy olyan meccset buktak, amit hozhattak volna.(még ugy is hogy 27 és 39%al dobtak....)
Már mindegy, Atlanta behúzta, pedig Kobe nem kis triplát szórt itt a vége előtt, de aztán a 2pont meg nem megy. Ott szerintem már kicsit büszkeségből is maradt lent a földön fájlalva a lábát.Bob_Marley írta:Fordíthatna is a Lakers mert nagyon kellene nekünk hogy megverjék az Atlantát főleg mert most mi elintézzük a Raptorst így a végére mér +20 ide.
Bár a fene se tudja mi a jó forgatókönyv, 3ik helyet nem tudjuk elérni, 4-5-6-7 meg totál lényegtelen hogy melyik, max annyiból nem, hogy nem kéne a Miami ágára kerülni, ergo a legjobb a 7ik lenne
Most is állatkodik... 12pont hátrányban gondolta elkezd játszani, 3.negyedben dobott 19pontot eddig azt hiszem.ozsimiki írta:Nah kezdünk végre összeállni, Kobe elmebeteg módban tolja jó ideje szerencsére,de most már csapatra is emlékeztetnek végre.
Jövök majd divatpostolni a PO-ban, a végén még izgalmas lesz Nyugat
Hát ezeknek a statoknak mi a búbánat értelme van?Game90 írta: @DwyaneWade is the 1st guard to score 20+pts & shoot +50% in 10 straight gms since Michael Jordan did it in 95-96, 17 yrs ago. March on!
25/39-ig meg sem álltBob_Marley írta: Mondjuk Howard odapörköl rendesen.Ja és most áll 27 bünti kísérletnél s van hátra 1 negyed