USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.20. 10:36:00

varnagykrisztian írta:Sziasztok.Valaki aki egy kicsit ért a kosárlabdához az magyarázza el nekem hogy egy részemről jónak tartott NBA játékos mint JAMES HARDEN miért nem kellett a OKLAHOMA CITY THUNDER-nek?Példának okáért a mérkőzés/pontátlaga az 5. legjobb a ligában.A válaszokat előre is köszönöm!
Van olyan hogy fizetési sapka, és ha az fölé megy egy csapat,akkor luxusadót kell fizetnie. Ezt az oklahoma nem akarta, így meg kellett szabadulni egy fizetéstől.
Durant érinthetetlen,ahogy RW is, így Ibaka-Harden kettősnél mérlegeltek,és a nagyobb fizetési igényű Harden lett kipucolva.
Az NBA üzlet, persze lehetett volna talán más megoldást találni, de ez volt pénzügyileg a legkézenfekvőbb.

Harden jövője komoly kérdőjeleket vetett fel, amikor a nyáron az előző idény messze legjobb blokkolóját, a spanyol állampolgár Serge Ibakát is hosszú távon magához láncolta az OKC - ezzel a relatíve kis piacon mozgó Oklahomának már három (Ibaka mellett Kevin Durant és Russell Westbrook) nagy és hosszú szerződéssel rendelkező játékosa lett. Így kérdésessé vált, hogy a 2013 nyarán lejáró szerződésű Harden sorsa mi lesz. A hírek szerint a Thunder ebben a helyzetben is 54 (más források szerint 52) millió dollárt ajánlott neki 4 évre - ez azonban nem érte el a maximumot, ami 60 millió dollár. Mielőtt forradalom törne ki a 6, illetve 8 millió dollár miatt, amit már nem ajánlott be a menedzsment, azt látni kell: a felajánlott kondíciók is nagyon nagy rizikót jelentenek egy olyan kis és új franchise esetében, mint a Thunder. Hardent sem lehet elítélni: a Team USA tagjaként a liga legszűkebb elitjéhez tartozik, megérdemli a maximum szerződést.

Ez a lényeg nagyjából.
itt a cikk:
http://www.kezdo5.hu/index.php/fastbrea ... on-rockets
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.03.20. 10:19:09

Sziasztok.Valaki aki egy kicsit ért a kosárlabdához az magyarázza el nekem hogy egy részemről jónak tartott NBA játékos mint JAMES HARDEN miért nem kellett a OKLAHOMA CITY THUNDER-nek?Példának okáért a mérkőzés/pontátlaga az 5. legjobb a ligában.A válaszokat előre is köszönöm!
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Zolee23
Capitá del Barça

2013.03.19. 14:30:18

kanty írta: Meddig lehet belépni?
Az első kör 21.-én kezdődik, feltételezem addig amíg el nem kezdődik az első meccs.

A biztonság kedvéért szerintem lépj be minél előbb.
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.19. 08:22:25

Na pontosan az ilyen meccsek miatt mondom azt hogy a Boston a legnagyobb rivális idén is. Bármikor képesek megfogni minket, Rondo egy kicsit sem hiányzik nekik, és pont ilyenekre nem képes sem a Knics sem a Bulls semmilyen Meloval vagy Rose-zal. A Pacers kérdés de ennél a Bostonnál nem veszélyesebbek az fix. James és Battier azért megnyerte így 23 és most pár elviekben könnyebb meccs jön. Más kérdés hogy kezdek fèlni hogy a PO-ra elfogy a szufla :-D Nem kellene minden áron hajszolni a rekordot bár szép lenne ha. meglenne. Bár amilyen simán megvertük pl a Torontot...meg játszunk szoros meccseket is azért szal Bazskànak abban nincs igaza h a PO-ra elfelejtjük milyen az...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.19. 01:04:18

KG out, megfázott a lelkem :D
Green kezd, Bass a center (Bosh fog szedni vagy 20 pattanót....)
ESPN már nagyon várják, hogy a Heat kikapjon :mrgreen: Ilyen is ritkán van, hogy nekünk "szurkolnak", na akkor BEAT THE HEAT
Nagy meccsre számítok, Greentől extra-extra kell.
De KG nélkül az esélyeink minimálisak....De ez a legnagyobb keleti rangadó (legalábbis szerintem, meg az utóbbi évek is ezt mutatják) s a közönség szerintem nagyon fogja hajszolni a gárdát, s egy extázisban lévő kelta csapat (ráadásul Szent Patrik ünnepén) mindenkire veszélyes.
Valakinek megszakad a sorozata, 22 vs 11 (ennyi hazai meccset nyertünk zsinórban a Gardenben)

Hangulat picit erős :D
Igazi PO hangulat már az első perctől kezdve.

JEFF GREEEEEEEEEEEEEEEN
11:0ás futás, többek között Jeff Green 8 pontjával, s 25-19 ide.Jól kezdtünk, majd jött James, s gyors Miami fordítás, de jól megy a védekezés az utóbbi pár percben (plusz Wade 2 falttal ül a padon), Greennel meg nem bírják a lépést a Miami magasok, Bosh már 2szer lecsücsült :D

Lett ebből 17:0ás futás, így ért véget az első negyed, 31-19 ide, standing ovation, ég a Garden, Wade nélkül, James erőlködik, de jól jönnek a besegítések, s nem esnek a Heat triplák sem, labdaszerzésből, meg megy a rohanás, Green meg körbe fut mindenkit :D

Green kintről, bentről, zsákolva, ziccerezve, táblás tempózva, blokkolva, labdaszerezve, mindenhol ott van, meg van örülve :lol:

Tényleg MVP érkezett ma a Gardenbe, csak 8as számú és zöld-fehérben van :D
Miami 24 pont, Green 22, mi meg megyünk 17el.

Jönnek-jönnek, folyamat festék pontok, James elpusztította Terryt egy zsáknál, de még +10 körül vagyunk folyamat.

Bradley hatalmas blokk, amiből PP tripla, pedig lehetett volna 10en belül a Miami, de így megint +14

Szünet 59-53, végére volt egy nagy Miami futás, plusz rengeteg faltot kaptunk, s jött a James féle tank :D
De így is remek első félidőt produkáltunk, picit jobban ki kellene őket szorítani a festékből, mert a második negyedben rengeteget szereztek onnan, plusz a sok betörés és kései besegítésből sok büntetőt dobtak.

James vs Terry
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kxcY45bP2U
Szegény JETet még most is próbálják összekaparni....

Na de mi is tudunk:
Bradley blokk és PP tripla
http://www.youtube.com/watch?v=JApiY-GvbT8

Bosh meg többször a földön :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Gx3pjPYTbB4
http://www.youtube.com/watch?v=RxxEEjslxS0

3ik negyed végig szoros, megint benne van az OT, Spoelstra idén remek munkát végez s szép csendben, de ma egyszerűen nem értem mit akar ezzel hogy állandóan váltanak védekezésben, s Greenre mindig Haslem-Bosh vagy éppen Battier jut, ő meg körbe fut mindenkit.Miközben ott van a csapatában az egyik legjobb védő James személyében.
82-78 a 3ik vége, vezetett is a negyed elején a Miami, de a momentumokat sikerült megragadni, s tartjuk továbbra is az előnyt.
Chalmers viszont dobál rendesen, nem is csoda ha már Top 5 irányító :D
Lassan Jeff Greent is sárgázni kell Game kedvéért :mrgreen:
Karriercsúcson a gyerek egész meccsen, már a félidei 26 pont is a legtöbb amit egy félidőben dobott, s most tart 43nál, egyszerűen nem tudnak vele mit csinálni.14/18 a mezőnyből.Plusz amit Jamesen lehet védekezni, azt megteszi.

Megint körömrágós a vége, Chalmers triplájával átvette a vezetést a Miami 2 perccel a vége előtt, erre jött Bradley tripla a sarokból, másfél perc hátra, iszonyat meccs..
Miami játéka elég egyszerű, Jamesnek oda és mehet az 1-1 eddig jól levédtük, de itt a végén csak beszórt egyet 10 mp hátra 105-103 oda :?

Kár ezért a meccsért, persze grat a Heatnek, nem tudom lesz-e valaha ilyen estéje Greenek, de mindegy is az egész csapat nagyot küzdött, s szokásosan minimális dolgokon múlt, most a Miami jött ki belőle jobban.
Vezettünk a negyedikben 10+al, lehet Doc későn hozta vissza Greent, ott úgy érzem kicsit hibázott, de összességében remek meccs volt, Nets nyert, de "szerencsére" a Bulls kikapott egy heroikus OT-s meccsen a Denver ellen.
PP a végén megpróbálta megnyerni nem jött össze, s azért nem szabad elmenni amellett, hogy James is nagyot pakolt le az asztalra, na meg Chalmers is.

Mellesleg ma rendesen voltak "noname" hős esték, Green, Nate Robinson, Wilson Chandler, Gerald Green, Haribó és társai indokalatlanul nagy estét toltak :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.18. 23:03:16

Zolee23 írta:Nem tudom mennyire követitek az egyetemi kosarat, de lassan ott is elindul a March Madness (playoff). Van egy úgy nevezett bracket játék, ahol a továbbjutókat, majd a végén a végső győztest kell megtippelni.

Lehet csatlakozni az NBA1.HU ligához ha valaki gondolja:

http://tournament.fantasysports.yahoo.c ... roup/70860
Meddig lehet belépni?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Zolee23
Capitá del Barça

2013.03.18. 21:31:55

Nem tudom mennyire követitek az egyetemi kosarat, de lassan ott is elindul a March Madness (playoff). Van egy úgy nevezett bracket játék, ahol a továbbjutókat, majd a végén a végső győztest kell megtippelni.

Lehet csatlakozni az NBA1.HU ligához ha valaki gondolja:

http://tournament.fantasysports.yahoo.c ... roup/70860
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.18. 21:09:31

Szép csendben ma azért van egy Celtics-Miami hajnali 1kor :D
KG nem tudott tegnap sem edzeni, nagy szükség lenne rá.
Heat ugye nagy sorozatban, teljesen egyértelmű, hogy még a Gardenbe is ők az esélyesek, de meglássuk, legutóbb is remek meccset játszottunk velük, s OT-ben sikerült megverni őket az első Rondomentes meccsünkön, meglátjuk most mi lesz, sok minden változott a keretben, de Szent Patrik napra tekintettel jó lenne nyerni :D
Lets go Celtics

Ráadásul a Nets-Knicks tegnap kikapott, egyáltalán nem látom így lehetetlennek elérni az első helyet a divízióban.
Knicks nagyon gyenge formában, teljesen szétestek, Nets meg idegenbeli túrán van.Ráadásul a NY-nak még nagyon nehéz meccsei vannak hátra.

Monta tegnap picit elgurult a 4ik negyedben :D
Néztem fantasyban is 14 ponttal állt a harmadik végén, erre reggel ránézek 39, na mondom jó kis OT lehetett az Orlando ellen, ja nem :mrgreen:
Monta vágott 25 pontot a negyedik negyedben :shock: És megfordította a meccset, s nyertek 5/6 tripla többek között a negyedikben.
http://www.nba1.hu/_forum/index.php/topic,857.1860.html
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.03.18. 22:21:08-kor.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.03.17. 22:10:18

kanty írta:Igen igaz, erre még nem volt lehetősége, de valahogy én vele kapcsolatban azt érzem, hogy még nagyon nem kész játékos. Plusz idén eléggé hullámzó volt a teljesítménye, persze ez annak is betudható, hogy csapatot váltott, most teljesen más a szerepe, jóval többet kell vállaljon.
Egy 23 éves játékos nyilván nem lehet teljesen "kész" játékos, de azért nem nagyon tudnék olyat kiemelni a játékából amire az mondanám hogy gyenge (átlag alatti) lenne, max az eladott labdákat lehet mondani, de ez nagyban a usage-rate-jéhez és minimális taktika miatti sok "freestylehoz" köthető.

És különösebben hullámzónak se mondanám a játékát, sőt az átlaghoz képest jóval kiegyensúlyozottabb a produktuma, pl Kobe-hez viszonyítva semmivel sem hullámzóbb.

@socio66: Vagy J-Smoove vagy Millsap lesz sztem.

Meg nem azt mondom hogy hú de erős most a Rox, de szezon kezdett óta kb. csak rálegyintenek a csapatra, mondván hogy nem szám, meg még nagyon messze van a többiektől, pedig tényleg csak 1 komoly játékos és utána már csak az összeszokás van. Harden jelenléte miatt meg már nem lesz olyan nehéz idecsábítani a sztárokat.
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.17. 21:28:41

Slither írta:
kanty írta:Hardenre kíváncsi vagyok, hogy a szimpatikus nagyon jó játékos szerepből ki tud-e lépni és lesz-e igazi vezér, persze ha lesz körülötte egy ütős csapat.
Mert most nem igazi vezére a Rocketsnek? :shock:

Azért vicces hogy még most is sokan leírják a Houstont, pedig szinte végig PO helyezésen állt egy baromi erős nyugaton, ráadásul mindezt a liga legfiatalabb (és legtöbbet változó) csapatával. Kb. csak egy sztár 4-es hiányzik ahhoz hogy erős PO csapat legyünk (+1 év tapasztalatgyűjtés és contender közeli szint se lehetetlen), de úgy beszélnek rólunk mint egy Bobcatsről... :roll:
Igazi vezér nálam azt jelenti, hogy a rájátszásban is húzza a csapatot. Igen igaz, erre még nem volt lehetősége, de valahogy én vele kapcsolatban azt érzem, hogy még nagyon nem kész játékos. Plusz idén eléggé hullámzó volt a teljesítménye, persze ez annak is betudható, hogy csapatot váltott, most teljesen más a szerepe, jóval többet kell vállaljon.

Én nem írom le a Houstont, de még közel sem kész csapat, többet között az általad leírtak miatt sem. Szimpatikus, fiatal társaság, de még komoly veszélyt nem jelentenek.
socio66

2013.03.17. 21:24:26

Slither írta:egy sztár 4-es
ő josh smith lenne?
egyébként én nem látom ezt a lenézést, épp ellenkezőleg, kezdtek egyre inkább közkedvelt csapat lenni, szerintem a rájátszásért zajló harcban is titeket várnak a legtöbben 'győztesnek'.
azt hogy nem számolnak contenderként a csapattal egy sztár érkezése esetén sem, én nem érzem lenézésnek, nyugat nagyon erős, és főleg a thunder-clippers duó foghatatlannak tűnik a következő években, de a spurs is mindig jó, és jövőre talán a lakers is összeáll.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.03.17. 21:01:08

kanty írta:Hardenre kíváncsi vagyok, hogy a szimpatikus nagyon jó játékos szerepből ki tud-e lépni és lesz-e igazi vezér, persze ha lesz körülötte egy ütős csapat.
Mert most nem igazi vezére a Rocketsnek? :shock:

Azért vicces hogy még most is sokan leírják a Houstont, pedig szinte végig PO helyezésen állt egy baromi erős nyugaton, ráadásul mindezt a liga legfiatalabb (és legtöbbet változó) csapatával. Kb. csak egy sztár 4-es hiányzik ahhoz hogy erős PO csapat legyünk (+1 év tapasztalatgyűjtés és contender közeli szint se lehetetlen), de úgy beszélnek rólunk mint egy Bobcatsről... :roll:
socio66

2013.03.17. 20:47:11

heat 22.
ha bostonban is nyernek, lassan az all-time rekord felé lehet nézegetni.
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.16. 15:25:41

Game90 írta: 4. Tudom, eltérő életkor meg minden, de azért felteszem a kérdést: Kobe, Wade, Harden, jelenleg hogy nézne ki a sorrend nálatok?
Így.
Nem kérdés szerintem. Talán szezon elején Wade-Harden kettősön elgondolkodtam volna, de Wade az elmúlt időszakban nagyon jól játszik. Hardenre kíváncsi vagyok, hogy a szimpatikus nagyon jó játékos szerepből ki tud-e lépni és lesz-e igazi vezér, persze ha lesz körülötte egy ütős csapat.
PCsabi
aka Game90

2013.03.16. 15:18:34

Ezen a héten viszonylag sok meccset láttam, pár észrevétel.

1. Heat-et ki állíthatja meg? Sorozatban 21 győzelem, az alapszakaszban viszonylag könnyű a sorsolásuk, egy ilyen LBJ - Wade duóval semmi sem elképzelhetetlen, bár a vége felé úgyis be fog nekik csúszni egy vereség, amikor pihennek a sztárok.

2. Lakers kikap egy Teague és Josh Smith nélküli Hawks-tól, majd veri a Pacers-t :) Ez a Nash - Howard kettős, mellettük shooterekkel felállás jól működött, igazi D'Antoni-style volt.

3. A szezon legfájdalmasabb pontja számomra, hogy nem láthattam a Wolves-t teljes csapattal játszani. Rubio/Barea - Ridnour/Shved - Kirilenko/Budinger - Love/Williams - Pekovic/Stiemsma, nálam ez sima PO csapat.

4. Tudom, eltérő életkor meg minden, de azért felteszem a kérdést: Kobe, Wade, Harden, jelenleg hogy nézne ki a sorrend nálatok?

5. Keleten meg gyakorlatilag eldőlt, hogy melyik 8 csapat lesz a PO-ban, viszont Nyugaton bőven van kérdőjel, 5 csapat pályázik 3 helyre.

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.16. 02:56:35

gyakorlatilag kobe nélkül verte a lakers a pacerst. a pad nagyot játszott, Blake,Jamison 18-17pont, mwp19 howard 20, nash 15

Blake számai nem rosszak...
18p,7a,6r,4steal, 1(!)to

És még Sacre is dobott 2pontot, 100FG% :P
socio66

2013.03.14. 13:00:31

nagyszerű..
nagyon bosszantó ez a helyzet, most nem mondom, hogy bajnok lett volna a csapat, vagy akár kelet legjobbja, mert nem.
de ilyen kedvező körülmények nem lesznek még egyszer, összeállt a csapat, mindenki elfogadta a szerepét, az öregek hozzátették amit kell, melo igazi leader volt, miközben a riválisoknál out for season sérülések.
most nagyot lehetett volna alkotni, de ez már elmarad idén.
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.14. 12:07:22

Kikaptunk Denverben, meg sem lep.
Egyszerűen hihetetlen ami történik velünk. Ez a csapat idén tényleg akart és nagyon jól ment nekik. Élvezet volt nézni a játékukat, reménykedtünk, hogy idén a PO-ban is tényezők leszünk.

Erre tessék:

Amaret műtik.
Melo térdét műtik amint visszatérnek a nagy almába...
Éss, hogy teljes legyen az öröm. Chandler térde off. Még az sem kizárt, hogy out of season...

Pedig már elhittem több millió Knicks drukkerrel egyetemben...

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Egyébként meg megjelent az új podcast:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/03/13/alleyoop29

Legalább van mit hallgatnom ebben a szép időben... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.14. 04:03:09

Sanama írta:
Már mindegy, Atlanta behúzta, pedig Kobe nem kis triplát szórt itt a vége előtt, de aztán a 2pont meg nem megy. Ott szerintem már kicsit büszkeségből is maradt lent a földön fájlalva a lábát.

Most leszek kiváncsi arra,hogy mit fognak mondani. Mármint, amikor győznek, happy mindenki, jönnek a pozitiv nyilatkozatok, na de mi lesz most, hogy egy olyan meccset buktak, amit hozhattak volna.(még ugy is hogy 27 és 39%al dobtak....)
:arrow: The Lakers are calling Kobe Bryant's injury a "severe left ankle sprain." The team says he is "out indefinitely."
Szerintem csak a klasszikus Bryant féle "mártírkodás" és következőn már játszik.

KG amúgy megelőzte a "logót" a pontlistán, hogy legyen szó továbbra is a Lakersről csak más vonatkozásban :D

Ez a mai a nagy verések napja :D
Houston-OKC és mi is nagy blowoutot értünk el, most meg a Bulls készülődik belemenni a késbe a Kings 29el megy a szünetben, még egyszer a SACRAMENTO 29el vezet a Bulls ellen a szünetben :shock:
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.14. 03:01:18

Bob_Marley írta:Fordíthatna is a Lakers mert nagyon kellene nekünk hogy megverjék az Atlantát főleg mert most mi elintézzük a Raptorst így a végére mér +20 ide.
Bár a fene se tudja mi a jó forgatókönyv, 3ik helyet nem tudjuk elérni, 4-5-6-7 meg totál lényegtelen hogy melyik, max annyiból nem, hogy nem kéne a Miami ágára kerülni, ergo a legjobb a 7ik lenne :D
Már mindegy, Atlanta behúzta, pedig Kobe nem kis triplát szórt itt a vége előtt, de aztán a 2pont meg nem megy. Ott szerintem már kicsit büszkeségből is maradt lent a földön fájlalva a lábát.

Most leszek kiváncsi arra,hogy mit fognak mondani. Mármint, amikor győznek, happy mindenki, jönnek a pozitiv nyilatkozatok, na de mi lesz most, hogy egy olyan meccset buktak, amit hozhattak volna.(még ugy is hogy 27 és 39%al dobtak....)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.14. 02:41:08

Fordíthatna is a Lakers mert nagyon kellene nekünk hogy megverjék az Atlantát főleg mert most mi elintézzük a Raptorst így a végére mér +20 ide.
Bár a fene se tudja mi a jó forgatókönyv, 3ik helyet nem tudjuk elérni, 4-5-6-7 meg totál lényegtelen hogy melyik, max annyiból nem, hogy nem kéne a Miami ágára kerülni, ergo a legjobb a 7ik lenne :D
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.14. 02:17:21

ozsimiki írta:Nah kezdünk végre összeállni, Kobe elmebeteg módban tolja jó ideje szerencsére,de most már csapatra is emlékeztetnek végre.

Jövök majd divatpostolni a PO-ban, a végén még izgalmas lesz Nyugat :)
Most is állatkodik... 12pont hátrányban gondolta elkezd játszani, 3.negyedben dobott 19pontot eddig azt hiszem.
Bár kicsit érződik most egy kis fáradtság a csapaton, de be kell húzni ezt is!
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.03.13. 23:39:14

Nah kezdünk végre összeállni, Kobe elmebeteg módban tolja jó ideje szerencsére,de most már csapatra is emlékeztetnek végre.

Jövök majd divatpostolni a PO-ban, a végén még izgalmas lesz Nyugat :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.03.13. 20:03:54

Game90 írta: @DwyaneWade is the 1st guard to score 20+pts & shoot +50% in 10 straight gms since Michael Jordan did it in 95-96, 17 yrs ago. March on!
Hát ezeknek a statoknak mi a búbánat értelme van? :D
PCsabi
aka Game90

2013.03.13. 19:42:57

Ma valaki? Én kinéztem egy Heat - 76ers és egy Suns - Rockets meccset.

@DwyaneWade is the 1st guard to score 20+pts & shoot +50% in 10 straight gms since Michael Jordan did it in 95-96, 17 yrs ago. March on!
Bob_Marley írta: Mondjuk Howard odapörköl rendesen.Ja és most áll 27 bünti kísérletnél s van hátra 1 negyed :D
25/39-ig meg sem állt :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése