salas9 írta:Vakmacska írta: ...
Nem kell velük foglalkozni

Amúgy El Sahraawy twitteren osztotta meg Messi mezét, és hogy nagyon szépen köszöni
Még cikk is van róla, mert mindenki csak azt látta a mérkőzés után, hogy Leo nem adta oda
http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... ta-2339355
igen, láttam, olvastam.
láttam a videót is, szerintem Messi ott olyan extázisban volt, hogy fel sem fogta, h a srác mit akar. Csak kezet fogott, és ment tovább.
Az az állítólagos tizi jobban érdekelne.
Számomra ami tényleg apró hiba volt, hogy egy-két sárgát adhatott volna még egyes megmozdulásokra, de végülis sikerült kézben tartani a meccset, nem durvult el.
Ezt most olvastam egy fórumon:
Én madridista vagyok, és tiszta szívből szurkolok a csapatomnak, de aki nem hitte el, hogy a 2:0 ellenére a továbbjutás esélyese a Barca, az szégyellje magát. Számomra nem volt kérdéses, hogy a Barca bedarálja a Milant. Egyszerűen olyan nem létezik, hogy ilyen extraklasszis játékosok elfelejtesenek focizni. Mondtam is Barcás barátaimnak, hogy nem akkora az a gödör. Mi tavaly pont ezt játszottuk egy éve, amikor 10 ponttal mentünk a ligában. Úgyhogy no para. A másik pedig, hogy egyszerűen nem létezett az a verzió, hogy kiessenek, mert az már tényleg blama lett volna. Fel is szívták magukat rendesen. A milannak akkor volt momentuma, amikor a Barcelona akarta, hogy legyen. Iniesta, és Xavi egyszerre a pályán olyan magabiztos játékot eredményez, amit nagyon kevesen képesek olvasni. Iniesta maga a futballisten számomra, persze egy valaki után, akit neve szerint nem említenék, mert nem vitázni, hanem dícsérni jöttem.
Szóval kemények átgázoltatok a milánóiakon.
Gratulálok.
Ja és még valamit engedjetek meg! Látjátok, hogy nem mindig a Tiki-taka a célravezető!? Beívelések, átlövések, mélységi indítások... persze kiegészítve a tiki-takával. Ez a Barca sokkal félelmetesebb számomra. Ha így folytatjátok, megint keresnünk kell a taktikát, hogy partiba legyünk!
Ha szabad ilyet! Visca el Barca-Hala Madrid