Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ellenünk is beköszönt a tavalyi BL szezonban, amire a fostalicska védelmünket elnézve most is jó esély mutatkozik.Barcaman1993 írta:Végül is csak 28 góllal lett gólkirály a Milanban, de sebaj.MQuC írta:Sosem fogom megérteni, miért van halálra rémülve Zlatantól ilyenkor mindenki. Mintha elfelejtenék, hogy a Milanban sem tudott maradandót alkotni....
Végül is csak 28 góllal lett gólkirály a Milanban, de sebaj.MQuC írta:Sosem fogom megérteni, miért van halálra rémülve Zlatantól ilyenkor mindenki. Mintha elfelejtenék, hogy a Milanban sem tudott maradandót alkotni....
Ezt nem tudom honnan vetted, ekkora baromságot ritkán olvas az ember. Azért kíváncsi vagyok, hogy hol voltál, amikor 2-2-őt játszottunk az Arsenal ellen, vagy a német-svéd 4-4-nél. És tudod ez egy csapatjáték, amit észben kéne tartani. Sok függ 1 embertől, de annál több a másik 10-től.herlius írta:
Azért Ibra nem éppen a topcsapatok elleni szuper teljesítményeiről híres. Ha az lenne, akkor már valószínűleg régóta BL-győztes lenne. Ő remek egyszemélyes kivégzőosztag a kis és közepes csapatok ellen, de a legnagyobbak általában jól tudják hatástalanítani őt. Persze ettől még kijöhet neki is a lépés egyszer, de remélhetőleg ez nem ebben a párharcban kerül sorra.
Azért Ibra nem éppen a topcsapatok elleni szuper teljesítményeiről híres. Ha az lenne, akkor már valószínűleg régóta BL-győztes lenne. Ő remek egyszemélyes kivégzőosztag a kis és közepes csapatok ellen, de a legnagyobbak általában jól tudják hatástalanítani őt. Persze ettől még kijöhet neki is a lépés egyszer, de remélhetőleg ez nem ebben a párharcban kerül sorra.visca el barca írta:szerintem inkább aza kulcs, h lőjjünk gólt. a milan ellen is az volt a tragédia, hogy ez nem jött össze.Subinho írta:nem szabad gólokat kapnunk, mert a visszavágón nem lesz 4-0, mint a Milan ellen. ezt a meccset kell jól lehozni!!!
zlatan ugyis lő vagy kettőt, uhogy kettő nekünk is kell legalabb.
amugy sztem ma is egy nagy tötyörgés lesz a pályán, nem hinném h nyerni tudunk...
Mascheranót úgyis ráállítjuk Zlatanra, úgyhogy a svédnek esélye sem lesz egy nála ennyivel brutálisabb fizikumú védővel szemben.visca el barca írta:zlatan ugyis lő vagy kettőt, uhogy kettő nekünk is kell legalabb.
NAGYON remélem, hogy a Milan elleni párharc ráébresztette a csapatot, hogy milyen játék kell a továbbjutáshoz: nulla tötyörgés, max akkor, ha már 4-0-ra megyünk.visca el barca írta:amugy sztem ma is egy nagy tötyörgés lesz a pályán, nem hinném h nyerni tudunk...
szerintem inkább aza kulcs, h lőjjünk gólt. a milan ellen is az volt a tragédia, hogy ez nem jött össze.Subinho írta:nem szabad gólokat kapnunk, mert a visszavágón nem lesz 4-0, mint a Milan ellen. ezt a meccset kell jól lehozni!!!
hm... ha a párizsiak nézték a hétvégi Celta elleni meccset, akkor nem láthatják nagy akadálynak a katalánokat, korántsem megoldhatatlan feladat, finoman szólva sincs a Barca bombaformában...Barcaman14 írta:Én nem érzem annyira nagy akadálynak a párizsiakat. Veszélyesek ez tény, de koránt sem megoldhatatlan feladat. Megnéztem pénteken a Psg-Montpelliert és finoman szólva sincsenek bombaformában....
Visca el Barca
van egy kis "kötődésük" Mr.Platini révén is....csabooo írta:No, úgy néz ki az arab indigók a zsebükbe nyúltak egy kicsit
Én nem látok paradoxont, mert ha mi is jól játszunk, de mondjuk egy Juventus is 100%-ot hoz, akkor lehet necces a továbbjutásunk. 100%-100% ellen. A meccs képe ekkor is úgy nézne ki, hogy nálunk van a labda mondjuk 65-70 %-ban, de egy 100%-os Juventus éppenséggel képes lehet mondjuk egy 3-5-3-as felállásból 5-2-3-ra visszaállva kibekkelni egy meccset és egy kontrából betalálni.Mezner2 írta:...
Én úgy gondolom, hogy Ibra nélkül sok keresnivalója nincs a PSG-nek így legalább egy gólos előnnyel haza pályán könnyedén továbbjutunk.geridoss írta:
Bayern München - Juventus - Na ez a negyeddöntő csúcsa, hatalmas csata lesz, két, a végső győzelemre is esélyes csapattal. Itt a legnehezebb megtippelni, az apróságokon fog múlni az egész, lélektanon és a fejben. Mindkét csapat vezeti hazája bajnokságát, nem véletlenül. Ez a Juventus tényleg jó, nem csak az olasz bajnoksághoz képest.
"A futball olyan játék, amikor két csapat kergeti a labdát, és a végén a németek nyernek”
Egy leheletnyivel, de jobbak a németek. Tovább is mennek.
55% - 45%
Én ezt is csinálom,nekem valahogy mégis jobban esik az otthon kényelmében,kényelmes fotelból,nagy TV-n,pop corn-t eszegetve nézni a meccset,mint olyanokkal,akiknek a 90%-át nem is ismerem,így általában mindig 2jó haverral nézzük itt nálunk a meccset,nekem ez valahogy sokkal komfortosabb,mint elmenni egy kocsmában,de az élet nem kívánságműsorLego írta:Ha függetlenként kellene gondolkodnom, akkor egyértelműen a Bayern Juvét nézném... ezt azért be kell látni.Mezner2 írta:
Én azzal sem sokra mennék,de igen,a Sport1-nek választási joga van minden Kedden,és a fennmaradó meccsekből választhat ez az ótvar szutyok digi,ami teljesen nevetséges módon fél BP.-en nem rendelkezik lefedettséggel,legalábbis a mi utcánkba nem vállalnak bekötést,mindezt nem vmi belvárosi nyomor negyedbe,hanem Pest legfelkapottabb környékén EGÉSZ EGYSZERŰEN NEVETSÉGES,hogy egy ilyen adónak BL meccseket adnak,undorodom és hányingerem is van tőle!
De igen,a Digi adja a másik meccset..
A másik, hogy állandóan látom, hogy mennyien néznének Digi-n meccset meg sokszor kéregetik a streameket... srácok, minden civilizált helyen van már kocsma... tessék szépen elmenni és ott nézni, jobb mint otthon egyedül a szobában (haveri társaságban még jobb), van sör dögivel, és az összes helyen van legalább egy Horti szintű szakértő.
Ha függetlenként kellene gondolkodnom, akkor egyértelműen a Bayern Juvét nézném... ezt azért be kell látni.Mezner2 írta:Én azzal sem sokra mennék,de igen,a Sport1-nek választási joga van minden Kedden,és a fennmaradó meccsekből választhat ez az ótvar szutyok digi,ami teljesen nevetséges módon fél BP.-en nem rendelkezik lefedettséggel,legalábbis a mi utcánkba nem vállalnak bekötést,mindezt nem vmi belvárosi nyomor negyedbe,hanem Pest legfelkapottabb környékén EGÉSZ EGYSZERŰEN NEVETSÉGES,hogy egy ilyen adónak BL meccseket adnak,undorodom és hányingerem is van tőle!Alcantara írta:Nagy valószínűséggel nem mi leszünk képernyőn a Sport 1-en.![]()
Szeretném kérdezni azt, aki tud rá normális választ adni: A szavazásban "alulmaradt" meccset a Digi tv adhatja élőben? Van ezzel kapcsolatosan valamilyen opció a Sport1 javára ebben a körben. A nyolcaddöntőket adta a Digi sport, ezért gondolom, hogy esetleg akkor a szavazásban "vesztes" meccs közvetítésének szintén nincs akadálya. A választ előre is köszönöm.
De igen,a Digi adja a másik meccset..