Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze nem egy szint a kettő, ez tény, de abban viszont hasonlítanak, hogy egyik sem a B filmjeiről híres. Igenis Gosling sokaknak hiányozna. Attól, hogy itt nincs nagy rajongótábora, még rengetegen bírják a filmjeit, és azt ahogy játszik.visca el barca írta:azért a két színészt ne hasonlitsuk már összeREMY írta:Akkor remélem DiCapriot is leszólod, mert ő is visszavonul egy időre.lui1698 írta:Mekkora duma ez gózlingtól, hogy túl sokat foglalkozott a filmezéssel, meg hogy nem lát perspektívát abban amit csinál. 33 évesen, keményen meggyötörhette az élet szegényt.![]()
Mondja azt, hogy tele van pénzzel és 2 évig nem akar semmit, csak brazil luxusprostik melléről szívni a kokót.
szerintem bőven jó, inkább csinálják ezt, minthogy elvállaljanak valami B szerepet.nem rosszindulatbol mondom, de ha gosling végleg eltunne a filmiparbol nem nem kapnának az emberek sokkot
az meg hogy játszik e b kategoriaban csak rajta mulik, ennek semmi köze ahhoz h pihen e vagy nem.
azért a két színészt ne hasonlitsuk már összeREMY írta:Akkor remélem DiCapriot is leszólod, mert ő is visszavonul egy időre.lui1698 írta:Mekkora duma ez gózlingtól, hogy túl sokat foglalkozott a filmezéssel, meg hogy nem lát perspektívát abban amit csinál. 33 évesen, keményen meggyötörhette az élet szegényt.![]()
Mondja azt, hogy tele van pénzzel és 2 évig nem akar semmit, csak brazil luxusprostik melléről szívni a kokót.
szerintem bőven jó, inkább csinálják ezt, minthogy elvállaljanak valami B szerepet.
Ez jogos, nem is tudom hova jutna a világ, ha Gosling is hajlandó lenne eljátszani mindenféle guminő-fétises idiótákat...REMY írta:inkább csinálják ezt, minthogy elvállaljanak valami B szerepet.
Akkor remélem DiCapriot is leszólod, mert ő is visszavonul egy időre.lui1698 írta:Mekkora duma ez gózlingtól, hogy túl sokat foglalkozott a filmezéssel, meg hogy nem lát perspektívát abban amit csinál. 33 évesen, keményen meggyötörhette az élet szegényt.![]()
De hát nézd meg, mennyi filmje jött ki 2008-2009-ben, azért az a mennyiség komolyan ki tudja fárasztani az embert.lui1698 írta:Mekkora duma ez gózlingtól, hogy túl sokat foglalkozott a filmezéssel, meg hogy nem lát perspektívát abban amit csinál. 33 évesen, keményen meggyötörhette az élet szegényt.
már egy ideje lehoztam a blogon xD de azért köszbence-barca írta:Remy, sajnos rám jutott a feladat, h közöljem veled...
A második félmondat alapján sztem Coelho-mélységű bölcsességeket fog szórni szabadidejébenbence-barca írta:Szerintem ez lesz a legjobb módja annak, hogy megtudjam mit kell tennem. – mondta Gosling, aki azt is közölte már, hogy a legjobb módja a másik megismerésének az, ha együtt dolgoznak.
Biztos ő is így tartja magát számonsjd írta:GT: részemről tuti nem, de sjay a rossz filmek felelőse, szal nála érdeklődj
ÉS bejöttek idáig? (Nem tartom őket számonDeus írta: Mellesleg ez már vagy a második vagy a harmadik ilyen "figyelmeztetésed".
Én sem akarlak lelőni téged, de ha még egy ilyet benyögsz, megteszem.sjd írta:Nem akarom előre lelőni a poént, de sztem egy-két nagy csalódás fog még érni titeket.
Nyugi, nem világmegváltó filmeket várok/unk, csak egy jó akciófilmetsjd írta: Nem akarom előre lelőni a poént, de sztem egy-két nagy csalódás fog még érni titeket.
Deus írta:Riadóóóó! Ütős film van a láthatáron!
Gareth Tello írta:Hoppá, ez nem tűnik rossznak elsőre.
Nem akarom előre lelőni a poént, de sztem egy-két nagy csalódás fog még érni titeket.soadroli írta:mindkettő jónak ígérkezik
csak most néztem megkanty írta:Nem kicsit lett durva:
http://www.youtube.com/watch?v=Rgox84KE7iY
Asszem' 2 Fehérházas film is lesz idén, mindkettő jónak ígérkezikDeus írta: Olympus Has Fallen
Hoppá, ez nem tűnik rossznak elsőre.Deus írta:Riadóóóó! Ütős film van a láthatáron!
Olympus Has Fallen
Tessék megnézni a trailerjét!
http://www.youtube.com/watch?v=fsFbZCmWWtQ
Nem gyenge stáblista!
Azigenkanty írta:Nem kicsit lett durva:
http://www.youtube.com/watch?v=Rgox84KE7iY