2013.03.23. 12:31:44
én alexis árára úgy emléklékszem, hogy 26+10, és mióta itt van se bajnokságot, se bl-t nem nyertünk, szóval egyelőre szerintem ez még harminc alatt is van, erre gondoltam, hogy a húsz milla bukó túlzás.
igazából song a lehetőséget megkapta, és én mondom egyre jobb, látszik a különbség a szezon kezdete óta. most már nem izgulnék, ha egy sevilla, valencia szintű bajnokin neki kellene játszania. de busquetsnél nem volt jobb, szóval a kezdőt nem kaphatja meg (de ez nem szégyen, más se lenne jobb nála, egy toppon lévő touré is "kikapott" és azóta csak jobb lett). abban egyetértünk, legalábbis gondolom, hogy voltak meccsek, ahol simán kezdhetett volna, mert már szerintem rég eldőlt a bajnokság, de amilyen pep is volt, olyan a tito - roura páros is. biztonság mindenek előtt, és akkor fogják eldőltnek venni a bajnokságot, amikor ez a pontokban is megmutatkozik. addig pedig a (szerintük) jobb teljesítményre képesek kezdenek. de szerintem ezt mondták is neki, és tudta mit vállal.
amúgy volt itt egy arc, aki nem csak pihentetés, tétnélküli meccsek, kupameccsek alkalmával kapott bizalmat, hanem sorsdöntő meccseken is és az egész fórum (velem együtt) lázadozott már a túl sok játéklehetősége miatt. keita. ugye emlékszünk rá? mostmár persze senkinek nincs baja vele, az idő megszépíti a dolgokat, de akkor azért eléggé sokat idegeskedtünk, hogy miért kezd a jobb társai helyett.
szóval szerintem tuti marad. nem itt fog visszavonulni, de 25 éves most, 27 évesen még bőven a csúcson továbblép egy szintén topcsapatba, addig meg agyonnyeri magát velünk, fejlődik ilyen társak mellett, és ha szükségünk lesz rá, akkor nála jobb második embert nem is kívánhatunk. szerintem ez neki komolyan feljebb lépés. eddig a bl helyért harcolt, és már kitudja mióta nem nyertek semmi komolyat. most olyan csapat tagja, ami az egyik legkomolyabb esélyese minden sorozatnak ahol elindul, de ezzel az jár, hogy nem betonkezdő. ő ilyen páréves játékos nekünk szerintem, mint maxwell, keita, villa.
simán fogadnék bárkivel sörbe is, hogy mindkét úriember itt lesz nyár után .