Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért ne te is túlzásokba estél most.Lego írta:Massa-nak nem kell "olyan" taktika, hogy kapjon Alo-tól egy pofont... el tud az tűnni...jobban mint bármelyik bűvész.Tarsi88 írta: Egyetlen pozitívum, hogy Massa megint elkente a kis kedvenc száját, tudom, hogy versenyen úgyis kap majd egy olyan használhatatlan taktikát, hogy Alonso elé kerüljön, de ez már kezd ciki lenni a "világlegjobbpilótájától"
Nála már az is csodaszámba megy, hogy a Ferrarinál van és nem vmi túraautót tesztelget.
Versenyen meg utoljára akkor volt jobb nála amikor Alonso a második Reanult-os korszakát élte.
Az időmérő meg sose volt "aviláglegjobbpilótájának" erőssége... mondhatnám azt is, hogy csak ez hiányzik ahhoz, hogy új hétszeres világbajnokunk legyen...
Változott az alaptaktika, mert Alonso beszorult. Egyeztetett a mérnökével, előbb kijött pozíciókat nyert, ennyi. Nem kell gyártani a fölösleges összeesküvéseket, amik nem történtek meg.Tarsi88 írta:
Mivel Massa volt előrébb a pályán ezért még szép, hogy ő jön előbb, ő kapja a kedvezőbb taktikát. A probléma ott volt, hogy mikor Alonsot kihozták másodszorra Massat csak 2-3 körrel később hozták ki, nem egyből utána.
Massa-nak nem kell "olyan" taktika, hogy kapjon Alo-tól egy pofont... el tud az tűnni...jobban mint bármelyik bűvész.Tarsi88 írta: Egyetlen pozitívum, hogy Massa megint elkente a kis kedvenc száját, tudom, hogy versenyen úgyis kap majd egy olyan használhatatlan taktikát, hogy Alonso elé kerüljön, de ez már kezd ciki lenni a "világlegjobbpilótájától"
Barcaman1993 írta: Csak megnyugtatlak, hogy a legutóbb versenyen a kiskedvenc Alonso nem keveset vesztett azzal, hogy Massa az első kiállásnál 1 körrel előbb jöhetett ki. Aztán, hogy később átalakult a taktika, az annak köszönhető, hogy Alonsot kihozták a dzsumbujból. És akkor ha jól emlékszem, nemcsak Felipét, hanem Vettelt is megelőzte.
túloldalon is volt egy Massa vs Alonso "harc" és ott a csapatsorrenddel jöttek, de ez részben a te hsz-edhez is kapcsolódik -->Tarsi88 írta:Egyetlen pozitívum, hogy Massa megint elkente a kis kedvenc száját, tudom, hogy versenyen úgyis kap majd egy olyan használhatatlan taktikát, hogy Alonso elé kerüljön, de ez már kezd ciki lenni a "világlegjobbpilótájától"
Csak megnyugtatlak, hogy a legutóbb versenyen a kiskedvenc Alonso nem keveset vesztett azzal, hogy Massa az első kiállásnál 1 körrel előbb jöhetett ki. Aztán, hogy később átalakult a taktika, az annak köszönhető, hogy Alonsot kihozták a dzsumbujból. És akkor ha jól emlékszem, nemcsak Felipét, hanem Vettelt is megelőzte. De erről ennyit, hogy megint Alonso a hunyó... 2x elverte időmérőn? Verje el versenyen is.Tarsi88 írta:Egyetlen pozitívum, hogy Massa megint elkente a kis kedvenc száját, tudom, hogy versenyen úgyis kap majd egy olyan használhatatlan taktikát, hogy Alonso elé kerüljön, de ez már kezd ciki lenni a "világlegjobbpilótájától"
Van ám.StickyFingaz írta:Van itt valaki?
Ha jól tudom megint (vagy még mindig) esik az eső Melbourne-ben.