Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem vagyok nagy Hősök fan, így nem is vártam sokat a lemeztől. Nem lett olyan rossz, de nem is kiemelkedő. Azok a számok jönnek be inkább, amelyekben valaki közreműködött (Tkyd, Raprezent) vagy Eckü szólói is jók lettek, bár ezeket már ismertem.Tarsi88 írta:Végre eljutottam addig, hogy nyugisan végig tudjam pörgetni az új Hősök albumot. Hát nem találom a szavakat, nem vártam tőlük, hogy ennyire tartalmas lesz. Én már kezdtem temetni őket egy kicsit, hát csattanós választ adtak rá... 10/10
Hősök - Érintés
Éjjel már meghallgattam én is, szokásos minőség, PM-es track mellett még ez a kettő a kedvencem.Tarsi88 írta:KIjött az új Brains album, elég faintos lett
Brains - Nem Csak Te Vagy (feat. Punnany Massif)
Láttam, de van jó pár előadó, aki sokkal jobban érdekelGareth Tello írta: Amúgy láttad, mi lesz még Soundon?
Avicii, Fedde Le Grand, Green Velvet, DOCTOR P, FUNTCASE, Baskerville.![]()
Na ebből jöhetnek tényleg egy egész trekk jóóóóóóó lett!!!!ferninho írta:Fura Csé Live @Ruhatár Studio
csak 52 másodperces, de van olyan faxa, mint ez a Hősök Raprezent Hip Hop Hatalom
Pontosítás kedvéért én linkeltem először, Slither ajánlotta a lemezt, de még akkor mikor "rákattantunk" a Wings-re ráadásul Gareth Tello meg pár napja linkelte be.Amúgy jó számlui1698 írta:Pedig azt hittem, arra emlékeztem csak, hogy te ajánlottad a lemezt is már pár hete.Game90 írta:Ezt már ezer éve linkeltem. Nem.
[
Ez nem kicsit lett durva.
Hát ez mekkora lett! Busa hatalmas forma...
Pedig azt hittem, arra emlékeztem csak, hogy te ajánlottad a lemezt is már pár hete.Game90 írta:Ezt már ezer éve linkeltem. Nem.
Jól bizony.visca el barca írta:dr house egész jol tolja a bluest
http://www.youtube.com/watch?v=0rHKdaLf ... r_embedded#!