2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Éjjel már meghallgattam én is, szokásos minőség, PM-es track mellett még ez a kettő a kedvencem.Tarsi88 írta:KIjött az új Brains album, elég faintos lett
Brains - Nem Csak Te Vagy (feat. Punnany Massif)
Láttam, de van jó pár előadó, aki sokkal jobban érdekelGareth Tello írta: Amúgy láttad, mi lesz még Soundon?
Avicii, Fedde Le Grand, Green Velvet, DOCTOR P, FUNTCASE, Baskerville.![]()
Na ebből jöhetnek tényleg egy egész trekk jóóóóóóó lett!!!!ferninho írta:Fura Csé Live @Ruhatár Studio
csak 52 másodperces, de van olyan faxa, mint ez a Hősök Raprezent Hip Hop Hatalom
Pontosítás kedvéért én linkeltem először, Slither ajánlotta a lemezt, de még akkor mikor "rákattantunk" a Wings-re ráadásul Gareth Tello meg pár napja linkelte be.Amúgy jó számlui1698 írta:Pedig azt hittem, arra emlékeztem csak, hogy te ajánlottad a lemezt is már pár hete.Game90 írta:Ezt már ezer éve linkeltem. Nem.
[
Ez nem kicsit lett durva.
Hát ez mekkora lett! Busa hatalmas forma...
Pedig azt hittem, arra emlékeztem csak, hogy te ajánlottad a lemezt is már pár hete.Game90 írta:Ezt már ezer éve linkeltem. Nem.
Jól bizony.visca el barca írta:dr house egész jol tolja a bluest
http://www.youtube.com/watch?v=0rHKdaLf ... r_embedded#!
Sajnos nagyon messzire is került a Sound attól aminek indult. Európa legjobb elektronikus underground fesztiválja volt. Egy barátom szavaival élve "elgettásodott" az egész... És ezzel (Guetta-n kívülGareth Tello írta: Amúgy láttad, mi lesz még Soundon?
Avicii, Fedde Le Grand, Green Velvet, DOCTOR P, FUNTCASE, Baskerville.![]()
Létezik, hogy ezt még nem linkeltem?Game90 írta:Carnage & Borgore - Incredible (Original Mix):
http://youtu.be/i8nYBqPRNKw
1:44-től csapatáska.
Ezt már ezer éve linkeltem. Nem.lui1698 írta: Csabi, majd írd már le pls, hogy te ezt már ezer éve linkelted...![]()
Majka nem mást, mint a magyar Kanye West.kanty írta:Tipikus Majka szám. Az elején a reklám már meg sem lep. A szintjét hozza, ami valljuk meg nem egy Csomolungma. Populáris lesz ez is. Belehalok 2.0.