Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
próbáld ki hajnyírógéppelalbicelesteX írta:...
"Nagyszabású katonai gyakorlatot rendelt el hirtelen Putyin elnök az Oroszoknál,a Fekete Tenger környékére.Vajon mi ez a kapkodás..."Deus írta:Észak-Korea
http://index.hu/kulfold/2013/03/29/beke ... zsong_unt/
Kim Dzsong Un sebtében hívott össze katonai értekezletet csütörtök éjfélre. A KCNA hivatalos észak-koreai hírügynökség jelentése szerint Kim a tanácskozáson azt mondta a tábornokoknak, hogy "a fejlemények fényében úgy ítéli meg: elérkezett az idő a leszámolásra az amerikai imperialistákkal". Kim aláírta a tervet a technikai előkészületek elvégzéséről, és utasította a hadászati rakétaerőket, hogy álljanak készen a tüzelésre, arra, hogy bármely pillanatban lecsaphassanak az amerikai szárazföldre, a csendes-óceáni támaszpontokra, beleértve Guamon és Hawaiin, valamint Dél-Koreában".
És te ezt el is hiszed? :DDD Komolyra fordítva, tudsz erről te szavahihető statisztikát mutatni? De csak józanul nézve: ember, mégis miért akarnák a zsidók elfoglalni Magyarországot? Ez nonszensz. Mert itt van a Föld chakrája? :DD 2000 éves diaszpóra után végre újra megalapíthatták az államukat, ami az egyik legnagyobb gazdasági sikertörténet, erre PONT Magyarország kellene nekik? Komolyan nem érzed ebben a paradoxont?Castiel írta: De nyissuk ki a szemünket, és ne csak pislogjunk mint a hal. Mi folyik a valóságban? Folyamatos, sőt egyre növekvő tendencia, hogy a Magyar állampolgárok hagyják el az anyaországukat. Közben a háttérben meg beszámolnak róla, hogy egyre több Izraelita település van hazánkban, ez is növekvő tendencia. GyerekekIrányított minden
Ezt nevezzük nyugodtan - innovatív megoldásnak - modern honfoglalásnak.
Az életszínvonalat hazánkban folyamat csökkentik, tömeges elvándorlások történnek ennek következtében, ők meg betelepülnek a háttérben szépen csendben.
Mutass egy interjút bármit ahol ezt a gondolatmenetet kifejti, mert akkor az eddig elkerülte a figyelmem és igazad van.MichaaBee írta:
Ha a zsidó=szemét gondolatmenete szerinted nem antiszemita, akkor most hagyom abba az időm pazarlását. Bevallom, szerintem nem ismerem olyan részletesen, mint Te, viszont ahogy azt az előbb leírtam, aki ilyet vall, az minden egyéb munkásságától függetlenül elítélendő.
Ha a zsidó=szemét gondolatmenete szerinted nem antiszemita, akkor most hagyom abba az időm pazarlását. Bevallom, szerintem nem ismerem olyan részletesen, mint Te, viszont ahogy azt az előbb leírtam, aki ilyet vall, az minden egyéb munkásságától függetlenül elítélendő.Tarsi88 írta:Olyan könnyedén dobálkozunk ezekkel az antiszemita, rasszista jelzőkkel. Látszik, hogy te sem ismered a munkásságát. Az ha valaki szót emel a cionista törekvések ellen az nem feltétlenül antiszemita. Így a legkönnyebb eltusolni a dolgokat, hogy előhúzzák az adu kártyát, hogy csak azért támadják őket, mert zsidók, holott ez abszolút nem a vallási vagy a faji hovatartozásuk ellen szól hanem a politikai gazdasági törekvéseik ellen.MichaaBee írta: Erkölcsös értékrenddel rendelkező ember szemében szerintem soha nem lehet morális győztes az az ember. Másrészt aki nyíltan antiszemita és a "szeméttől akarja megtisztítani az országot", az nálam az emberiség legalja, még akkor is, ha ezt csak egy 3 perces videóban teszi. Személyes véleményem, de aki bármilyen formában ilyet nyilatkozik, azt üldözzék csak nyugodtan.
ha ezek az un. politikai-gazdasági törekvések ellen szólna,emelné fel a szavát, akkor nem kéne kiemelni,hogy zsidók az érintettek.Tarsi88 írta:előhúzzák az adu kártyát, hogy csak azért támadják őket, mert zsidók, holott ez abszolút nem a vallási vagy a faji hovatartozásuk ellen szól hanem a politikai gazdasági törekvéseik ellen.
Olyan könnyedén dobálkozunk ezekkel az antiszemita, rasszista jelzőkkel. Látszik, hogy te sem ismered a munkásságát. Az ha valaki szót emel a cionista törekvések ellen az nem feltétlenül antiszemita. Így a legkönnyebb eltusolni a dolgokat, hogy előhúzzák az adu kártyát, hogy csak azért támadják őket, mert zsidók, holott ez abszolút nem a vallási vagy a faji hovatartozásuk ellen szól hanem a politikai gazdasági törekvéseik ellen.MichaaBee írta: Erkölcsös értékrenddel rendelkező ember szemében szerintem soha nem lehet morális győztes az az ember. Másrészt aki nyíltan antiszemita és a "szeméttől akarja megtisztítani az országot", az nálam az emberiség legalja, még akkor is, ha ezt csak egy 3 perces videóban teszi. Személyes véleményem, de aki bármilyen formában ilyet nyilatkozik, azt üldözzék csak nyugodtan.
Erkölcsös értékrenddel rendelkező ember szemében szerintem soha nem lehet morális győztes az az ember. Másrészt aki nyíltan antiszemita és a "szeméttől akarja megtisztítani az országot", az nálam az emberiség legalja, még akkor is, ha ezt csak egy 3 perces videóban teszi. Személyes véleményem, de aki bármilyen formában ilyet nyilatkozik, azt üldözzék csak nyugodtan.Tarsi88 írta:Egyrészt az országunkról már így is úgy is elterjedt, hogy Szaniszló féléket tüntet ki, mert ezt semmissé tenni nem lehet. Másrészt a felhozott példád olyan messze van ettől az esettől mint Makó Jeruzsálemtől. Vannak olyan megnyilvánulásai amik nevetségesek viszont messze áll attól amit a populáris média állít róla. Ne az alapján a 3 perces videó alapján ítélkezz amit teszem azt a hvg kirakott róla kiragadott félmondatokból, hanem a teljes monológjai alapján. Mindjárt árnyaltabb lesz a kép. És én most nem azt állítom, hogy megérdemelte a díjat, mert nem tartom egy jó újságírónak, de az a boszorkány üldözés amit vele szemben folytatnak nevetséges. Ezzel az egész herce-húrcával amit a díja után műveltek, csak az ő malmára hajtották a vizet, ő került ki morális győztesként.
Egyrészt az országunkról már így is úgy is elterjedt, hogy Szaniszló féléket tüntet ki, mert ezt semmissé tenni nem lehet. Másrészt a felhozott példád olyan messze van ettől az esettől mint Makó Jeruzsálemtől. Vannak olyan megnyilvánulásai amik nevetségesek viszont messze áll attól amit a populáris média állít róla. Ne az alapján a 3 perces videó alapján ítélkezz amit teszem azt a hvg kirakott róla kiragadott félmondatokból, hanem a teljes monológjai alapján. Mindjárt árnyaltabb lesz a kép. És én most nem azt állítom, hogy megérdemelte a díjat, mert nem tartom egy jó újságírónak, de az a boszorkány üldözés amit vele szemben folytatnak nevetséges. Ezzel az egész herce-húrcával amit a díja után műveltek, csak az ő malmára hajtották a vizet, ő került ki morális győztesként.MichaaBee írta: Mi van?Jobb lett volna, ha az terjed el az országunkról, hogy Szaniszló-féléket tüntetünk ki? Ne haragudj, de ez kvázi olyan, mintha a szlovákok kitüntetnék Slotát, mi felemelnénk ellene a hangunkat, hogy azért megállj, akkor is azt mondanád, hogy Magyarország nálad elintézte magát?
Bocs, de ez röhejes...
Mi van?Castiel írta:egyébként az ÉN szememben Izrael elintézte magát... a Szaniszlós üggyel...
miihii írta:http://www.jointherealm.com/index.html
Ezen az oldalon létre lehet hozni a saját Game of Thrones házadat, címerrel, jelmondattal, stb...
Itt a lényeg. Kötelességük! Az hogy milyen nép, és esemény a téma, mellékes, a közszereplőknek ez kutyakötelessége hogy minimum felhívja a figyelmet arra, hogy az éhező, a tanulatlan, és egyéb életterületen hátrányt szenvedőkre reflektáljon, és segítsen. legyen az Magyar, Izraeli, Palesztin, Mongol, akárki.jelwaz írta:...Ráadásul baromira nem fogok elájulni, hogy Ronaldo (a dagadt is meg a metroszexuális is) mijét árverezteti el és adja a befolyó pénzt rászorulóknak, mert ez kötelességük,...
Nem tudom.. Én itt inkább azt szerettem volna jelezni, hogy igen is jó dolog amit tesznek, nyílván minden nézőpont kérdése. Őszintén megmondom gyökeresen nem foglalkoztam a témával. És nem változtat a dolgon. Ugyanúgy megmarad a 2 nép közötti konfliktus. egyébként az ÉN szememben Izrael elintézte magát... a Szaniszlós üggyel...jelwaz írta:Én nem tudom, hogy ez magyar mentalitás-e, vagy a fórumon megy csak ez, de nem értem, hogy miért kell olyan kategorikusan, flegmán és arrogánsan (nem mindig egyszerre mind) kijelenteni dolgokat, amikről hát hm... finoman szólva sincs fogalma az illetőnek (nem neked személy szerint, általánosságban beszélek). Itt volt pl. az új Koreai háború témája, és olyan képtelenségekkel cáfolták az esetleges fegyveres konfliktus kialakulását, hogy az oroszok észak mögött állnak, meg, hogy senkinek nem érdeke. És nem az a baj, hogy téved valaki, és nincs bizonyos témákkal kapcsolatos információk teljes birtokában, de nem is kellene úgy tenni. Ahogy Roncikáéknak sem.
Ezzel kapcsolatban támadt egy érdekes gondolatom. Pl. honnan tudjuk, h fogalma sincs az illetőnek? Itt már abból indul ki a feltételezés, h van valaki (jelen esetben Te), aki jobban tudja. Ilyenkor pedig két kérdés vetődik fel:jelwaz írta:Én nem tudom, hogy ez magyar mentalitás-e, vagy a fórumon megy csak ez, de nem értem, hogy miért kell olyan kategorikusan, flegmán és arrogánsan (nem mindig egyszerre mind) kijelenteni dolgokat, amikről hát hm... finoman szólva sincs fogalma az illetőnek (nem neked személy szerint, általánosságban beszélek).
Az alapján a néhány cikk alapján, amit elolvastam ezen az oldalon, erősen kifogásolható. Nem hinném, hogy pont pont azt az 1-2 cikket olvastam, amiben szerintem illetve sokak szerint kifogásolható gondolat van, mivel az ultrák nézetei nagy vonalakban mindenhol egységesek, egységesen változtak és alakultak.Castiel írta:http://ultrasliberi.hu/2013/03/ronaldoe ... izraelnek/
Hát lehet utálni, de közszereplő lévén felvállalja a példamutatást ő is!
S nem ő az egyetlen! Nem sokára antiszemitisták lesznek![]()
Ez egy eléggé kimeríthetetlen téma. Napestig tudnám sorolni, hogy mennyi mindent csinálnék, de a végén csak arra jönnék rá, hogy mennyi mindenről maradok le, mert valószínűleg nem leszek egyhamar milliárdos.Game90 írta:Mit csinálnál akkor, ha a pénz nem számítana?
http://youtu.be/SeHJna_Ax-A
Ezt a klasszikust nehéz lesz felülmúlni: