Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
szerencsetleneknek legyen mar meg az 50 % mert rossz rajuk neznisocio66 írta:nowitzki mekkora hős basszus, pedig nem szeretem.
nagyon komoly meccs volt, playoff-intenzitás, itt a végén jimmy butler-nek volt két büntetője a +3-hoz, de mindkettőt kihagyta, nowo pedig a másik oldalon könyörtelenül bevágta a game winner-t.
én őket várom a nyolcadik helyre.
Az azért még odébb van, hogy összekerüljenek. Max a végefelé. Mellesleg nem tudom elmléxel e, hogy a szezon során amikor találkozott a két csapat ki nyert nem is egyszer.Zolee23 írta:Értelemszerűen ha összekerülnek a Miamival ott vége lesz a bulinak, a prime Jamest senki nem fogja megállítani keleten.
Annak meg mondjuk finoman szólva drága. Jó játékos ő, csak nem a Knicksnek.Zolee23 írta:A Knicksnek mindig is azzal volt gondja hogy Amare -1 ember védőoldalon. Nem beszélve arról hogy Meloval sem működött a játék.
A second unit vezére lesz ő, ezt kezdik azért látni New Yorkban is.
limitált idővel, és szerepkörrel padról jöhet, mert támadásban jó opció nyilván, de egyébként nincs óriási befolyása a csapat játékára, és ezt a statisztikák is alátámasztják.Game90 írta: Pedig szerintem kell ő ebbe a csapatba, amikor visszatért, akkor rohadt jól játszott.
Ritkán történik előbbi (leginkább soha) míg utóbbi elég gyakori.Sanama írta: bírom amúgy, ha a lakersnek nem fújnak be valamit a végén azt csendben elfelejtjük, ha fordítva, világvége
Igazából megtippelni nem lehet, mert egyik szerencsétlenebb, mint a másik.Tocy írta:Szerintetek nyugati 8. ki lesz végül?
Raptors meccs előtt már melegített:Tocy írta:LeBront felhúzta picit a Bulls...ütötték-verték fejét-nyakát, mindenét folyamat, erre most inkább nem ment be a gyűrű alá, helyette 7/10 tripla, 36 pont![]()
Nem tud dobni
Pedig szerintem kell ő ebbe a csapatba, amikor visszatért, akkor rohadt jól játszott.socio66 írta:
a csapat pedig megint akkor játszik jól, akkor van winning streak-ben amikor amare nincs.
a legújabb hírek szerint a rájátszásra mindenképp visszajön, de őszintén szólva nem bánkódnék, ha kiülné a maradék idényt.
bírom amúgy, ha a lakersnek nem fújnak be valamit a végén azt csendben elfelejtjük, ha fordítva, világvégeZolee23 írta:A Lakers ellen ismét nem fújtak be egy teljesen egyértelmű faultot.
Legalább ők abszolút nem foghatják külső körülményekre, ha nem jutnak rájátszásba.
Sorry, mivel Nets-ből nem vagyok otthon, így megesik az ilyen baki. Én abból merítettem az infóimat, hogy amikor fantasyban meg akartam szerezni, erős dupla duplákat hozott. Evans valóban lepattanó kivételével nem sokat csinál. Mondjuk ma dobott 26 pattanó mellé 22 pontot. Sztem simán fel lehetne húzni ezt a gyereket és akkor egy összetett remek center lehetne.Bob_Marley írta:Azért Lopez soha életében nem volt dupla-dupla emberke, ha kell mondani centert aki puhány, akkor ő lenne az első akit mondanék.
Bob_Marley írta: Hagymás-tejfölös chipsem is elfogyott így már ez sem tart fent