Barça Élő Közvetítések
Góóóól!!
Messi!!!
Ezaz!!!
fejelte!!
Messi!!!
Ezaz!!!
fejelte!!

Én gondoltam hogy ez a felálás lesz larson nem igazán segít a támadásokat nem jár vissza mint Etó . Messi jobban benne van az egyerintős fociban!!!
Nem gondoltam volna hogy Rijkaard be meri vállalni igazi középcsatár nélkül de szerintem óriási ötlet volt ez a csatársor!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A Barca összeállítása...
-----------Jorquera------------------
Oleguer---Puyol---Marquez---Gio--
-------------Edmilson----------------
-------Iniesta------Deco-------------
---------------------------------------
---Guilly-------Messi------Dinho----
Érdekes egy felállás tesztvíreim... reméljük Messi bizonyít az új helyén:)) Úgy látszik Frenki mindent meg akar nyerni, kérdés hogy sikerül e lenyomni a Zaragozát... mert még ilyen kerettel sem biztos...
FORCA BARCA!!!!!!!
-----------Jorquera------------------
Oleguer---Puyol---Marquez---Gio--
-------------Edmilson----------------
-------Iniesta------Deco-------------
---------------------------------------
---Guilly-------Messi------Dinho----
Érdekes egy felállás tesztvíreim... reméljük Messi bizonyít az új helyén:)) Úgy látszik Frenki mindent meg akar nyerni, kérdés hogy sikerül e lenyomni a Zaragozát... mert még ilyen kerettel sem biztos...
FORCA BARCA!!!!!!!
nem tudjátok,hogy hol lehetne neten nézni a meccset?
a válaszokat inkább a Seria A topicbaFTorres9 írta:Nem tudná valaki feltenni, hogy mi történt most a Juventus meccsen a 18. percben, hogy kiállították Zlatant és Dacourt is???
kössz
Nem tudná valaki feltenni, hogy mi történt most a Juventus meccsen a 18. percben, hogy kiállították Zlatant és Dacourt is???
- Rajmó
- Capitá del Barça
Megnéztem Sport1 honlapján és télleg tízkor lesz...Enrique írta:Tudtommal tízkor lesz...Rajminho írta:A Barca-Zaragoza meccs nem 8-kor kezdődik![]()
Pedig már úgy beleéltem magam h itt fogom végig izgulni a meccsett...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
[Pontosabban: [url=synacast://09jN1+TK3K3nnK7LpqfRnNuS09KfoKOZqdOclteap9aZma+ao6Ohm6nJ0qKf5pzI2dSpmqqeltvbpuvJ4OSmmKXR2dOgl+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcpOvJ4OSmmKXR2dOfl+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcpOvJ4OSmmKXR2dOcl+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcpOvJ4OSmmKXR2dOdl+ne3tHPyunZntPb1rCdoKCcj+TG3dWpGTooNTdeNmsxGKqemauXq73NzNfUkLbb2OrH0dzYo6eVo6OS1eXMraKdoaSWqamamqaXnqKdobCdoKCco66VoKCS3d7K3dWp1NrZ5uPp/]Barça-Zaragoza 22:00 - PPLive-Synacast progi kell hozzá.[/url] ]
Reménykedjetek h menni fog este.
Reménykedjetek h menni fog este.

Sziasztok!
Nemtud valaki linket mondani a mai visszavágóról?
a pplive.uw.hu-n nincs írva hogy lenne...

Nemtud valaki linket mondani a mai visszavágóról?
a pplive.uw.hu-n nincs írva hogy lenne...

- visca el barca
- Presidente del Barça
bocs. nem vagyok egy kötekedő fajta, de ez már durva....Léfe írta: Markez.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
Sajnos több játékosunk kicsit gödörbe van, bár nyertünk. Nem megy Dinhonak sem, de Bommel, Iniesta, Markez, sem villog. Középpályán nem hozza a csapat sem támadásban sem labdaszerzésben magát. Persze nem lehet
extra szinten játszani mindig, szerintem törvényszerü a visszaesés. Talán nem kellene a kupában továbblépésre törekedni, nem mintha a Reáltól tartanék, de plusz kettő meccs a Cselzi elött nem hiányzik - főleg presztizsmeccs
nem. Lehet fáradság, sérülés stb. Örülök Messi parádéjának, régóta mondom, hogy nagyon fiatal nem kell túlterhelni, hiszen azért Julit nem kell leirni.
extra szinten játszani mindig, szerintem törvényszerü a visszaesés. Talán nem kellene a kupában továbblépésre törekedni, nem mintha a Reáltól tartanék, de plusz kettő meccs a Cselzi elött nem hiányzik - főleg presztizsmeccs
nem. Lehet fáradság, sérülés stb. Örülök Messi parádéjának, régóta mondom, hogy nagyon fiatal nem kell túlterhelni, hiszen azért Julit nem kell leirni.
Fecó