2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én nem tudom felfogni,hogy vannak ilyen emberek mint te.Barcelona szurkoló vagy te egyáltalán?Mert gondolkozzál már el magadon,hogy azért prédikálsz itt mert kiharcolt nekünk egy JOGOS tizenegyest!Ha valami műeséssel harcolta volna ki akkor nyilván nekem se tetszene(bár ugyanúgy örülnék neki) és megérteném,hogy ilyeneket írsz. De így??!!Ha te ennyire hulye vagy(már bocs),hogy nem látod,hogy ebből többet nem lehetett kihozni belőle,akkor tényleg az vagy.Ha meg megnézted 20szor eddig és tényleg nem látod,akkor nézd meg még 20szor,de ha akkor se,akkor meg 40szer, és talán látni fogod!Imperial írta:
Teljesen félreértettél. Az Isten kegyelmét arra értettem, hogy ha a kapus nem szabálytalankodott volna ellene, akkor ez is csak egy újabb elbaltázott helyzet lett volna, de szerencsénkre legalább Sirigu nekünk dolgozott.
Én meg halkan azt tenném hozzá, hogy nézd meg újra azt a szituációt!
Cesc mögött állt kb. 2 méterrel előnyös helyzetben, nem is volt az egy olyan gyors a labda, szóval a helyzetéből indulva szerintem a fent nevezettek is bőven beérték volna, Messit meg pont ne próbáljuk már ennyire lustának beállítani.
Sőt, ha Messi, Villa vagy Tello nem is biztos, hogy beverte volna, de legalább a kapu irányába rúgja, nem pedig az ellenkező irányba próbálja el szöktetni magát. Kb. 20-szor néztem meg most újra a jelenetet, két megoldást látok magam előtt.
Az egyik, hogy annyira szerencsétlen, hogy nem tudja a labdákat lekezelni sem. Csak a sebességében bízva, még néhány méterre a kaputól is megpróbálta meghúzni a labdát, de nem volt képes a megfelelő mértéket eltalálni.
A másik meg, hogy direkt úgy tolta a labdát, hogy közben biztosan letarolják, és kizárólag a büntető kiharcolása volt a célja.
Számomra egyik sem szimpatikus.
Ahogy írták itt alattam... ebből a 3emberből 2else indult volna a labdáért! Plusz az mennyire jó lett volna ugye,ha Sánchez is kapu felé rugja(bár ebből a helyzetből soha senki nem rúgta volna kapu felé,mert jött ki Sirigu,mást itt nem lehetett csinálni csak amit Sánchez csinált,hogy megtolta és tizenegyes!),és akkor nincs tizenegyes nekünk,és akkor 2-1re kikaptunk volna!Milyen jó lett volna ugye?Imperial írta: Sőt, ha Messi, Villa vagy Tello nem is biztos, hogy beverte volna, de legalább a kapu irányába rúgja, nem pedig az ellenkező irányba próbálja el szöktetni magát.
Teljesen félreértettél. Az Isten kegyelmét arra értettem, hogy ha a kapus nem szabálytalankodott volna ellene, akkor ez is csak egy újabb elbaltázott helyzet lett volna, de szerencsénkre legalább Sirigu nekünk dolgozott.sjd írta:Mert hogy ugye a futball szabályai szerint büntető csak akkor adható, ha a csatár egyébként utol tudja érni a megtolt a labdát, egyébként nem számít ha felrúgják....Imperial írta:Az a büntető is az Isten kegyelméből született, mert megint olyan hosszan tolta meg a labdát, hogy sose érte volna utol...![]()
Azt azért halkan tenném hozzá megint, hogy a labdát, amit ő ennél befutott, Messi vagy Villa állva nézte volna, ahogy a kapus kezébe gurul...
Mert hogy ugye a futball szabályai szerint büntető csak akkor adható, ha a csatár egyébként utol tudja érni a megtolt a labdát, egyébként nem számít ha felrúgják....Imperial írta:Az a büntető is az Isten kegyelméből született, mert megint olyan hosszan tolta meg a labdát, hogy sose érte volna utol...
Ő tolta meg, de részletkérdés.Pocsa11 írta:Nem Ő tolta meg, hanem ha jól emlékszem Csecs sarkallta/húzta talppal elé a bogyót, Ő meg böcsületből ment érte.Imperial írta:Az a büntető is az Isten kegyelméből született, mert megint olyan hosszan tolta meg a labdát, hogy sose érte volna utol...
Nem Ő tolta meg, hanem ha jól emlékszem Csecs sarkallta/húzta talppal elé a bogyót, Ő meg böcsületből ment érte.Imperial írta:Az a büntető is az Isten kegyelméből született, mert megint olyan hosszan tolta meg a labdát, hogy sose érte volna utol...
, volt ma.Bob_Marley írta:de mezőnyben kiemelkedő.
sjd írta:Jogos, most hogy belegondolok, ha két embert egy játékosnak veszem, akkor tök jók a statisztikáik, a góloktól kezdve a 15 km-es futásmennyiségig.miihii írta:Pedig nem bonyolult ez, mivel vélhetően a csapaton belüli feladataik is eltérőek: Leo ha hoz egy átlagos meccset az gól, gólpassz meg kb 3 gól értékű átadás, ezen felül ha még hajt is, az extra. Alexis meg hajt, mint a gép és ha betalál az extra
Jogos, most hogy belegondolok, ha két embert egy játékosnak veszem, akkor tök jók a statisztikáik, a góloktól kezdve a 15 km-es futásmennyiségig.miihii írta:Pedig nem bonyolult ez, mivel vélhetően a csapaton belüli feladataik is eltérőek: Leo ha hoz egy átlagos meccset az gól, gólpassz meg kb 3 gól értékű átadás, ezen felül ha még hajt is, az extra. Alexis meg hajt, mint a gép és ha betalál az extra
Pedig nem bonyolult ez, mivel vélhetően a csapaton belüli feladataik is eltérőek: Leo ha hoz egy átlagos meccset az gól, gólpassz meg kb 3 gól értékű átadás, ezen felül ha még hajt is, az extra. Alexis meg hajt, mint a gép és ha betalál az extrasjd írta:Meg azért az is vicces, h ha benéz az ember a Messi topikba, azt olvassa mindenhol, hogy "amíg lő minden meccsen egy gólt, addig az, hogy fut és letámad, csak extra"miihii írta:
Csakhogy ez az alapvető dolog egy héttel ezelőttig kb az egész csapatból hiányzott egy jó ideig, uh valahol mégis extra![]()
![]()
Szóval akkor most hogy is van ez?
Csakhogy ez az alapvető dolog egy héttel ezelőttig kb az egész csapatból hiányzott egy jó ideig, uh valahol mégis extramiihii írta:Szerintem meg az alapvető dolog hogy hajt a meccsen azt ne vegyük már extrának.Én se pihenni járok be dolgozni. Az összjátékokból is teljesen kimaradt.
Csakhogy ez az alapvető dolog egy héttel ezelőttig kb az egész csapatból hiányzott egy jó ideig, uh valahol mégis extramezenga írta:Szerintem meg az alapvető dolog hogy hajt a meccsen azt ne vegyük már extrának.Én se pihenni járok be dolgozni. Az összjátékokból is teljesen kimaradt.Laci7 írta:Szerintem tegnap pont jól játszott... végig hajtotta a meccset, többnyire megverte az embereit, sokszor csak szabálytalanul tudták megállítani. Az, hogy annál a bizonyos szituációban mellé rúgta, szerintem teljesen lényegtelen, a mezőnyben végzett munkája és teljesítménye komponzált tegnap minden elhibázott lehetőséget.
Szerintem meg az alapvető dolog hogy hajt a meccsen azt ne vegyük már extrának.Én se pihenni járok be dolgozni. Az összjátékokból is teljesen kimaradt.Laci7 írta:Szerintem tegnap pont jól játszott... végig hajtotta a meccset, többnyire megverte az embereit, sokszor csak szabálytalanul tudták megállítani. Az, hogy annál a bizonyos szituációban mellé rúgta, szerintem teljesen lényegtelen, a mezőnyben végzett munkája és teljesítménye komponzált tegnap minden elhibázott lehetőséget.