Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2006.02.03. 08:49:14

Red, az is vicc, hogy mennyire makacs vagy.
ha Oleguert jó védőnek tartod, akkor grat.
egyedül ő szokott lenni a kritikák céltáblája lenni, asszem nem alaptalanul.

-lehet hibára kényszeríteni egy védőt -az egy dolog és -lehet bohócot csinálni egy védőből.
az elsőért nem kell kritizálni sem Marquezt sem Gio-t Sylvinho-t. Oleguer más kategória. nem hiszem el, hogy ezt nem lehet észrevenni.

azt már bebizonyította, hogy a védelm közepébe nem való, most jobbszélső. az egy dolog, hogy a támadásokat abszolút nem tudja segíteni, mert "zavarja" a labda, de emelett a védekezésben is sokat hibázik.

ezt a vak is látja, nem tudom, hogy miért kell állandóan lehurrogni azt, aki így gondolja...
valkobela
Barça B

2006.02.03. 08:47:40

Szerintem chivura kéne kiadni pénzt...
A milan le akarta igazolni, 12 millát ajánlottak érte de a roma 20 millát akar érte. Egy 15-ért elvihetnénk... :)
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.03. 00:29:54

Igazoljuk le Superman-t! Ő talán sosem hibázik a védelemben!!!! :twisted: Ugyanmár! Hihetetlen ez az Oleguer elleneség! Tessék felfogni, hogy a védők is hibázhatnak, különben a büdös életben nem esne gól a foci meccseken... -> Tehát a Barça sem rúgnak egy rohadt gólt sem! Minden gólnál hibázik egy védő! Ez van! Akinek nem tetszik az ne nézzen foci meccset... Nevetséges! Ha Oleguer belül hibázik, akkor Puyol is! Neki kellene kisegíteni, de olyankor hol van??? Ő is belső védő.... A szélen ugyanez van! A védőknek segíteni kell egymást különben nincs fal! Egy ember kevés egy támadás ellen, főleg hogy hátra fele kell szaladnia.... Közben meg szerelni is kellene, de a csatár mindig előnyösebb pozicíóban van! Neki csak előre kell figyelni, menni...
Szóval vicc, hogy tökéletes védelem álomképe miatt támadtok játékosokat! Tökéletes védő nincs! Puyol annyival jobb, mint a többi védőnk, hogy neki kell(ene) irányítani a védelmet, vagy a hibázó társat kisegíteni. Ez azért könnyebb, mint egy csatárral a nyakadban védekezni...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.02.02. 23:14:44

En a Liverpoolbol elhoznám Xabi Alonsot, mert Edmilson állandoan sérult, aztán még jobbszélre kéne vki, én Cafut szeretném, tudom oreg, de akkor is jo zsugás, és még szvsz mindig simán gyorsabb mint Belletti és Oleguer 1utt. :wink: Henry se lenne rossz, de attol félek így kevesebb lehetoségett kapna Messi, amit nem szeretnék, mert mostanában o viszi a hátán a csapaton, és ennél csak 1re jobb lex. Bár Rijkaard aszonta megoldaná..én elhiszem neki. :)
Bodi
Director del Fútbol

2006.02.02. 21:06:35

Az Arsenal megint kikapott,ráadásul otthon!
Egy újonctól...
Ha ez így megy tovább,Henry nagyon könnyen leeshet nekünk!
Az 1000%,hogy nem marad Londonban,ha még a Bl-ben sem indulhatnak!
laci18
Jugador d'estrella

2006.02.02. 15:04:25

Én két-három napja írtam hogy még a télen kellett volna vki erre nem jött egy védő sem. Mindenki azt mondta hogy jó a védelem és elég lesz majd nyáron erősíteni most meg mindenki védőket akar. Sztem a BL-ből is kiesünk ezzel a véselemmel.
doki
Entrenador del Barça

2006.02.02. 14:34:28

Belletti a másik katasztrófa! :cry: Az lesz a legjobb ,ha egy ólomgolyót kötnek Robben lábára,mert a világon nem sok mindenki tudja megfogni. :shock:
Argyelus
Barça B

2006.02.02. 14:27:02

sajnos azt kell mondani, hogy Oleguer helyett mindenképpen kell egy klasszis játékos, aki stabilitást ad a védelemnek, mint Puyol. Tegnap is Oleguer a kis Milito mindig becsapta, pedig csak tologatta a labdát, kicsit félek, hogy mit csinál majd Robben vagy Duff...
Szerintem Belletti sokkal jobb megoldás, de sajnos ő sem egy igazi Barca szintű játékos. Két védőt mindenképpen kell a nyáron igazolni.
doki
Entrenador del Barça

2006.02.02. 14:20:17

Oleguer kezdeni fog szerintem a cselszki ellen a jobb szélen,mert nincs más! Nagyon jó lenne Henry leigazolása,de inkább két védő kéne(egy jobbra,egy középre),plusz egy tartalék csatár,persze nem baj,ha ez a Arsenalos francia. :mrgreen:
atike(Barcafan)
Barça C

2006.02.02. 13:43:16

Hát nem tom hogy ti hogy vagytok vele,de Oleuger egy ultra béna játékos!!!Már előre félek ha ő kezd belső védőként!:(
Lassu,nincs semmi technikája és fejelni se tud!:(Puyol jobban fejel tőle és még alacsonyabb is!:)
De puyol egy világklasszis!Ha ő nem lenne,nem lenne védelem se!!!!
Messi meg nagyon tud!!!:)
Nem hiába mondják hogy az uj Maradona!!!:)
Támadojáték meg zseniális!Europában mi vagyunk a legveszélyesebb támado csapat!:D
Barca a király!!!Ronaldinho a legjobb játékos! Egy zseni!!!Nincs hozzá fogható játéktudású focista napjainkban!!!:D
BARCA BARCA
Subinho
Director del Fútbol

2006.02.02. 12:49:24

na megszólalt a tapasztalt róka... Oleguer nem rossz és a védelemmel nincs baj??? te melyik csapat meccseit szoktad nézni??? csak a kemény támadójáték miatt nem kapunk gólokat. de ahogy végig rohant a zaragoza és lőtt 4-et, úgy a cselzi is megfogja csinálni, mert nekik ez megy nagyon!!! előre félek!!! ugyanaz volt múlt héten, mint tavaly a ruszkik ellen. átfutottak a pályán fél perc alatt és rúgtak 3-at!!! utána már tologathatják a srácok, mert be fog állni a beton védelem...
MarXee
Barça C

2006.02.02. 12:09:59

Oleguer sztem nem rossz játékos,én bírom!Szerintem semmi baj nincs a védelemmel,jó össze van rakva.Ha Henry-t ide csábítanánk nagyon ütős csatársora lenne a Barcának.Ha nem sikerűlne,én személy szerint még Adriano-ra tenném le a voksom.Ami rodriguez elftárst illeti:Barca szabálytalanságok:11,Zara:27.
Szinte az egész Zara védelem besárgúlt mint az állat,Amikor Decot óriási gólhelyzetben felöklelte Milito akkor egy kib****tt sárgalapot se kapott,gondolom az esetre mindenki emlékszik.Kiváncsi lennék mennyi pénzt kapott a bíró a Zarától!:D :x
gyiko
Jugador del Barça

2006.02.02. 11:40:28

Továbbra is Oleuger védelmében szeretnék szólni, azért mindenki láthatta, hogy a jobb oldalon lényegesen stabilabb játékot nyújt, mint középen és szerintem a most sérült Belletti sem tekinthető nála stabilabb és megbízhatóbb játékosnak, erre is emlékezhetünk. A másik oldalon Sylvinhonak jól megy idén, de Gio játéka ugyanúgy magában rejti a veszély, bár neki a tavalyi szezona volt jobb. Emellett, igen katalán, ami a mai internacionalista világban elég nagy súllyal esik a latba, továbbá meggyőződésem, hogy lényegesen jobb játékosokat egyelőre nem is tudnánk igazolni a helyére, mert szerintem nincs ilyen, lehet Cafú, Cicinho, Sagnol, Del Horno nevét emlegetni, de egyik sem tűnik reális megoldásnak, ahogyan a korábbiakban felvetett D.Alvés sem, a játéktudása alapján. Igaz klasszis megoldást ezenkívül szerintem nem találunk Európában, csak majd ha kinevelünk egy játékost (pl. Dámiat)
Barcelooooooooooooooooooooooooona
BANDIKA
Barça B

2006.02.02. 11:19:31

Igaza van Silvanusnak!Oleuger gyalázat!Folyamatosan [auto_cenzúra] a komolyabb csatárok!Csak önámitás az egész!Azért nem küldik el mert katalán!Soha nem lessz jó játékos az "elitbe"!Ez a srác még sokba fog "kerülni"!!! :!: :!: :!:
Boixos
Llegenda del Barça

2006.02.02. 10:45:37

TeeeB0R írta:Larsson tavozasa miatt mindenkivel szoba hozzak a Barcat. Akkor vegyuk meg Mutut. Megverte ma a Romat... :?
semmi extrát nem csinált, csak visszahúzták, kapott egy 11est, amit belőtt. DE 'mit is' ? sem ért vele a csapata. :lol: :lol: :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
Silvanus
Director del Fútbol

2006.02.02. 09:45:15

Álmok színháza? Nekem most az az álmom, hogy a tegnap esti meccs bírója vakuljon meg, illetve hogy Oleuger vigye el tőlünk valaki a francaba... katasztrófa az az ember! Úgy ültetik hintába egy meccsen, ahogy csak akarják! Elképesztő, hogy ezt Rijkaard nem látja már be!?...

KELL EGY JÓ, TAPASZTALT, ÉS ARÁNYLAG FIATAL VÉDŐ!!! Mindegy már, hogy ki csak jöjjön, mert... áhhhh, nem is mondom, borzalom.... :x
"Més Cuen un Club"
Subinho
Director del Fútbol

2006.02.02. 08:29:16

forlan jó volt tavaly, de idén nem sok mindent csinál. mondjuk padra jó lenne. ugyanúgy ahogy oliveira. tavaly nagyon jól nyota. sok gólt lőtt, jól cselez és szemtelen mint eto'o. csak most sérült. de márciusban visszatér és még a vb-n is ott lehet. ha jól nyomja mindenképp hozzuk ide Larsson helyett. annyira ő is van jó zsugás! de csak ha nem sikerül henry.
a középpályára mindenképp kellett volna vki xavi pótlására. sztem stílusban és képességeiben maniche lett volna aki pótolhatta volna őt. a cselzi jól csinálta. essien megsérült, elvitte manichet kölcsön fél évre és év végén opció a megvásárlásához!!! így kellett volna nekünk... mert van bommel eddig nem nagy szám...
a védelembe meg tuti fog jönni nyáron vki. sztem gallast nem fogjuk otthagyni és főleg ingyen van, ami fekszik a Barcának.
persze én szívesen visszahoznám davidsot is. bár sztem akkor volt a csúcson, 3 éve... és azóta csak lefelé megy...
TeeeB0R
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2006.02.02. 00:31:40

Larsson tavozasa miatt mindenkivel szoba hozzak a Barcat. Akkor vegyuk meg Mutut. Megverte ma a Romat... :?
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.02.01. 19:37:22

Forlán nem téma a Barçánál, max a sajtóban.. :roll:
fcjoc
Entrenador del Barça

2006.02.01. 18:55:03

Argyelus írta:Diego Forlan érkezhet a katalánokhoz a nyáron, amennyiben nem sikerül elcsábítani Thierry Henry-t Angliából.
A Barcelona edzője, Frank Rijkaard és az elnöke, Joan Laporta is ragaszkodik a francia csatár leigazolásához a szezon végén. Henry-t azonban 2007-ig köti szerződés az Arsenalhoz, ráadásul jelenlegi kenyéradója 5 évre hosszabítana vele. Ahogy Peter Hill-Wood, az Ágyúsok első embere fogalmazott, "egy abszolút fantasztikus" kontraktust kínáltak a klub gólrekorderének. A francia játékos persze még nem írta alá az elé tett papírokat, ugyanis ha csapatával nem tudják kiharcolni a Bajnokok-Ligája részvételt érő helyezést a bajnokságban, távozik. Az Arsenal pillanatnyilag 6. a tabellán, 4 pontra a már BL-selejtezőt érő 4. pozíciól.
Amennyiben Henry nem menne Barcelonába, a uruguayi válogatott Forlan érkezhet a Nou Campba. Érdekesség, hogy a tavalyi év Aranycipőjét a két csatár holtversenyben nyerte el 25-25 góllal.

Mnek nekünk Forlan, akkor már inkább Henry, vagy más csatár, Forlannak mindösszesen volt egy jó éve...

Bazz, ide az van írva hogy ha nem sikerül megegyezni Henryval vagyis ha elfogadja az Arsenal ajánlatát...Amúgy szerintem padra jó lesz!!(FORLAN).. Ha már Maxi is elmegy(de remélem nem).. Amúgy Saviola visszajövetlének örülnék a legjobban.. De erre sztem nincs sok esély... :cry:
Argyelus
Barça B

2006.02.01. 18:47:50

Diego Forlan érkezhet a katalánokhoz a nyáron, amennyiben nem sikerül elcsábítani Thierry Henry-t Angliából.
A Barcelona edzője, Frank Rijkaard és az elnöke, Joan Laporta is ragaszkodik a francia csatár leigazolásához a szezon végén. Henry-t azonban 2007-ig köti szerződés az Arsenalhoz, ráadásul jelenlegi kenyéradója 5 évre hosszabítana vele. Ahogy Peter Hill-Wood, az Ágyúsok első embere fogalmazott, "egy abszolút fantasztikus" kontraktust kínáltak a klub gólrekorderének. A francia játékos persze még nem írta alá az elé tett papírokat, ugyanis ha csapatával nem tudják kiharcolni a Bajnokok-Ligája részvételt érő helyezést a bajnokságban, távozik. Az Arsenal pillanatnyilag 6. a tabellán, 4 pontra a már BL-selejtezőt érő 4. pozíciól.
Amennyiben Henry nem menne Barcelonába, a uruguayi válogatott Forlan érkezhet a Nou Campba. Érdekesség, hogy a tavalyi év Aranycipőjét a két csatár holtversenyben nyerte el 25-25 góllal.

Mnek nekünk Forlan, akkor már inkább Henry, vagy más csatár, Forlannak mindösszesen volt egy jó éve...
machine
Barça B

2006.02.01. 17:38:19

antiimperialista írta:A kapustémához én csak annyit szólnék hozzá, hogy Canizares nagyon nagy kapus, szerintem jobb Valdesnél. A Zamora-díj pedig, tudjuk jól, nem egyedül a kapus érdeme... Ettől függetlenül Valdes sem rossz kapus, de nem szabad túlzásokba esni vele kapcsolatban.

Csak annyit,hogy mig Valdes még fejlődőképes és fiatal a Canizares már nem!!!!! :wink:
PUYOL SZETCSINAL MINDENKIT-HE-
laci18
Jugador d'estrella

2006.02.01. 17:20:14

Kenny írta:
Subinho írta:1., Roni, Eto'o és a többiek nem itt lettek sztárok. azért vette meg őket a Barca mert már akkor is nagy zsugások voltak. Ronaldo, Rivaldo, Romario ugyanígy!!!
2., Ez nem a katalán, vagy a spanyol válogatott. Ez egy klubcsapat, ahol a megengedhető légiósok számát ki kell használni, mert akkor ott állna a Barca mint most a Bilbao...
3., Torres egyáltalán nem jobb mint Eto'o és nem is kell nekünk!!!
4., Henry igenis beférne a csapatba, mert ő nem csak egy név és nem a pályája végén van... 29 és még tuti van 3-4 éve!!! Nagyon megy neki! A csúcson van! A legjobb időben vennénk meg!!!
Szívemből beszéltél :)
Ezzel én is egyet értek Henry már 3 éve csúcson van és nem romlik amikor még olaszba volt akkor nem volt olyan jó de most fantasztikus. Trezegue-nek is nagyon megy szerintem idén övé lesz az arany cipő, mivel Eto nem fogja behozni.
laci18
Jugador d'estrella

2006.02.01. 17:17:38

BANDIKA írta:Miért nem vásároltunk senkit??Ezzel a középpályával és védelemmel érdekes lessz!A Zaragozai meccset végig üvöltöztem!Tönkre fogom magam tenni!De most komolyan,csak kellet volna valakit igazolni!NEM??? :(
Sztem nem baj hogy középályást nem vettünk mert semmi értelme nem lett volna egy Albertini-félét megint idehozni fél évre. Tavaly Albertini több kárt csinált mind jót.

Viszont védő sztem is kellett volna leg. 1.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.02.01. 16:50:25

doki írta:Xavi visszatérését én is várom,de a cselszki szélsői hatalmas gondot fognak jelenteni a mi szélső védőinknek :shock:
Hidd el, a mi támadoink legalább annyi gondot jelentenek a cselzki védoinek.
Lezárt