Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
NEO miért utáljátok ennyire a LAKERS-t, igaz hogy én focipárti vagyok de pont BRYANT miatt is nézem az NBA és a LAL mérkőzéseit mikor van rá időm.Lehet hogy ti úgy vagytok mint én a fociban, élek-halok a BARCA-ért 1994 óta és utálom a Real Madrid 2-3 játékosát.Ne vedd magadra nem sértésnek szánom csak érdekel a véleményed.neobarca írta:Itt az a kérdés, Bryant mit keres ott?![]()
Mi keresne? A rájátszásban résztvevő csapatok játékosai vannak a videóban.neobarca írta: Itt az a kérdés, Bryant mit keres ott?![]()
Jólvan, te is kiszűrted a lényeget.kanty írta:Noah nem emberi.
Noah nem emberi.neobarca írta:Az ESPN tud már valamit?![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lzuVHesPNs
Azért ez eléggé elgondolkodtató...
Köszi, s tényleg.Úgy hozzászoktam már hogy az első kör is 4 nye4etig megykanty írta:2001-ben a Lakersnek össz-vissz egy veresége volt, az is a döntőben. 15-1-el zárták a rájátszást, akkor még az első kör három nyertig ment.Bob_Marley írta: Amúgy ezen múltkor gondolkoztam és nem jártam utána, de mi lehet a legjobb PO mérleg??16 győzelem adottde ki vesztette a legkevesebbet??.
Nálam semGame90 írta:Nagyon biztos vagy benne, hogy a Lakers PO-ba jut...kanty írta: Csabi készülj az öltözésre.Kiket is nem bírsz? Hogy kezdjek siget és avát keresni/szerkeszteni.
![]()
![]()
Lakers (40-37) schedule: NOH, @ POR (b2b), GSW, SAS, HOU. Jazz (41-37 + a tiebreaker) schedule: OKC, MIN, @ MIN, MEM.
Nálam nem a LAL az esélyes.
De most egy olyan szezonban, ahol...:neobarca írta:Még szerencse, hogy nem te döntesz...Game90 írta:Ha Melo-t elkerülték volna a sérülések, akkor sem lett volna esélye az MVP címre.![]()
![]()
Nagyon biztos vagy benne, hogy a Lakers PO-ba jut...kanty írta: Csabi készülj az öltözésre.Kiket is nem bírsz? Hogy kezdjek siget és avát keresni/szerkeszteni.
varnagykrisztian írta:Holnap este 7-kor NBA csemege, Oklahoma City Thunder - New York KnicksRussell Westbrook vs. Carmelo Anthony
Ugye-ugye én megmondtamneobarca írta:Sokkal inkább Durant vs. Melo!![]()
Gondolom azért Westy-t emelted ki, mert mindketten agyatlanul dobálnak ugyi?varnagykrisztian írta:Holnap este 7-kor NBA csemege, Oklahoma City Thunder - New York KnicksRussell Westbrook vs. Carmelo Anthony
Milyen szép PO is volt az, hullafáradtan, két 7 meccses párharc után, félig sérült Iversonnal sikerült OT-ben leverni a totális dominanciával bíró Lakerst LA-ben.kanty írta:2001-ben a Lakersnek össz-vissz egy veresége volt, az is a döntőben. 15-1-el zárták a rájátszást, akkor még az első kör három nyertig ment.Bob_Marley írta: Amúgy ezen múltkor gondolkoztam és nem jártam utána, de mi lehet a legjobb PO mérleg??16 győzelem adottde ki vesztette a legkevesebbet??.
2001-ben a Lakersnek össz-vissz egy veresége volt, az is a döntőben. 15-1-el zárták a rájátszást, akkor még az első kör három nyertig ment.Bob_Marley írta: Amúgy ezen múltkor gondolkoztam és nem jártam utána, de mi lehet a legjobb PO mérleg??16 győzelem adottde ki vesztette a legkevesebbet??.
Szerintem se lenne esélye, még ha Durantet hajszállal meg is előzné, amit nem hiszek, akkor James még mindig előtte van.Még szerencse, hogy nem te döntesz...
Még szerencse, hogy nem te döntesz...Game90 írta:Ha Melo-t elkerülték volna a sérülések, akkor sem lett volna esélye az MVP címre.
Sokkal inkább Durant vs. Melo!varnagykrisztian írta:Holnap este 7-kor NBA csemege, Oklahoma City Thunder - New York KnicksRussell Westbrook vs. Carmelo Anthony
Hihetetlen, hogy milyen jó keze van neki. Ha elkerülik a sérülések...Tocy írta:Mike Miller megintEgészen elképesztő...
Aki veszít:kanty írta: Amúgy Game!
A fogadós pü-nk még megvan Neked? Mert én már nem emlékszem, hogy mi lesz a dolgod.
Köszönöm, köszönöm! Hát igen, nem kérdés, Melo az MVP!Tocy írta:Race to the MVP Ladder: 1. Carmelo Anthony![]()
![]()
NEO, ez a te cikked!
Áááááááá, ne is monnd! Örön volt nézni! 11W zsinórban. Iszonyat bízok benne, hogy a PO-ra összeállunk megint. Amit mostanában Melo művel J.R.-al karöltve. Egyszerűen zseniális. Kidd is kezdi összekapni magát. A sérültek is vissza-vissza térőben.socio66 írta:..melo pedig megint negyven fölé ment, amivel beállította bernard king rekordját.
megint úgy játszunk, mint év elején, jár a labda, jönnek az extra passzok, vannak periódusok, amikor minden esik.
most például a harmadik negyed 42 pontot hozott, a végén kidd még a saját triplavonaláról is bevágta a buzzert.
Ezt varnagykrisztian-nak szántad?kanty írta:Márciusban történt.
Nem ember ő se bakker... Csak néztem :OTocy írta:Mike Miller megintEgészen elképesztő...