Kíváncsi vagyok, Messit összedrótozzák-e végül, az mondjuk egyértelmű, hogy nyerni kell, függetlenül attól, hogy a Bolha végül játszik-e vagy sem.
A Piqué melletti középhátvéd kiléte még mindig nagy kérdőjel nálam, legtöbb helyen azt írják, hogy Song a legesélyesebb erre a posztra, ami a rutinja és a fizikuma alapján érthető is. Én őt vagy Bartrát kezdetném, Adriano most épült fel, ráadásul a Madrid ellen már láthattuk, milyen parádés teljesítményre képes középhátvédként.

Középpálya egyértelmű, Xavi-Busi-Ini, elöl meg Alexis és Villa/Tello mehet Messi vagy Cesc mellé.
Biztos vagyok benne, hogy Ancelotti jól összerakja a PSG védekezését, szóval semmiképpen sem lesz könnyű sok gólt lőni, szerencse, hogy ez esetben egy is elég a továbbjutáshoz.
Piquét rá kell állítani Zlatanra, hogy letörje a svéd orrát, aztán reménykedjünk, hogy Kuipers nem fog starkoskodni sokat.
Amúgy kis pechhel összehozhatunk egy katasztrofális védelmet az elődöntő első meccsére (már ha továbbjutunk):
Jordi Alba, Adriano, Song, and Piqué are one booking away from being suspended.
Még pár érdekesség
(fcb):
-
Xavi Hernández, despite missing a match in the competition, is the player that has completed the most passes in the tournament (930), 411 more than the player in second place.
-
FC Barcelona haven’t dropped a game at the Camp Nou in the Champions League in three years. Since the defeat to Rubin Kazan (October 20, 2009) Barça have won 16 matches and tied 4 at home.
Visca el Barça!