Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig de, NB1-et többen nézik. Csomó fiatal is, de leginkább öreg taták unalmukban.connor írta:Lehet naiv vagyok, de ezt nem tudom elhinni. A magyar bajnokság egy színvonaltalan sz.rkupac - már bocsánat,de ez az igazság. Néha próbáltam belenézni egy-egy meccsbe( ha tippmixen véletlenül tettem magyar meccsre), de 20 percnél tovább nem bírtam. Értelmes megmozdulás alig van 90 perc alatt. Most nem azért, de a helyieken kívül kit érdekel? Vagy kinek szórakozás a bénázást nézni 90 percig ? A helyiek közül is a "vad" szurkolók kint vannak... Na mindegy. Mindenesetre a Barca-Real tábor is van szerintem idehaza olyan népes, mint egy-egy "bohóccsapat" szurkolótábora.S.Agüero írta: Lehet, hogy nevenincs, de mégis többen nézik meg a magyar bajnoki meccset, mint egy Barca bajnokit.
Valószínűleg felvételről nézhetjük csak, mert a másikon meg jégkorong lesz.
Ó elmennek a francbaS.Agüero írta: Valószínűleg felvételről nézhetjük csak, mert a másikon meg jégkorong lesz.
Lehet naiv vagyok, de ezt nem tudom elhinni. A magyar bajnokság egy színvonaltalan sz.rkupac - már bocsánat,de ez az igazság. Néha próbáltam belenézni egy-egy meccsbe( ha tippmixen véletlenül tettem magyar meccsre), de 20 percnél tovább nem bírtam. Értelmes megmozdulás alig van 90 perc alatt. Most nem azért, de a helyieken kívül kit érdekel? Vagy kinek szórakozás a bénázást nézni 90 percig ? A helyiek közül is a "vad" szurkolók kint vannak... Na mindegy. Mindenesetre a Barca-Real tábor is van szerintem idehaza olyan népes, mint egy-egy "bohóccsapat" szurkolótábora.S.Agüero írta: Lehet, hogy nevenincs, de mégis többen nézik meg a magyar bajnoki meccset, mint egy Barca bajnokit.
Valószínűleg felvételről nézhetjük csak, mert a másikon meg jégkorong lesz.
Lehet, hogy nevenincs, de mégis többen nézik meg a magyar bajnoki meccset, mint egy Barca bajnokit.sörvirsli írta:Ez röhej komolyan mondom, a világ 2 legjobb csapatának meccsit nézhetnénk élőben,erre leadnak helyette egy ilyen nevenincs valamit?
![]()
Nálam is azt írja 22:45-től... De a Real is csak 20:45-től, méghozzá sanszos, hogy a hülye Pápa-ETO miatt, ami 18:30-kor kezdődik és azt is élőben adják...sörvirsli írta:Láttam,hogy hivatalosan este 20:00-kor kezdődik a Levante elleni szombati derbi,de a sport 1en jelenleg az van kiírva,hogy este 22:45től adják! Ez hogy lehet?Este 11ig tuti elfogy az összes söröm.
De jó is lenne, ha a következő hármat behúznánk és Madridba már úgy mennénk, hogy bajnokok vagyunkmessideco írta:Levante(H), Bilbao(A), Betis (H), Atletico (A), Vallaodid (H), Espanyol (A), Malaga (H)
Nem lesznek könnyű meccsek, talán az Espanyol és a Vallaodid ellen,a többieknek óriási szükségük van a pontokra a kupaindulás miatt. Jó lenne a Vallaodid, de az Atma elleni meccsig is, eldönteni a bajnoki cím sorsát.
Leírtam,hogy engem mi zavar,az,hogy állandóan a játékunktól függetlenül a lehúzás megy,ha nyertünk 5-0-ra akkor az csak azért volt mert az ellenfél gyenge volt, sose volt még semmi se jó amit a csapat csinált.... Remélem megengeded,hogy én is leírjam ha engem ez zavar vagy bánt,bár nyilván nem érdekel,hogy megengednéd-eTT írta:mindenki látja ezeket a dolgokat, szal le se írjuk, a fórumot meg zárjuk be.
hadd ossza meg a véleményét, kit érdekel hogy negatív hangvételű. nem csak dicsérni kell a csapatot állandóan
Teljesen jogos. Túl vagyunk egy nagyon nehéz párharcon a BL-ben, most sorsoltak össze minket a Bayernnel, ami nyilván erősen ott lebeg a fejekben, hiszen az 1. meccs másfél hét múlva esedékes. Ráadásul Messi sérült, Iniesta még a keretbe sem volt, 1-2 húzóemberen kívül B csapattal ez egy kötelező, könnyed győzelem volt, én sem értem mi kell még beleszámítva a körülményeket is. Nekem dupla öröm volt, hiszen a srácok még a tippmixemet is hozták.Mezner2 írta:Azért meglep,hogy ebbe a hozzászólásba csak 7-8 teljesen lehúzó mondatot raktál belemess2009 írta:egy újabb harmat gyenge csapat ellen hoztuk a kötelezőt - erősen- tartalékosan, ez ok.
a csapat ennél a Zaragozánál azért sokkal jobb volt, a Tello gyerek egy 20 perces bénázás után "belőtte" magát és végül egy jó meccset hozott a harmatos védőpárosa mellett. a védelmünk nem kapott gólt ennek az az oka , hogy nem volt egy klasszis csatár sem az ellenfél soraiban. Fabregas ismét alul múlta önmagát, aki tetszett az Thiago és a kis Sergi R. is jól mozgott. Sanchez ma nem bénázott annyit a három szép lövéséből akár be is mehetett volna egy- kettő. Alvesnek a nagy igyekezetben sem sikerült egyetlen jó beadást összehozni, amúgy hozta a szokásost. Bartrán sajnos látszik még, hogy a fizikuma nem optimális annak ellenére sem, hogy magas.(mondjuk pl. Varane-on cca 5-6 kg.-al több izom van.) az hogy elkezték játszatni viszont jó jel.miért nem elég annyi,hogy harmatos csapattal is magabiztos,fölényes,és megérdemelt a 3pont ? mindenki látja ezeket a dolgokat,de minden győztes/vesztes meccs előtt/közben/utána húzod le állandóan a csapat teljesítményét,mivel nem ismerlek így csak gondolni tudom,hogy alapvetően te egy pesszimista ember vagy ezért van ez,de néha ez már akkor is zavaró tud lenni,még akkor is ha a legtöbb dologban igazad van !
Ez így is van. Csak a háttérben ott van, hogy szerdán ki-ki meccset játszottunk és nemsokára nyomjuk a Bayernnel. Ráadásul a kezdő emberek fele el sem utazott, a másik fele meg padozott. Nem lehet olyan játékot elvárni, mintha mondjuk a Messi-Iniesta a pályán lett volna. Az első félidő sztem egész jó volt az összeállításhoz képest és a 2. játékrész első felével sem volt gond. Thiagot és Tellot öröm volt nézni, ennyi. Ha a Bayern ellen 0-ák leszünk gálacsapattal, akkor jogos a lehúzás, de ilyenkor.TT írta:mindenki látja ezeket a dolgokat, szal le se írjuk, a fórumot meg zárjuk be.
hadd ossza meg a véleményét, kit érdekel hogy negatív hangvételű. nem csak dicsérni kell a csapatot állandóan
Azért meglep,hogy ebbe a hozzászólásba csak 7-8 teljesen lehúzó mondatot raktál belemess2009 írta:egy újabb harmat gyenge csapat ellen hoztuk a kötelezőt - erősen- tartalékosan, ez ok.
a csapat ennél a Zaragozánál azért sokkal jobb volt, a Tello gyerek egy 20 perces bénázás után "belőtte" magát és végül egy jó meccset hozott a harmatos védőpárosa mellett. a védelmünk nem kapott gólt ennek az az oka , hogy nem volt egy klasszis csatár sem az ellenfél soraiban. Fabregas ismét alul múlta önmagát, aki tetszett az Thiago és a kis Sergi R. is jól mozgott. Sanchez ma nem bénázott annyit a három szép lövéséből akár be is mehetett volna egy- kettő. Alvesnek a nagy igyekezetben sem sikerült egyetlen jó beadást összehozni, amúgy hozta a szokásost. Bartrán sajnos látszik még, hogy a fizikuma nem optimális annak ellenére sem, hogy magas.(mondjuk pl. Varane-on cca 5-6 kg.-al több izom van.) az hogy elkezték játszatni viszont jó jel.
így a negyvenedik percben már be is mondhatod a bingótGareth Tello írta:Tello rúgni fog egy gólt, Thiago pedig adni fog egy gólpasszt.