2006.02.03. 21:21:27
Igazatok van valamennyire, de azért szerintem annyira nem súlyos most a helyzet! Ronaldinho-t kiállította tévesen, és én is elmormoltam egy párszor a kedves édesanyja állását, de mi sokkal inkább ludasak vagyunk! Az edzőm szokta mondani, hogy mivel jó csapatnak számítunk, nem tudhatjuk, hogy a bíró épp ezért segíteni vagy hátráltatni fog minket, ezért csak magunkban bízzunk! Az első meccs mindent tönkre tett habár esélyünk maradt, de az ott elkövetett (és Barcelonában ugyanúgy) ostoba hibákkal kivégeztük magunkat. rossz volt a netem, ezért nem tudtam elolvasni mit írtatok az első meccs után, de az első ami eszebe jutott, hogy nem Eto'o hiánya okozza a pillanatnyi rossz formát! A védelem és a középpálya van összezavarodva, de hátha ez a vereség pozitív hatással lesz a csapatra és Ronaldinhora is! Rijkaard szerintem a második meccsen ott hibázott, hogy Gio-t áttette a jobb oldalra, hiszen a Zaragoza amúgy gyönyörű és fájó góljánál látszik, hogy csak állt Oscarral szemben, de ezt senki nem kérheti számon rajta, pont ezért! Saját magunk alatt vágtuk a fát, objektív bíráskodással nehezen, de tovább jutottunk volna, de bíztuk magunkra és pórul jártunk! Sovány vigasz, de legalább a kupában történt, nem a másik két sorozatban! Amire jó volt, hogy MEssi szerintem iszonyatosan nagy tapasztalatokat tudott szerezni, Giuly fantasztikus volt, Jorquera lehetőséget kapott (és így hátha komolyan veszi Rijkaard, esetleg beverekszi magát a kezdőbe), Deco vezéregyéniség volt, Larsson gólt lőtt! És ami a két meccs alapján eszembe jutott, hogy Messi szerintem jobb lesz, mint Ronaldinho! Nagyon nagy szó lenne...