bennike123 írta:en így alnek fol:
valdes
-alves-pique-bartra-alba
sergio
xavi iniesta
alexis messi tello
Egy ilyen kezdőbe én is belemennék,csak Tello helyett Villa! Akárhogy játszott elmúlt meccseken,én nem kezdetném! Max csereként majd 60-70.percben bejöhet ha olyan az eredmény! Ahogy előttem írták,szerintem is sajnos Alexis helyett Pedro fog kezdeni,de akkor nagyon ideges leszek ha ő megint kezdő lesz -.-" (bár már kezdhetek idegeskedni

) De majd holnap kiderül,ha holnap Alexis kezd,és Pedro nem,akkor egyértelmű hogy kedden Pedro fog kezdeni.
Bartra-t pedig én mindenféleképp kezdetném!!! Nincsen se Puyol,se Mascherano,se Adriano. Itt a nagy lehetőség neki, hogy bizonyítson! Ennél nagyobb nem kell neki!

Song-ot pedig bármennyire kedvelem,de ő védőként tényleg nem igazi,ő neki a középpályán a helye!

Abidal meg felejtős nyilván!
Barcaman14 írta:Bartrat pedig nem biztos, hogy megkockáztatja egy ilyen súlyú meccsen Tito.
Ha a Puyol,Mascherano,Adriano hármasból bármelyik játszhatna akkor én is 100%-ra mondanám,hogy nem fog ő kezdeni. De így egyszerűen nincs más csak ő!(vagy ugye Song/Busquets) Ami nem feltétlen baj. Én nem bánom!

Megkell adni neki tényleg a lehetőséget,hogy bizonyítson(jó persze ha játszhatna a 3asból valamelyik akkor én se ezen a meccsen adnék neki bizalmat

de így igen!!) Ezen a meccsen tudna igazán bizanyítani,nem a mondhatni "tét nélküli" bajnokikon már!
+ Egyébként Busquets már nem mostanában játszott középső védőként,hanem nagyon régen még párszor,arra emlékszem. De akkor hogy játszott ott?? Jó volt ott is? Mert arra viszont már nem emlékszek,hogy milyen volt ott. De mintha úgy rémlene,hogy nem volt ő rossz ott,csak középpályán ugye ő is jobb nyilván. Mert ugye akkor még az a lehetőség lehetne, hogy ő lenne hátul Piqué mellett,és Song középpályán. Amibe én megint belemennék,és örülnék!(Song miatt,mert neki is kéne már a lehetőség,hogy bizonyítson normális meccsen) Csak hát ugye benne se bízik nagyon Tito. De hát majd elválik,hogy melyikőjükben bízik jobban! Mert szerintem az meg biztos, hogy ez a két variáció közül lesz az egyik!