2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Adriano játszana nagy valószínűség szerint, ő lenne a legjobb megoldás, nem számolva Abival, de a brazil eltiltott, így ő nem játszhat kedden. Piqué pedig ha sárgát kap, kihagyja a visszavágót, valamint ha jól emlékszem Alba is sárga veszélyben van..MichaaBee írta:A csatársor szerintem mindenképp Alexisszel és Pedróval fog felállni. Nem véletlen, hogy Villa és Tello kezdett a Levante ellen. Szerintem az egyetlen igazi kérdés az, hogy ki lesz Piqué társa a védelem közepén. Adriano a legesélyesebb szerintem, de nagyon örülnék Bartrának is. (Persze Abidal lenne a legjobb, de ő nem bír szerintem ilyen 90 percet és meccs közben hátul nem dívik cserélni.)
Ha így gondolkoznának akkor Villa mellett kb. 6-8 ember otthon maradna. Szerencse hogy nem te döntesz.sura írta: Szombati játéka után nem értem, mit keres Villa az utazó keretben.
Kellemes emlékeink vannak róla az biztos. Az idei 4-0 a Milan ellen és a 3-1-es MU elleni döntő szinte a legjobb meccseink voltak az utóbbi durván 2 évben.salas9 írta:Jó döntés. Szerintem az egyik (ha nem a legjobb) bíró mostanság Európában Kassai. Remélem folytatjuk a jó tendenciát vele (2/2)
Így viszont biztos, hogy a magyar nem fújhat majd a BL döntőben.
Jó döntés. Szerintem az egyik (ha nem a legjobb) bíró mostanság Európában Kassai. Remélem folytatjuk a jó tendenciát vele (2/2)Mezner2 írta:Kassai vezeti a München elleni odavágót
Rohadt mocsok csaló uefa, már megint olyan bírót küldött a meccsünkre, akinek a hátán ott a katalán zászló.Mezner2 írta:Arról nem is beszélve,hogy a Milan elleni visszavágót,és a 2011-es BL döntőnket is ő vezette,az eredményt mindenki tudja
vizsonylag jol jatszott,hozta a kotelezot!Alexis9Sánchez írta:Egy ilyen kezdőbe én is belemennék,csak Tello helyett Villa! Akárhogy játszott elmúlt meccseken,én nem kezdetném! Max csereként majd 60-70.percben bejöhet ha olyan az eredmény! Ahogy előttem írták,szerintem is sajnos Alexis helyett Pedro fog kezdeni,de akkor nagyon ideges leszek ha ő megint kezdő lesz -.-" (bár már kezdhetek idegeskednibennike123 írta:en így alnek fol:
valdes
-alves-pique-bartra-alba
sergio
xavi iniesta
alexis messi tello) De majd holnap kiderül,ha holnap Alexis kezd,és Pedro nem,akkor egyértelmű hogy kedden Pedro fog kezdeni.
Bartra-t pedig én mindenféleképp kezdetném!!! Nincsen se Puyol,se Mascherano,se Adriano. Itt a nagy lehetőség neki, hogy bizonyítson! Ennél nagyobb nem kell neki!Song-ot pedig bármennyire kedvelem,de ő védőként tényleg nem igazi,ő neki a középpályán a helye!
Abidal meg felejtős nyilván!
Ha a Puyol,Mascherano,Adriano hármasból bármelyik játszhatna akkor én is 100%-ra mondanám,hogy nem fog ő kezdeni. De így egyszerűen nincs más csak ő!(vagy ugye Song/Busquets) Ami nem feltétlen baj. Én nem bánom!Barcaman14 írta:Bartrat pedig nem biztos, hogy megkockáztatja egy ilyen súlyú meccsen Tito.Megkell adni neki tényleg a lehetőséget,hogy bizonyítson(jó persze ha játszhatna a 3asból valamelyik akkor én se ezen a meccsen adnék neki bizalmat
de így igen!!) Ezen a meccsen tudna igazán bizanyítani,nem a mondhatni "tét nélküli" bajnokikon már!
+ Egyébként Busquets már nem mostanában játszott középső védőként,hanem nagyon régen még párszor,arra emlékszem. De akkor hogy játszott ott?? Jó volt ott is? Mert arra viszont már nem emlékszek,hogy milyen volt ott. De mintha úgy rémlene,hogy nem volt ő rossz ott,csak középpályán ugye ő is jobb nyilván. Mert ugye akkor még az a lehetőség lehetne, hogy ő lenne hátul Piqué mellett,és Song középpályán. Amibe én megint belemennék,és örülnék!(Song miatt,mert neki is kéne már a lehetőség,hogy bizonyítson normális meccsen) Csak hát ugye benne se bízik nagyon Tito. De hát majd elválik,hogy melyikőjükben bízik jobban! Mert szerintem az meg biztos, hogy ez a két variáció közül lesz az egyik!
kifejezetten komolyan gondoltam....., hogy mondjuk a Varane-Pepe-Ramos-Marcello - négyes előtte a brutális Xabi A.-Khedira kettőssel a leg keményebb védelem akikkel a Barca a mai mezőnyben találkozhat! egyébként erre sajna már át is éltünk néhány kellemetlen példát!JOseppe írta:Azt úgye nem mondod komolyan hogy pl:a Pepe, Varane, Coentrao 3-as (ramost leszámitva), jobb egy Boateng,Lahm,Alaba triótól!!mess2009 írta: a védelmük kifejezetten gyengébb mint a Madridé, a madridi kontrák a világon a leg veszélyesebbek, bár a németek is erre építenek, úgy érzem könnyebben foghatók.
a gyenge pontjainkat már sokan leírták:a védelem Masc és Pulyol nélkül, Messi sérülésből jön?! na és a Villa- Pedro kettős bénasága. ezzel együtt én sem hiszem hogy a Bajorok kiejtenek bennünket.![]()
Ha valamiben akkor sztem a védelemben nagyon erősek a németek.
A védelmet elég "karcsúnak" érzem, de Adriano eltiltása miatt sakk matt helyzetben vagyunk. Bartra vagy nagyon be fog jönni vagy nagyon nem. 50-50 %. Abból mindenképp "profitálhatunk", hogy magas, jól fejelő játékosról van, szó, ami pontrúgásoknál és a Gomez elleni párharcoknál jól jöhet. Bartra talán egy fokkal gyorsabb Piqué-nél így talán nem fogják fél méter után lehagyni, ha futni kell a labda után. Abban mindenképp reménykedem, hogy a szélső bekkjeinknek ki lesz adva a feladat, hogy érjenek "mindig minden körülmények között"bennike123 írta:en így alnek fol:
valdes
-alves-pique-bartra-alba
sergio
xavi iniesta
alexis messi tello
Egy ilyen kezdőbe én is belemennék,csak Tello helyett Villa! Akárhogy játszott elmúlt meccseken,én nem kezdetném! Max csereként majd 60-70.percben bejöhet ha olyan az eredmény! Ahogy előttem írták,szerintem is sajnos Alexis helyett Pedro fog kezdeni,de akkor nagyon ideges leszek ha ő megint kezdő lesz -.-" (bár már kezdhetek idegeskednibennike123 írta:en így alnek fol:
valdes
-alves-pique-bartra-alba
sergio
xavi iniesta
alexis messi tello
Ha a Puyol,Mascherano,Adriano hármasból bármelyik játszhatna akkor én is 100%-ra mondanám,hogy nem fog ő kezdeni. De így egyszerűen nincs más csak ő!(vagy ugye Song/Busquets) Ami nem feltétlen baj. Én nem bánom!Barcaman14 írta:Bartrat pedig nem biztos, hogy megkockáztatja egy ilyen súlyú meccsen Tito.
mess2009 írta:a Robben-Gomez kettős nagyjából a Benzema-Higuain kettőssel egyenértékű,
Bár így lenne..
a védelmük kifejezetten gyengébb mint a Madridé,
bár így lenne 2.![]()
Pedro az utobbi lassan 2 evben szinte nem csinalt semmit a barcaban,a PSG elleni goljan kivul! nem ertem hogy lehet meg ilyen gyakran kezdobe tenni,szoval ensem kezdetnemStickyFingaz írta:Nekem tetszik ez a kezdő,de szerintem Tello kezdő tagsága sokaknak nem tetszene.Sokan inkább az alibiző és királyvédőmunkátvégző Pedrót néznék.bennike123 írta:en így alnek fol:
valdes
-alves-pique-bartra-alba
sergio
xavi iniesta
alexis messi tello
ensem tettem volna be de kirobbano formaban van es valahogy meg kell lepni a bajorokat!Barcaman14 írta:Tellot szerintem felejtsük el, legalábbis a kezdőben mindenképp. Egyértelműen Villának kell kezdenie, illetve nagy valószínűség szerint Pedro is kezdeni fog Alexis helyett.bennike123 írta:en így alnek fol:
valdes
-alves-pique-bartra-alba
sergio
xavi iniesta
alexis messi tello
Bartrat pedig nem biztos, hogy megkockáztatja egy ilyen súlyú meccsen Tito.
Tellot szerintem felejtsük el, legalábbis a kezdőben mindenképp. Egyértelműen Villának kell kezdenie, illetve nagy valószínűség szerint Pedro is kezdeni fog Alexis helyett.bennike123 írta:en így alnek fol:
valdes
-alves-pique-bartra-alba
sergio
xavi iniesta
alexis messi tello