Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgyis betolják őt.ab1daL írta:Official: Messi, recovering from thigh injury, has not yet the medical green light but will travel to Munich for the CL game against Bayern.
Én pedig hozzátenném, h bár nagyon-nagyon bízom Messiben, de azért kihagyott néhány meccset...nem lesz neki egyszerű visszatérni egy Bayern ellen. Szóval maximális tisztelet jár neki már azért is, h megpróbálja....kristop írta:én inkább arra hívnám fel a figyelmet, hogy tegnap nem játszott messi, még húszharminc percet se, az az még sérült, mert egyébként tuti beállt volna egy kicsit. na, ha most még nem teljes értékű, akkor másfél hete, amikor beállt a psg ellen mennyire lehetett rossz állapotban? ez a nemsemmi.
Még nincs meg az orvosi engedély, de már x napja teljes értékűen edz. Szinte 100%, hogy kezdeni fog.ab1daL írta:Official: Messi, recovering from thigh injury, has not yet the medical green light but will travel to Munich for the CL game against Bayern.
Érdekelne, hogy mikor az előző két bajnokin nélküle bohóckodott össze a csapat 8 gólt, akkor mi volt? Elfelejtették, hogy most ők, csak "egy Barcelona"? Gondolom Tito meg is korbácsoltatta őket, és ezért volt a tegnapi produkció ilyen visszafogott...sörvirsli írta:Így van, a tegnapi meccs is bebizonyította,hogy nélküle a csapat csak egy Barcelona, vele viszont A Barcelona!
Nem tök egyértelmű,hogy nem azt kérdeztem,hogy miért nem játszik?Rinku írta:sörvirsli írta:Messi óvatosságból nem játszik a Zaragoza ellen holnap,tud esetleg valaki bármilyen top friss infót az állapotáról?
Nem tök egyértelmű, hogy miért nem játszik? Sérülten focizott nem egészen 3 napja, minek lenne még így egyáltalán a keretben is holmi Zaragoza ellen, amikor 10 nap múlva a szezon legfontosabb meccspárosa kezdődik?
sörvirsli írta:Messi óvatosságból nem játszik a Zaragoza ellen holnap,tud esetleg valaki bármilyen top friss infót az állapotáról?
Nem igazán írtak semmit, de ha arra gondolsz, hogy felépül-e az Odavágóra a BL-ben, akkor , igen fel fogsörvirsli írta:Messi óvatosságból nem játszik a Zaragoza ellen holnap,tud esetleg valaki bármilyen top friss infót az állapotáról?
De ha 100%-os, akkor ennek mi értelme van?MQuC írta:Ha 100% osnak mondják az orvosok, akkor is csak a padon kezdetném. Tudom, hogy ez mindennek ellene megy, ami szent és sérthetetlen, na de ez vanEz az érzésem. Így döntenék
Nincsenek már ágak.Mostantól sorsolják a nyolcad/negyeddöntőket is.sopisz írta:Valaki megtudja mondani melyik ágból ki-kivel fog játszani?
Kemény vagy Rinku ezt már megszoktuk, de akkor világosíts már fel minket hogy ki lenne az aki minőségi "javulást" tudna hozni a támadójátékba? Mert Alexis egy szerencsétlen, Pedro nulla, Deulofeu meg egy 19 éves taknyos bohóc, Villa meg nem az igazi.Rinku írta:Csak tudod, aki hadra fogható, az egy kalap sz.r. Olyan csapatok ellen tud remekelni, amiknek a védői mellette futva nézik, hogy hogy lő gólt. Itt értem én mondjuk Sanchezt. Végre elértünk oda, hogy az a balfék egy üres kaput el tudott találni, és tudott úgy lőni valahogy egy gólt, hogy kb. díszkíséretet kapott a 2. góljánál a kapuig... De mondhatnám Fabregast is, akinek amellett, hogy az első gólja tényleg szép volt, nem nyújtott sokat. Ilyen gyámoltalan és szegényes csapatot, mint ez a Mallorca, régen láttam. Az az Osasuna volt ilyen, aminek tudott a csapat 8 gólt lőni. Azért legyen akármekkora spíler a Barcelona, 8 gól mindig árulkodó egy adott ellenfél jelentőségteljességéről. Ja és mindent elmond a Mallorca-meccsről az is, hogy egy 19 éves taknyos bohóckodása és menősködése bőven belefért az egész játékba...
Szükség van Messire, még így is. Próbálnék úgy hozzáállni, hogy majd megoldják a többiek - más támadók -, de nem fogják, mert nullák és nem bírnak felnőni a feladathoz. A Milan elleni visszavágón is Messi vitte a hátán a csapatot, ha ő nem lett volna, tovább sem jutunk. Úgyhogy Leo bácsi segítsége most is kell, ez a jelenlegi támadóink szégyene, hogy egy sérült játékost kell visszarimánkodnom, mert rossz nézni a többit. És nem azért van az, hogy Messi nélkül nem csapat a csapat, ha nem játszik, mert ő Leo Messi, és nézzünk már oda, hogy egy 4x aranylabdás nem tagja a kezdőnek, hanem azért, mert egy darab ziccert is alig képesek valahogy begyötörni ezek a milliomos semmirekellők... Valaki linkelt egy videót tegnapelőtt azt hiszem, nézzétek vissza, hogy Messi passzaiból hányat lőttek be... Segítek, egyet sem. Ha helyzetben vannak, akkor sem képesek élni vele, Sanchez, Fabregas, Pedro, mind rossz helyen vannak és borzasztó unalmas már nézni a kis kálváriájukat. Remélem alaposan gatyába szedik a keretet nyáron, Messin kívül NINCS támadó a csapatban, talán Villa még sorolható ide, de hát, ő sem az igazi, sajnos, bár még mindig mérföldekkel jár a kollégák előtt. És leírom századjára is: na de ne legyen igazam...