Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már megbocsáss, de amikor utoljára néztem, akkor ez egy fórum volt, ahol le lehetett írni a véleményemet, akár úgy is, h valaki máséra reagálok. És szinte kivétel nélkül Te voltál az, aki ezt mindig magára vette, és nekiállt engem szekálni kivétel nélkül valami ilyen személyeskedő szófordulattal (ld. filmes topik, h "milyen fellengzés van itt" és társai)csababarca írta:nincs semmi bajom veled, nem vagyok megsértődve, csak elegem van hogy személyeskedsz. ennyi. bármit írok,jösz,és ösztod az észt,hogy ez nem így van, bezzeg te jobban tudod.
Ezt csináltátok nyáron is, ősszel is,amikor előrevetítettem a gondokat, mik lesznek a problémák, miért nem leszünk jók, akkor is jöttetek, és kiröhögtetek, hogy nem kell károgni. aztán itt vagyunk április végén, és a nagy meccseket a milan kivételével elbuktuk a szezonban, ugyanazon problémák miatt, amiket mindenki, aki akarja, lát.
Te valamiért nagyon meg vagy sértődve rám, csak még mindig nem tudom h miért, de mindenesetre az nem sokat segít a dolgon, h mindig úgy reagálsz a véleményemre, h látványosan megsértődsz újra, és duzzogsz. mint valami kisgyerek.csababarca írta: személyeskedj csak folyamatosan, neked engedik a modik.
Ez látod egy nagyon jó kérdés, és egyet is értek, már hónapok óta ezt írom, h ha sérült/gyereke született stb., akkor ne tegyék fel a pályára. Ugyanakkor az meg a másik fele, h ő sem látja be, h ez nem működik, és bizony nagyon is komoly haszonélvezője a "Messi akkor játszik, amikor azt ő akarja" rendszernek. Mert én azért ezt nem úgy képzelem el, h ő tudja, h nem tud száz százalékot nyújtani, de Tito minden áron erőlteti. Persze egy ambiciózus játékos egy ilyet nehezen ismer be, de azt hiszem nem ő az áldozat ebben a történetben.csababarca írta:Miért nincs egy tökös edzőnk, aki leteszi a padra? ha lenne, nem lenne ez. nem őt kell elővenni egy 4-0ra elvesztett meccs után, ahol sérülten játszott.
Miért kellett erőltetni? miért nincs annyi vér Tito micsodájában,hogy kihagyja?
Messi,de senki nem fogja azt mondani,hogy bocs, de nem vállalom a játékot.
személyeskedj csak folyamatosan, neked engedik a modik.sjd írta:Mondja az, aki éppen most nevezett meg 5 játékost, akitől meg kéne szabadulnunkcsababarca írta:Őt a legkönnyebb elővenni, akinek 2008 óta a legtöbbet köszönhetjük.
gratulálok egyeseknek.
vegyétek észre, hogy kompletten a csapat bukott el, nem egy egy játékos.![]()
Ja amúgy Ronaldinhonak meg nagyon sokat köszönhettünk 2004-2006 között, sztem esélyes nyári átigazolási célpont....![]()
Azért legalább amikor már 3 hónap óta egy Milan visszavágón kívül semmi értékelhetőt nem tud felmutatni (a kiesőjelölt csapatok megszórásán kívül), talán itt lenne az ideje egy kicsit kijönni a fenekéből, nem? Az a baj, h ő is pont azt gondolja, h ő már megnyert 4 aranylabdát, meg nem tudom hány rekordot megdöntött, és akkor már a góljai azok úgy maguktól fognak jönni. Miközben az a Robben, akinek az önzőségén évek óta röhögünk, csúszik-mászik a pályán a csapat győzelméért.
Messi már tqavaly sem volt csapat játékos... Idén meg még kevésbé...sjd írta:Mondja az, aki éppen most nevezett meg 5 játékost, akitől meg kéne szabadulnunkcsababarca írta:Őt a legkönnyebb elővenni, akinek 2008 óta a legtöbbet köszönhetjük.
gratulálok egyeseknek.
vegyétek észre, hogy kompletten a csapat bukott el, nem egy egy játékos.![]()
Ja amúgy Ronaldinhonak meg nagyon sokat köszönhettünk 2004-2006 között, sztem esélyes nyári átigazolási célpont....![]()
Azért legalább amikor már 3 hónap óta egy Milan visszavágón kívül semmi értékelhetőt nem tud felmutatni (a kiesőjelölt csapatok megszórásán kívül), talán itt lenne az ideje egy kicsit kijönni a fenekéből, nem? Az a baj, h ő is pont azt gondolja, h ő már megnyert 4 aranylabdát, meg nem tudom hány rekordot megdöntött, és akkor már a góljai azok úgy maguktól fognak jönni. Miközben az a Robben, akinek az önzőségén évek óta röhögünk, csúszik-mászik a pályán a csapat győzelméért.Tökéletesen egyetértek, bárcsak több ember írna 2 hsz után ilyen értékes gondolatokatDaVeR írta:A Barcelonának és Messinek meg kell lépnie azt, hogy ne őt kelljen kiszolgálni. Ha nem kell mindenkinek alárendelnie magát Messinek ő rajta se lesz ekkora teher és Sanchez, Pedro, Villa is befejezhet akciót és nem kell még 6 méterről is Messinek vissza passzolni. Mindenki mondja, hogy na majd Neymar.. Szerintetek neki nem kell majd Messi alá rendelnie magát? Dehogynem.
Régen amilyen alázatos volt Messi, mostanában azt vettem észre, hogy már nem a csapat hanem saját érdekei fontosabbak.. =/ Hogy őt kell kiszolgálni, neki nem kell csúszni másznia a csapatért és elől maradhat. De ez csak az én véleményem. De hajrá Barca egyszer már lőttünk 4-et BL visszavágón..
Sokat nem hiszem, hogy focizhattál komoly szinten... De gondolom mindenféle hormonkezelt termékkel kezelik és ő a Vasember. Ez lehet a háttérben.sörvirsli írta:
te még mindig elhiszed h bármely sérülésből egy hét alatt felépül (lásd Benfica)? ne kapálózz már
Jó értelmes hozzászólásba botlani!:)DaVeR írta:A Barcelonának és Messinek meg kell lépnie azt, hogy ne őt kelljen kiszolgálni. Ha nem kell mindenkinek alárendelnie magát Messinek ő rajta se lesz ekkora teher és Sanchez, Pedro, Villa is befejezhet akciót és nem kell még 6 méterről is Messinek vissza passzolni. Mindenki mondja, hogy na majd Neymar.. Szerintetek neki nem kell majd Messi alá rendelnie magát? Dehogynem.
Régen amilyen alázatos volt Messi, mostanában azt vettem észre, hogy már nem a csapat hanem saját érdekei fontosabbak.. =/ Hogy őt kell kiszolgálni, neki nem kell csúszni másznia a csapatért és elől maradhat. De ez csak az én véleményem. De hajrá Barca egyszer már lőttünk 4-et BL visszavágón..
Nem attól Barcás valaki, hogy felteszi a szemellenzőt...sörvirsli írta:Sérülten is felment a pályára azért,hogy lelket öntsön a társaiba, ez nem jött be. Gondolom az is el van felejtve,hogy kb 625 meccset és vagy 20 kupát nyert már meg a csapatnak... gratula a nagy Barcásoknak...
te még mindig elhiszed h bármely sérülésből egy hét alatt felépül (lásd Benfica)? ne kapálózz márTT írta:te még mindig elhiszed h sérült volt? ne kapálózz már
Mondja az, aki éppen most nevezett meg 5 játékost, akitől meg kéne szabadulnunkcsababarca írta:Őt a legkönnyebb elővenni, akinek 2008 óta a legtöbbet köszönhetjük.
gratulálok egyeseknek.
vegyétek észre, hogy kompletten a csapat bukott el, nem egy egy játékos.
Tökéletesen egyetértek, bárcsak több ember írna 2 hsz után ilyen értékes gondolatokatDaVeR írta:A Barcelonának és Messinek meg kell lépnie azt, hogy ne őt kelljen kiszolgálni. Ha nem kell mindenkinek alárendelnie magát Messinek ő rajta se lesz ekkora teher és Sanchez, Pedro, Villa is befejezhet akciót és nem kell még 6 méterről is Messinek vissza passzolni. Mindenki mondja, hogy na majd Neymar.. Szerintetek neki nem kell majd Messi alá rendelnie magát? Dehogynem.
csababarca írta:vegyétek észre, hogy kompletten a csapat bukott el, nem egy egy játékos.
Érzed, amit én érzek?csababarca írta:A másik,hogy csoda,hogy ezzel a játékosállománnyal itt tudunk tartani idén is. Ilyenek szaladgálnak a csapatban,mint Valdes,Pedro, Alexis, Busquets, Alves, hogy csak a ma kezdőket említsem. a Sötétebb 2000es évek eleji Barcában nem voltak ilyen fogalmatlan játékosok,ma meg alapemberek.
Ez úgy cuki, de ebben benne van az a táv is amikor hangyákat szedegetett valahol Neuer-től pár méterre, miközben épp gólt kaptunk?Tarsi88 írta:Messi Distance covered (metres):7409
Há mer alacsony. De legalább cserébe kifutotta a belét. Ja, nem.sjd írta:Messi: még fejelni sem ugrott fel
sörvirsli írta:Az,hogy lehet,hogy a PSG ellni visszavágóra megkapta az orvosi engedélyt úgy,hogy egyértelműen sérült volt?
Most meg,hogy gyakorlatilag 100%-os állapotban van,még nem?![]()
Persze biztos megkapja a meccs előtt, de minek kell azzal frusztrálni a szurkolókat,hogy az utolsó pillanatig kivárnak?
Én is biztos vagyok benne, hogy kezdeni fog, szerintem ha Tito azt mondja neki, hogy padozik, elég ideges lesz.Game90 írta:Úgyis betolják őt.
Hiába vannak még világklasszis játékosaink, nélküle esélyünk sem lenne.