Menj már, én is ezt akartam belinkelni.
Amúgy:
http://www.youtube.com/watch?v=V41Bs_JDZz8
Igaz, nem Valdés.
shutterisland írta:ha esetleg elmegy JDS, akkor lehet helye a keretben robertonak, de szerintem akkor sem fog játszani többet, mint a mexikói.
rafinában azért éri meg gondolkodni inkább, mert habár ő is alapjáraton középpályás, de ő egy sorral feljebb is megállja helyét, így ha ő kerülne fel, több lehetőséget kaphatna.
Ezt már írtam korábban én is nem egyszer, annak tényleg semmi értelme egyelőre, hogy Sergi Roberto a nagycsapat tagja legyen, még ha Jonathan el is megy, akkor is minimum négy ember lesz előtte a posztján. Alapesetben a kölcsönadás lenne a legésszerűbb opció, csakhogy azt már sok alkalommal tapasztalhattuk, hogy mi lesz azokkal a játékosokkal, akiket kölcsönadtunk...
Kedvelem amúgy a srácot, szimpatikus futballista, technikás, van esze a játékhoz, de egyelőre nem látom a helyét a Barçában.
Xavi visszavonulása után talán több esélye lenne a viszonylag rendszeres játékra, de addig van még idő (remélhetőleg bőven). Addig is vagy kölcsön kéne adni egy spanyol középcsapatnak, vagy eladni, de annak, hogy papíron az első csapat tagja, de valójában annyit játszik a meccseken, mint én, semmi értelme sincs.
Rafinha esete más, ahogy már írtam és írtad most te is, sokoldalú támadójátékosként valószínűleg jóval több lehetőséghez juthatna, mint Rob, pláne, ha az embereink az ideihez hasonló időközönként sérülnek le. (És az sem mellékes, hogy a bátyóval együtt varázsolhatna tétmeccsen is...

)