azt hinné, egy francia festő

Volt vagy 12 amikor a Nike szponzorálni kezdte, azért ezt nem kapja meg minden tehetség.shutterisland írta:úgy egy volt a tehetséges ifisták közül, amikor még nagyon kevesen ismerték a nevét.
valóban elég sok kommentemben benne van, bár igazából elég ritkán írok a fórumra már (a sok hsz ne tévesszen meg) az utóbbi időkben.Bocsi a kérdésemért, tényleg nem beszólásképpen kérdezem, de neked minden kommentárodban ott van Delöizé? Nem kérdezem meg mit látsz a srácban, mert gondolom oldalakat tudnál írni róla, de olyan fura, hogy valaki ennyire rajong egy fiatal futballistáért.
Most csak 68 percet játszott Deulofeu, ha végig a pályán maradt volna, lehet, hogy rúgott volna egyet. (Bár elképzelhető, hogy pihentetik a BL-visszavágóra.shutterisland írta:számomra már csak effektíve egy tétje volt a bajnokságnak.
mivel ugye tökmindegy, hogy 5. vagy 8. lesz a barca b, így csak annak tudtam szurkolni, hogy gerard behúzza a gólkirályi címet.
ez a hajó kezd elmenni, 6 forduló van hátra, és jesé illetőleg charles is megelőzi, plusz nekik még egyel több meccsük is van hátra.
sajnálom...a góllövőcipőt mostanában az öltözőben hagyta plusz ugye azt hiszem 2 meccset is kihagyott a nagycsapatos szereplése miatt.
meg van egy olyan érzésem, ha eldől a bajnokság, többet játszik fenn.
REMY írta:Jövök is bevédeni Shuttertzola8787 írta: Bocsi a kérdésemért, tényleg nem beszólásképpen kérdezem, de neked minden kommentárodban ott van Delöizé? Nem kérdezem meg mit látsz a srácban, mert gondolom oldalakat tudnál írni róla, de olyan fura, hogy valaki ennyire rajong egy fiatal futballistáért.Ugyanilyen helyzetben vagyok, sőt talán nagyobb rajongója vagyok egy szintén fiatal játékosnak, aki eddig még nem sokat tett le az asztalra --> Jesé Rodriguez
Szerintem nem feltétele a rajongásnak, hogy legyen pl. aranylabdája, legyen gólkirály, legyen assist király, stb stb.... ha megtetszik a játéka, személyisége az adott játékosnak, akkor miért ne lehetne kedvenc, kortól függetlenül.
Jövök is bevédeni Shuttertzola8787 írta: Bocsi a kérdésemért, tényleg nem beszólásképpen kérdezem, de neked minden kommentárodban ott van Delöizé? Nem kérdezem meg mit látsz a srácban, mert gondolom oldalakat tudnál írni róla, de olyan fura, hogy valaki ennyire rajong egy fiatal futballistáért.
Bocsi a kérdésemért, tényleg nem beszólásképpen kérdezem, de neked minden kommentárodban ott van Delöizé? Nem kérdezem meg mit látsz a srácban, mert gondolom oldalakat tudnál írni róla, de olyan fura, hogy valaki ennyire rajong egy fiatal futballistáért.shutterisland írta:számomra már csak effektíve egy tétje volt a bajnokságnak.
mivel ugye tökmindegy, hogy 5. vagy 8. lesz a barca b, így csak annak tudtam szurkolni, hogy gerard behúzza a gólkirályi címet.
ez a hajó kezd elmenni, 6 forduló van hátra, és jesé illetőleg charles is megelőzi, plusz nekik még egyel több meccsük is van hátra.
sajnálom...a góllövőcipőt mostanában az öltözőben hagyta plusz ugye azt hiszem 2 meccset is kihagyott a nagycsapatos szereplése miatt.
meg van egy olyan érzésem, ha eldől a bajnokság, többet játszik fenn.
Most kezd a B meccsén.REMY írta:Deu a kicsiknél vagy a nagyoknál van a keretben?? (ezen a héten)
Elméletileg nincs az utazó keretben a nagyoknál, szal valszeg az Athletic-ben lesz a héten...REMY írta:Deu a kicsiknél vagy a nagyoknál van a keretben?? (ezen a héten)
[egy modi benézhetne ide, mert szét van csúszva a topic]
Amúgy ez a Juve (:D) ifi nagyon fallosz rosszabbik felén lehetett a 7végén, h 3 szépségdíjas gólt is rúgtunk nekikGareth Tello írta:Top5.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kxfGfEAWEk
Dongou szépet lőtt. Úgyis sokan szidják a támadóinkat, szerintem pár éven belül jöhet a nagycsapatba a kameruni, aki még mindig csak 18.
nem hiszem, hogy ne tudnának könnyen megegyezni, évi 60.000 eurós fizetése van elviekben, ezt nem lesz nehéz a többszörösére emelni.ő pedig biztos nagyobb arccal lépne fel a szerződésével kapcsolatban
Lehet, hogy neked poén volt, de engem nagyon megsértettél ezzel a megjegyzéssel.shutterisland írta:jó, poénból írtam![]()
egyébként eléggé összehullott a B csapat így a szezon záró harmadára, és a gólkirályi cím is elúszóban deulofeunak.
bár toronymagasan ő játszotta a legkevesebbet a 3 jelölt közül, így várható volt azért, hogy nem ő a legnagyobb esélyes rá.
a city meg takarodjon má'.
shutterisland írta:jó, poénból írtam![]()
egyébként eléggé összehullott a B csapat így a szezon záró harmadára, és a gólkirályi cím is elúszóban deulofeunak.
bár toronymagasan ő játszotta a legkevesebbet a 3 jelölt közül, így várható volt azért, hogy nem ő a legnagyobb esélyes rá.
a city meg takarodjon má'.
shutterisland írta:köszi, de ne tanítsd a halat úszni.![]()
a kiesés ellen menekülő murcia ellen játszanak otthon a srácok éppen.
masip,planas,muniesa,gomez,balliu,roberto,gustavo,rafinha,deu,alberto,dongó
köszi, de ne tanítsd a halat úszni.Shutternek:
Gerard Deulofeu - | Goals, Assists, Skills | 2012/2013 (HD)
http://www.youtube.com/watch?v=J9E0hL7XKoU
Na, ennek nagyon örülnék, szimpatikus, remek kis játékosról van szó, ha megvesszük, szerintem még egy szezon erejéig maradhat a B-ben, aztán mehet a nagycsapatba. (Mondjuk ha a vártnál több támadó igazol el a nyáron, akkor akár már rögtön bedobhatjuk a mély vízbe.)ab1daL írta:Lejár a szerződése a nyáron, így le is csapott rá a Sevilla. Kellett is nekik, ugyanis a hírek szerint a Barca fontolgatja, hogy érvényesíti az opciós jogát Luis Alberto-ra, aki épp a Sevillától van kölcsönben a B csapatnál.
Remélem igaz a hír, a csapat egyik legjobbja. A kanadait talán vezeti is. Kíváncsi leszek, hogy bemutatkozik-e majd a nagyoknál is. Nagy karrier állhat még előtte.ab1daL írta: Lejár a szerződése a nyáron, így le is csapott rá a Sevilla. Kellett is nekik, ugyanis a hírek szerint a Barca fontolgatja, hogy érvényesíti az opciós jogát Luis Alberto-ra, aki épp a Sevillától van kölcsönben a B csapatnál.
Lejár a szerződése a nyáron, így le is csapott rá a Sevilla. Kellett is nekik, ugyanis a hírek szerint a Barca fontolgatja, hogy érvényesíti az opciós jogát Luis Alberto-ra, aki épp a Sevillától van kölcsönben a B csapatnál.sjd írta:ElMundo szerint Lobato nyártól már a Sevillát fogja erősíteni.