Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon nem örülnék, ha Götze Münchenbe igazolna. Jó kis játékos, maradhatna még Dortmundban jó pár évig...recrea írta:A Bild szerint Götze nyártól a bajoroknál folytatja, állítólag kifizetik érte a 37 milliós kivásárlási árat, ill. évi 7 milliós fizetést fog kapni, mindezeket 20 évesen.Beckenbauer meg állandóan panaszkodik, h nincs pénzük és nem tudják felvenni a versenyt a spanyol és angol kollégákkal. Aha...
Mihu után még egy ember,aki egy mondattal megutáltatja magát velemrecrea írta:
Egyébként szerényen élőben nézem meg a keddi és a szerdai meccset is. Vélhetően nagy élmény lesz.
2-1 is simán jó eredmény. Pár éve Arsenal ellen is annyit játszottunk. Én most beérném a 2-1-el, akkor otthon győzni kell, és kész.shutterisland írta:ha 3-1 lesz, akkor 99.9%, hogy kiesünk a 'csába.S.Agüero írta:Amúgy lehet jobb lenne, ha kikapnánk 3-1-re. Otthon akkor tuti úgy nyomnánk, mint a Milan ellen. Viszont ha 1-1 lesz, akkor megint megy a tili-toli hátul, mint a PSG ellen, és akkor lehet neccesebb lenne, mint fordítva.
gólos döntetlen, vagy pedig győzelem kell ahhoz, hogy a mi kezünkbe kerüljön a párharc.
ha 3-1 lesz, akkor 99.9%, hogy kiesünk a 'csába.S.Agüero írta:Amúgy lehet jobb lenne, ha kikapnánk 3-1-re. Otthon akkor tuti úgy nyomnánk, mint a Milan ellen. Viszont ha 1-1 lesz, akkor megint megy a tili-toli hátul, mint a PSG ellen, és akkor lehet neccesebb lenne, mint fordítva.
Ezért írtam múltkor, h jobb lenne itthon kezdeni, mert akkor ami a csövön kifér, toljuk. Így idegenben lötyögünk, visszavágón meg épp annyit hozunk, amennyi a továbbjutáshoz kell, közben meg a tűzzel játszunk. Mikor kezdtünk utoljára egyáltalán itthon? Talán 2009-ben a Chelsea ellen. Tovább is jutottunk és milyen könnyen.Mezner2 írta:"Az idegenben lőtt gólok nagyon fontosak, kétszer akkora értékük van.”
Az ilyen dolgoktól azért jó nagyot tudok okádni!! Merthogy a csapat az elmúlt 6évben nem nagyon törekedett rá,hogy idegenben játsszon,és gólt lőjön az tuti,ennek ellenére minden meccs előtt megy a kamusablon,azt nem értem,hogy nekünk miért célunk az,hogy megnehezítsük a saját dolgunkat,ebben a csapatban lazán benne van,hogy bárkit kitömjenek idegenben és biztosítsanak maguk számára egy nyugodt visszavágót(elsősorban a múltra gondolok,ez a Bayern bőven nem a kitömhető kategória),ennek ellenére minden évben az összes hazai BL egyenes kieséses meccsünk ki-ki meccs....Már nem is reménykedek abban,hogy tanultunk belőle mert eddig sem tettük,Messi góléhsége az egyetlen dolog amiben a támadójátékunkat illetőleg bízni tudok idegenben,majd vért izzadunk itthon,aztán kiderül,hogy ez mire elég....
Én megteszem,de még azon is gondolkodok,hogy inkább azt a pénzt kidobjam a kukába,mert kb. jelenleg annyira látom reálisnak az idegenbeli győzelmünk esélyét,és ami a legszomorúbb,hogy ennek köze nincs a Bayernhez,mi idegenben a Püspökladány ellen is a biztos X-ért mennénkS.Agüero írta:Azért az elég durva, hogy 3.4 a szorzó ránk, 4-5 évvel ezelőtt volt utoljára ilyen szerintem. Most érni megtenni vendégre.
az hagyján. mult heten meg 55-45%-ot irkalt mindenki, most meg már mindehol azt olvasom, hogy egy laza, 3 golos bayern gyozelemronaldinho89 írta:Én ezt nem értem. Akkora de akkora HYPE van most a németek körül hogy az már nem igaz.
És Ini hol marad? Én egy csatár helyett gondoltam.zsoltman írta:Xavi-Busquets-Song!