Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
PCsabi
aka Game90

2013.05.21. 23:24:21

Jó ez a 3. hely, örülök neki (ill. arsenalfan.hu-s ligában 10. hely 92 játékosból) :) Amúgy sokat gondolkodtam, hogy az eltiltott Benteke helyett Podolski-t vagy Lukaku-t húzzam be az utolsó fordulóra, végül természetesen az előbbit választottam, 5 pont a 16 helyett...szóval akár 2. is lehetettem volna, na mindegy.

Bob, GT, kanty mögöttem, zsír a buli 8) :twisted: :mrgreen:

Amúgy tőlem tolhatjuk jövőre is.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.20. 09:45:05

Na, vége a PL-fantasynak is.

Jó kezdés, nagyon rossz folytatás, majd egy nagyon jól kihasznált januári wildcardnak köszönhető ugrásszerű javulás után végül Bobbal holtversenyben a negyedik helyen végeztem, ami szép eredmény, kár, hogy Game megelőzött pár ponttal. :oops:
Xanthornak meg hatalmas grat a bajnoki címhez.

Augusztusban folytatás, ugyebár? :P
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.05.17. 18:11:39

Bocs a bumpért, de fontos. :D Kanty, Kamaj, yahoo-ra nézzetek rá azért! :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.05.09. 21:47:49

Slither írta:
MichaaBee írta:Slither, egy ilyen rejectet kaptam Tőled:
Comments from Dream Team:
Egy RP-ert adom oda Tulot.

--Fantasy Baseball Commissioner

Na most, én pontosan egy RP-t adtam volna érte, ráadásul a tavaly legtöbb SV-et szerző closert. Hol a baj? :D
Kimaradt egy nem szócska. :D
Mindjárt érthetőbb. :D Mindenesetre ha kell Johnson, akkor nekem kell Tulo, köréjük lehetne még alakítani valamit, ha gondolod.
H a t t r i c k
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.05.09. 20:22:26

MichaaBee írta:Slither, egy ilyen rejectet kaptam Tőled:

Na most, én pontosan egy RP-t adtam volna érte, ráadásul a tavaly legtöbb SV-et szerző closert. Hol a baj? :D
Kimaradt egy nem szócska. :D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.05.09. 19:45:45

Slither, egy ilyen rejectet kaptam Tőled:

H a t t r i c k
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.05. 19:04:36

Ez remek, Hanley Ramírez 15-day disabled list...
Most tényleg nem tudom, mit csináljak, mert Granderson visszatérése is csak május közepére várható, és csak egy DL-slot van... :? Rövid távon nyilván jobban járnék azzal, ha valamelyiküket kidobnám FA-ra, csak aztán simán lehet, hogy valamelyikőtök hamarabb felveszi onnan, én meg nézhetek, mint Mari... :D
Kössünk már egy gentlemen's agreementet, hogy ha valaki kidob SÉRÜLÉS MIATT egy embert FA-ra, akkor a felépülés közeledtével más csak akkor veheti fel, ha előbb megkérdezte az adott menedzsertől, hogy neki nem kell-e. :)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.05.01. 20:49:45

Xanthor írta:Köszi az elemzéseket! :wink:

Azon nem tudom lehet-e még változtatni vagy hogy ti akartok-e, de nem lenne izgibb az alapszakasz is, ha nem jutna mind a 6 csapat be a rájátszásba?
Ez ügyben Slithernél kell reklamálni, ő az admin. :) De szerintem sajnos már nem lehet változtatni rajta. :?
H a t t r i c k
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.01. 18:02:11

Xanthor írta:Nekem is idő volt mire rájöttem: a rosternél a drag and drop roster edit type-al lehúzod a batter/pitcher roster legaljára és ott megjelenik egy DL slot vagy a classical a legördülő menüben van olyan opció, hogy DL.
Sajnos csak 1 ember lehet rajta.
És tényleg, köszönöm. :)
Szerencsére csak egy sérült emberem van most.
Xanthor
Capitá del Barça

2013.05.01. 17:46:28

Gareth Tello írta: Egy kérdésem lenne még.
MichaaBee írta:A sérülteket DL listára (disabled list) teszik, ez lehet 15 vagy 60 napos. A lényeg, hogy a DL-en lévő játékosokat beteheted egy speciális DL pozícióba (ebből a liga beállításaitól függően szerintem 1 vagy 2 van), és amíg sérülten a DL pozícióban hagyod őket, addig nem számítanak bele a maximális létszámba, ergo felvehetsz helyettük FA-ról mást úgy, hogy nem kell kidobni senkit a csapatból.
Ilyen nálam miért nincs? :D Fel kéne vennem FA-ról még egy SP-t vagy egy RP-t egy batter helyett, hogy legyen?
Nekem is idő volt mire rájöttem: a rosternél a drag and drop roster edit type-al lehúzod a batter/pitcher roster legaljára és ott megjelenik egy DL slot vagy a classical a legördülő menüben van olyan opció, hogy DL.
Sajnos csak 1 ember lehet rajta.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.01. 17:28:17

Köszönjük az elemzéseket és a tanácsokat! :)

Egy kérdésem lenne még.
MichaaBee írta:A sérülteket DL listára (disabled list) teszik, ez lehet 15 vagy 60 napos. A lényeg, hogy a DL-en lévő játékosokat beteheted egy speciális DL pozícióba (ebből a liga beállításaitól függően szerintem 1 vagy 2 van), és amíg sérülten a DL pozícióban hagyod őket, addig nem számítanak bele a maximális létszámba, ergo felvehetsz helyettük FA-ról mást úgy, hogy nem kell kidobni senkit a csapatból.
Ilyen nálam miért nincs? :D Fel kéne vennem FA-ról még egy SP-t vagy egy RP-t egy batter helyett, hogy legyen?
Xanthor írta:Azon nem tudom lehet-e még változtatni vagy hogy ti akartok-e, de nem lenne izgibb az alapszakasz is, ha nem jutna mind a 6 csapat be a rájátszásba?
Szeretnék én is bejutni a playoffba, szóval maradjon csak ez a rendszer. :lol:
Xanthor
Capitá del Barça

2013.05.01. 15:37:54

Köszi az elemzéseket! :wink:

Azon nem tudom lehet-e még változtatni vagy hogy ti akartok-e, de nem lenne izgibb az alapszakasz is, ha nem jutna mind a 6 csapat be a rájátszásba?
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.05.01. 13:44:51

Mielőtt belefognék a keretek kivesézésébe, leírnék pár dolgot a játékkal kapcsolatban, ami az alap fantasy settingsből nem feltétlenül kikövetkeztethető. :)

A DL slotról eggyel lejjebb írtam már, azt érdemes mindenkinek kihasználnia, ha sérült játékosa van.

Az ütő játékosok esetében szerintem a slotok elég egyértelműek, mind ugyanabban az 5 kategóriában gyűjtik a statokat. Dobóknál viszont kicsit érdekesebb a helyzet. Vannak SP-k (starting pitcher) és RP-k (relief pitcher). Az angol névből következik, hogy az SP-k kezdik a mérkőzést és arra törekednek, hogy minél több inninget maradjanak (100 dobás körül szokták őket lecserélni). Egy nagyon jó SP végigdobhatja mind a 9 inninget, de általában jön helyette hamarabb egy RP. 6-7 inning körül már jó napja volt az starternek, de ha az 5. előtt lekapják, akkor csalódást okozott. Minden valós MLB csapatnak van egy 5 SP-ből álló rotációja, azaz egy SP kvázi minden 5. meccsen, tehát minden 5-6. napon játszik. Ezt mindig pontosan lehet előre tudni, hogy mikor fog dobni, vagyis csak akkor kell kezdetni, ha játszani is fog, a többi napon ülhet a padon. Ezért van, hogy csak 2 SP slot van, de csapatonként nem ritka az 5-6-7-8 SP sem, mert nem kell nekik egyszerre játszani.
Az RP-k ezzel szemben legfeljebb egy-egy inninget dobnak meccsenként, így náluk nincs megkötés, hogy 5 naponta szerepelhetnek a karjuk egészsége miatt, vagyis az RP-ket mindig bent kell hagyni, mint az ütőket. Pl. nézzétek nálam, van 5 RP-m (bár lehet 4 is elég lett volna egyébként), ezek mindig bent vannak RP vagy P slotban. Az SP-ket pedig rotálom aszerint, hogy mikor játszanak. Ja hogy ezt hol lehet megnézni? :D Rákattintotok a játékos nevére, új ablakban megnyílik a profilja. Függőlegesen lefelé haladva szürke fejlécek vannak. A Profile felirat alatt van egy Recent news fejléc, az alatt a következő fejléc valahogy így néz ki: " Next Game: 5/1 vs. BAL (Scheduled Next Start: 5/5 vs. TOR)" Ez azt jelenti, hogy ez a játékos május 5-én fog kezdeni, addig ülhet a padon.
Az RP-khez még egy dolog: a győztes csapat utolsó out-ját szerző RP szerezhet Save-et (SV), ha max 3-mal vezettek, amikor az inninget kezdte. A mi szempontunkból csak azok az RP-k hasznosak, akik SV-et szereznek, mert ez a kategória számít a matchupokban. Ezek az RP-k szaknyelven closer-ek, ők mindig a csapat legjobb reliever-jei.

Na és akkor a csapatink. :D Ha nem gond, az enyémmel kezdem. :)
Kihasználva, hogy 3-an is autodraftoltak és senki sem ismerte igazán a játékosokat, elég jó draftot sikerült összehoznom, alacsonyabb rankból húzogatva jobbakat. Van 5 gyakorlatilag klasszis SP-m, melléjük 2 nagyon jó formában lévő SP-vel.
Ütőknél az első pickemnél fogva sikerült behúznom Miguel Cabrerát, aki az elmúlt 5-6 év egyértelműen leghasznosabb játékosa és a többi posztra is sikerült minőségi játékosokat szereznem. Ezalól kivétel az SS poszt, ott nagyon cudarul állok, azzal kénytelen leszek valamit kezdeni... :)

Az autodraftos csapatokról alapvetően azt tudom mondani, hogy mindig túl sok ütőt draftolnak és szinte nincs is pad a dobóknál, míg ütőknél indokolatlanul hosszúra van szabva... RP-ket nem nagyon draftol a rendszer (ami nem baj amúgy), viszont SP-kből se sokat és ált. nem a legjobbakat.

Slither
Az infield-ed (1B,2B,3B,SS) kiváló, egyedül outfield-ben (OF) vannak gyengébb játékosaid. McCutchen nagyon jó, de a többiek elég hullámzó teljesítményűek, hol klasszis szinten játszanak, hol meg nagyon nem.
Pitcherek terén vegyesen állsz. Relievered gyakorlatilag nincs, az az egy aki van (Motte) is sérült, tehát érdemes lenne FA-n closer után nézned. SP-ből viszont van 7 bőven jónak mondható emberkéd, azzal nincs gond. Valószínűleg a csereütők és DL-esek kárára kellene erősítened a dobószekción.
Más: SS-ből van 2 elég jó emberkéd is (bár az egyik gyengén kezdett árplisban), szóval számíts rá, hogy talán zaklatlak majd tréddel. :D

GT
Az ütőjátékosaiddal semmi gond nincs, bár az egyik legjobbad (Hamilton) rosszul kezdett, de jó lesz ő még nagyon. Meg nálad van a legjobb catcher és egyik kedvencem, Buster Posey. :)
Dobóknál van 2 minőséginek mondható RP-d, ami jó, talán még egy 3. elférne azért. SP-id is rendben vannak így, hogy Harent kivágtad a fenébe, Iwakuma nagyon jó pickup volt, bánom hogy elvitted waiverről. :D (Amúgy Chris Davis is nagyon szemfüles add volt :wink: ) SP-knél annyi lehet problémás, hogy a tavalyi legjobb SP (Dickey) valami kritikán aluli eddig Torontóban, de alapvetően ettőlmég jók az SP-id. Verlander, Hamels, Lee, mind klasszisok.

Xanthor
Keretösszetételben a Te csapatod hasonlít leginkább az enyémhez, 8 SP-d és 3 RP-d van, ami jó, és nem túl hosszú a padot ütőknél sem.
Nálad van Mike Trout (#1 kedvencem, tavalyi miatta nyertem egy ligát). :) Itt is alapvetően erősek az ütők, de akad persze pár, aki az első hónapban még nem volt magához méltó, pl. Prado, esetleg Castro. Bautista nagyon jó játékos, de az AVG-je valami irtó rossz, ezért nem szeretem anynira, de HR, RBI kategóriában top3 a fickó általában, "must own" kategória.
A 3 RP-d rendben van nagyon, a 8 SP-dből 4 király, 4 meg nagyon hullámzó. Bumgarner, González (most gyengébb formában), Scherzer, Kuroda mind megbízhatók alapvetően, viszont Halladay, Lester, Kennedy, Johnson határeset. Volt már mindnek kiváló éve, viszont újabban nagyon magas ERA-jel (í-ar-éj) dolgoznak.

kanty
Az autodraft sajnos sok sérültet összehozott Neked, illetve autodraft lévén sokszor behúzza azokat a magasan rangsorolt játékosokat, akik másnak jó okból nem kellenek.
Ütőknél C,1B,OF nagyon rendben van, 3B-nek Longoriát kezdetném alapból Moustakas helyett és akkor az is. 2B-nek Aaron Hill nagyon jó lesz, majd ha visszatér a sérüléséből... :D SS-nek Ian Desmond tűrhető, sajnos SS-ből amúgy sincs túl sok jó, én is lecsúsztam róluk. Ütőiddel összességében nincs gond, de hosszú a padod.
Dobóknál a 2 RP-d jó, csak kevés. SP-idből 4 egészséges csak, ez is kevés, ráadásul Lincecum sajnos nem életbiztosítás, akármennyire bírom a csávót (van mezem is :P ). A 2 sérültből Cueto nagyon jó, Weaver meg nagyon jó volt, de inkább leáldozóban van és sokáig sérült is. Szóval dobókat kellene keresned az ütőid kárára.

kamaj
Az ütőid jók, csak sokan vannak. Ami gond lehet, hogy a top picked Kemp nagyon nincs még formában, de ez mondjuk változni fog szerintem.
Pitcherek tekintetében viszont talán nálad a legneccesebb a helyzet. 2 RP-d van, ebből Nathan jó, Rodney meg a tavalyi legjobb, viszont ő idén eddig elég gyenge. Szóval RP-t kell még Neked is halásznod valahonnan. A dobóid közül Strasburg nagyon jó, a legnagyobb dobótehetségként van számontartva, Wainwright és Sabathia szintén klasszisok, ahogy Greinke is, de ő sérült elég sokáig törött kulcscsonttal. Morrow és Gallardo viszont elég hullámzó és megbízhatatlan, idén meg főleg.
Ugyanazt tudom mondani mint sokaknak, a sok ütő rovására kellene dobókat szerezned.

Röviden (?) ennyit a csapatokról. :D Talán nem meglepő és nem is nagyképűség, ha azt mondom, hogy előzetesen nekem lesz a legtöbb esélyem a végső sikerre, viszont itt tényleg akárki befuthat még, tehát én éghetek a legnagyobbat... Akármikor bejöhet egy hullámvölgy és annyival nem gyengébbek a csapataitok egyáltalán. Szóval érdekes lesz ez még bőven. :) Főleg hogy a PO 6 csapatos, ergo már mindenki kvalifikálta magát és így gyakorlatilag csak az utolsó 1 hónap lesz döntő, addig meg sok víz lefolyik még a Mississippin. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2013.05.01. 20:45:32-kor.
H a t t r i c k
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.05.01. 12:52:28

Xanthor írta:szerinted a 2 sérültemet, Heywardot és Reyest érdemes megtartani vagy inkább húzzak be helyettük valakit? Heyward május végén térhet vissza elvileg, az még kivárható, de Reyes csak július, az elég sok azért. Ügyes vagyok, hogy sikerült 2 sérültet húznom az első 5 körben :)
Fantasy Baseball-ban az a szép, hogy a kosárlabdás verzióval ellentétben itt nem vagy meglőve -1 játékossal, ha lesérül valaki. :) A sérülteket DL listára (disabled list) teszik, ez lehet 15 vagy 60 napos. A lényeg, hogy a DL-en lévő játékosokat beteheted egy speciális DL pozícióba (ebből a liga beállításaitól függően szerintem 1 vagy 2 van), és amíg sérülten a DL pozícióban hagyod őket, addig nem számítanak bele a maximális létszámba, ergo felvehetsz helyettük FA-ról mást úgy, hogy nem kell kidobni senkit a csapatból.

A beígért elemzéssel pedig jövök hamarosan. :)
H a t t r i c k
Xanthor
Capitá del Barça

2013.04.30. 17:29:13

Gareth Tello írta:PL-fantasyban Benteke 17 pontjának köszönhetően feljöttem az ötödik helyre, igaz, Bob és társai még jóval előttem vannak.
Remélem azt a 38 pontos előnyt sikerül már beosztanom a maradék 3 forulóra 8)

MichaaBee, szerinted a 2 sérültemet, Heywardot és Reyest érdemes megtartani vagy inkább húzzak be helyettük valakit? Heyward május végén térhet vissza elvileg, az még kivárható, de Reyes csak július, az elég sok azért. Ügyes vagyok, hogy sikerült 2 sérültet húznom az első 5 körben :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.30. 15:46:13

PL-fantasyban Benteke 17 pontjának köszönhetően feljöttem az ötödik helyre, igaz, Bob és társai még jóval előttem vannak.

MLB-ligában meg sikeresen lement a draft, és az első játéknap is, Hanley Ramírez meg visszatért szerencsére.
MichaaBee, akkor egy rövid elemzést majd csapathatsz, ha gondolod. :)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.04.28. 19:48:57

Bocs a dupláért, de fontos felhívásról van szó! :D GT, Slither, Kamaj, Kanty, gyertek a draft szobába, ha itt vagytok!
H a t t r i c k
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.04.27. 20:33:53

MLB-sek, nem elfelejteni, hogy holnap este 8-kor draft! :)
H a t t r i c k
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.23. 19:45:03

kamaj írta:Hát én lettem az :D XD
Semmit nem tudok erről a sportról, egyszer-kétszer talán játszottam baseball játékkal, de kicsit sem konyítok hozzá. Azért egy próbát megér, max utolsó leszek :P :D Az is egy szép hely :D Szóval kezdődjön. Ja még annyi, hogy én csak vasárnap fogok ráérni, vagy 11 után este :roll:
Nem igaz, az utolsó én leszek. :mrgreen:
Vasárnapra van amúgy beállítva a draft, nem?

Más: Top 130 for '13-14 by Brian McKitish (ESPN)
(zárójelben az idei szezon előtti helyezés)
1. Kevin Durant, OKC (3)
2. LeBron James, MIA (1)
3. James Harden, HOU (5) (nagyon helyes)
4. Chris Paul, LAC (4)
5. Stephen Curry, GS (6)
6. Russell Westbrook, OKC (9)
7. Paul George, IND (10)
8. Serge Ibaka, OKC (15)
9. Kyrie Irving, CLE (11)
10. Kevin Love, MIN (NR)
11. Deron Williams, BKN (7)
12. Nicolas Batum, POR (94)
13. Dwyane Wade, MIA (93)
14. Carmelo Anthony, NY (2)
15. Marc Gasol, MEM (25)
16. Derrick Rose, CHI (NR)
17. Ricky Rubio, MIN ( 8 )
18. John Wall, WSH (19)
19. Dirk Nowitzki, DAL (17)
20. Josh Smith, ATL (30)
21. Ty Lawson, DEN (NR)
22. LaMarcus Aldridge, POR (26)
23. Jrue Holiday, PHI (16)
24. Damian Lillard, POR (20)
25. Brook Lopez, BKN (14)
26. Al Jefferson, UTAH (39)
27. Anthony Davis, NO (36)
28. Al Horford, ATL (29)
29. Paul Pierce, BOS (24)
30. Brandon Jennings, MIL ( 18 )
31. Rajon Rondo, BOS (NR)
32. David Lee, GS (27)
33. Rudy Gay, TOR (47)
34. Tony Parker, SA (57)
35. Joakim Noah, CHI (51)
36. Larry Sanders, MIL (13)
37. Ersan Ilyasova, MIL (21)
38. Kemba Walker, CHA (34)
39. Greg Monroe, DET (54)
40. Blake Griffin, LAC (31)
41. Mike Conley, MEM (23)
42. J.R. Smith, NY (22)
43. Dwight Howard, LAL (32)
44. Nikola Vucevic, ORL (60)
45. Greivis Vasquez, NO (42)
46. Monta Ellis, MIL ( 28 )
47. DeMarcus Cousins, SAC (53)
48. Chris Bosh, MIA (41)
49. Isaiah Thomas, SAC (37)
50. Ryan Anderson, NO (56)
51. Klay Thompson, GS ( 38 )
52. Bradley Beal, WSH (NR)
53. Roy Hibbert, IND (33)
54. Tim Duncan, SA (40)
55. Danilo Gallinari, DEN (NR)
56. Jeff Teague, ATL (35)
57. Goran Dragic, PHO (59)
58. Zach Randolph, MEM (46)
59. Tyreke Evans, SAC ( 48 )
60. Tobias Harris, ORL (74)
61. Wesley Matthews, POR (65)
62. George Hill, IND (67)
63. Thaddeus Young, PHI (55)
64. Luol Deng, CHI (43)
65. Andre Iguodala, DEN (49)
66. Kevin Garnett, BOS (80)
67. Danny Granger, IND (NR)
68. Steve Nash, LAL (89)
69. David West, IND (71)
70. Moe Harkless, ORL (86)
71. Pau Gasol, LAL (75)
72. Paul Millsap, UTAH (83)
73. Kenneth Faried, DEN (64)
74. Andre Drummond, DET (102)
75. Jose Calderon, DET ( 88 )
76. Jeremy Lin, HOU (66)
77. Lou Williams, ATL (NR)
78. Nikola Pekovic, MIN ( 58 )
79. Omer Asik, HOU ( 68 )
80. Jameer Nelson, ORL (103)
81. Tristan Thompson, CLE (70)
82. Amare Stoudemire, NY (NR)
83. J.J. Hickson, POR (61)
84. Anderson Varejao, CLE (NR)
85. Jeff Green, BOS (50)
86. Chandler Parsons, HOU (73)
87. Jamal Crawford, LAC (69)
88. Kobe Bryant, LAL (12)
89. Joe Johnson, BKN (76)
90. Derrick Favors, UTAH (122)
91. Kyle Lowry, TOR (84)
92. Raymond Felton, NY (77)
93. O.J. Mayo, DAL (101)
94. Tyson Chandler, NY ( 78 )
95. Andrew Bynum, PHI (NR)
96. Eric Gordon, NO (99)
97. Jonas Valanciunas, TOR (97)
98. Carlos Boozer, CHI (45)
99. Evan Turner, PHI (81)
100. Andrei Kirilenko, MIN (62)
101. Marcin Gortat, PHO (NR)
102. Gerald Henderson, CHA (63)
103. Manu Ginobili, SA (NR)
104. Kawhi Leonard, SA (72)
105. Kevin Martin, OKC (104)
106. Derrick Williams, MIN (114)
107. Nene, WSH (NR)
108. Daniel Green, SA (85)
109. Andre Miller, DEN (87)
110. Spencer Hawes, PHI (44)
111. Arron Afflalo, ORL (NR)
112. Dion Waiters, CLE (NR)
113. Reggie Evans, BKN (82)
114. Corey Brewer, DEN (90)
115. Jarrett Jack, GS (79)
116. Nate Robinson, CHI (52)
117. Emeka Okafor, WSH (91)
118. Mario Chalmers, MIA (92)
119. Mo Williams, UTAH (95)
120. Wilson Chandler, DEN (96)
121. DeMar DeRozan, TOR ( 98 )
122. Shawn Marion, DAL (100)
123. Mike Miller, MIA (105)
124. Gordon Hayward, UTAH (106)
125. Jerryd Bayless, MEM (107)
126. Andrew Bogut, GS ( 108 )
127. Vince Carter, DAL (109)
128. Jimmy Butler, CHI (110)
129. Wesley Johnson, PHO (111)
130. Beno Udrih, ORL (112)

To complement the ranks, here are some players who have the potential to take their game to the next level.
- John Wall
- Anthony Davis
- Bradley Beal
- Andre Drummond

Alig várom már a következő fantasy-idényt. :)
kamaj
Capitá del Barça

2013.04.23. 01:14:17

MichaaBee írta: Szóval emberek, valami fantasy-b.zi jöjjön már még! :D
Hát én lettem az :D XD
Semmit nem tudok erről a sportról, egyszer-kétszer talán játszottam baseball játékkal, de kicsit sem konyítok hozzá. Azért egy próbát megér, max utolsó leszek :P :D Az is egy szép hely :D Szóval kezdődjön. Ja még annyi, hogy én csak vasárnap fogok ráérni, vagy 11 után este :roll:
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.21. 23:14:05

NBA playoffosba én is belépnék, s támogatom Cumbee ötletét, hogy várjunk amíg lemennek az első meccsek minden szériában, meg amit írt beállítások jók lesznek (csak mert nem néztem rá alaposan :D )
Én is belépnék szívesen, nem tudom van-e erre még mód?
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.04.21. 16:16:32

Slither írta:
MichaaBee írta:Slither, MLB-sek, este draft, de mivel pont öten vagyunk, így nem indul el. :? Ötlet?

Valakinek nincs mégis kedve jönni hatodiknak?
Vagy szerzünk +1 ember vagy vkinek ki kell lépnie vagy tolunk még egy hetet a drafton és hátha addigra lesz méhg vki.
Ne lépjen ki senki, az a lényeg, hogy legalább minél többen beleszokjunk, hogy jövőre is lehessen belőle valami. Meg amúgy 4 csapattal nem nagy élmény, 6-tal már lehet valamit kezdeni, ez tapasztalat.

Szóval emberek, valami fantasy-b.zi jöjjön már még! :D
H a t t r i c k
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.21. 14:09:47

Ez így elég nájsz lett, a pre-draft rankingsnál még tegnap szépen elkezdtem azt csinálni, hogy először is LBJ-t leküldtem a lista végére, aztán utána Durant satöbbi, hogy így szépen meglegyen a körülbelüli sorrend. Mikor már vagy húsz perce pakolgattam le a trébbnél trébb embereket, mondom, elmentem így, aztán majd ma befejezem, úgysem lesz még draft.
:arrow:
Lett.
:arrow:
Így azokat draftoltam, akik a liga legtrébb emberei, mert ők voltak még a pre-draft rankings tetején. :lol: :lol: :lol:
Taj Gibson
Ed Davis
Quincy Pondexter
Darrell Arthur
Luc Mbah a Moute
Pablo Prigioni
Cory Joseph
Steve Blake
Metta World Peace
:lol: :lol: :lol:
MichaaBee írta:Slither, MLB-sek, este draft, de mivel pont öten vagyunk, így nem indul el. :? Ötlet?

Valaki jöhetne. :)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.04.21. 14:09:24

Vagy szerzünk +1 ember vagy vkinek ki kell lépnie vagy tolunk még egy hetet a drafton és hátha addigra lesz méhg vki.

NBA PO fantasy: eredeti draft időpont hajnali 4 volt (nem figyeltem hogy milyen időzónában volt a 10pm), ezért raktam át előbbre a dolgot. Én is csak autodraftoltam, szóval ezen nem fog múlni, de resetelhetjük a dolgot. Igazából nem nagyon hoz lázba ez a PO fantasy, megváltoztattom a beállításokat, ahogy akarjátok, nekem totál mindegy.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.04.21. 13:58:49

Game90 írta:
Cumbee írta:viszont meg kéne beszélni, hogy a draft mikor lesz, valamint, hogy milyen beállításokkal játszunk.
Most már mindegy... :? :roll: :lol:

Amúgy ilyen csapatom lett, szerintem nem rossz, bár az Ellis, Josh Smith, Horford trióm hamar ki fog pottyanni ill. JR-ért nem kaptam pontot, mert a meccs hamarabb kezdődött, mint a draft és még nem volt a csapatomban:
LBJ
Deron Williams
Iguodala
Jamal Crawford
Ellis
Hibbert
Josh Smith
Horford
JR Smith
Monjuk én ezt az éjszaka közepén előrébb hozom a draft időpontját dolgot kicsit érdekesnek tartom. Pláne, hogy 1 meccs más le is ment, szóval még azt sem lehet mondani, hogy az volt az utolsó időpont, amikor mindenki egyenlő feltételekkel indult, mert akinek Boston, vagy NYK játékosa van, az már így is megszívta 1 kicsit. Ráadásul a szabályokon sem módosítottunk, így pedig, hogy egy hárompontos ugyan annyit ér, mint 3 db block, szerintem kicsit értelmét is veszti a dolog.
Na mind1, most már ez van, de ennél én azt is jobb ötletnek tartottam volna, hogy 1 kört kihagyunk és hétfőn draftolunk, így akkor minden játékosnak 1-el kevesebb meccse lett volna hátra és lett volna időnk felkészülni.
szerk.: Mindenesetre GT nem tudom mit tett a csapatával, valszeg valami extratré pre-draft rankingot csinált, de elég vicces lett a végeredmény.:D:D
Válasz küldése