Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindjárt érthetőbb.Slither írta:Kimaradt egy nem szócska.MichaaBee írta:Slither, egy ilyen rejectet kaptam Tőled:
Comments from Dream Team:
Egy RP-ert adom oda Tulot.
--Fantasy Baseball Commissioner
Na most, én pontosan egy RP-t adtam volna érte, ráadásul a tavaly legtöbb SV-et szerző closert. Hol a baj?
Kimaradt egy nem szócska.MichaaBee írta:Slither, egy ilyen rejectet kaptam Tőled:
Comments from Dream Team:
Egy RP-ert adom oda Tulot.
--Fantasy Baseball Commissioner
Na most, én pontosan egy RP-t adtam volna érte, ráadásul a tavaly legtöbb SV-et szerző closert. Hol a baj?
Ez ügyben Slithernél kell reklamálni, ő az admin.Xanthor írta:Köszi az elemzéseket!![]()
Azon nem tudom lehet-e még változtatni vagy hogy ti akartok-e, de nem lenne izgibb az alapszakasz is, ha nem jutna mind a 6 csapat be a rájátszásba?
És tényleg, köszönöm.Xanthor írta:Nekem is idő volt mire rájöttem: a rosternél a drag and drop roster edit type-al lehúzod a batter/pitcher roster legaljára és ott megjelenik egy DL slot vagy a classical a legördülő menüben van olyan opció, hogy DL.
Sajnos csak 1 ember lehet rajta.
Nekem is idő volt mire rájöttem: a rosternél a drag and drop roster edit type-al lehúzod a batter/pitcher roster legaljára és ott megjelenik egy DL slot vagy a classical a legördülő menüben van olyan opció, hogy DL.Gareth Tello írta: Egy kérdésem lenne még.Ilyen nálam miért nincs?MichaaBee írta:A sérülteket DL listára (disabled list) teszik, ez lehet 15 vagy 60 napos. A lényeg, hogy a DL-en lévő játékosokat beteheted egy speciális DL pozícióba (ebből a liga beállításaitól függően szerintem 1 vagy 2 van), és amíg sérülten a DL pozícióban hagyod őket, addig nem számítanak bele a maximális létszámba, ergo felvehetsz helyettük FA-ról mást úgy, hogy nem kell kidobni senkit a csapatból.Fel kéne vennem FA-ról még egy SP-t vagy egy RP-t egy batter helyett, hogy legyen?
Ilyen nálam miért nincs?MichaaBee írta:A sérülteket DL listára (disabled list) teszik, ez lehet 15 vagy 60 napos. A lényeg, hogy a DL-en lévő játékosokat beteheted egy speciális DL pozícióba (ebből a liga beállításaitól függően szerintem 1 vagy 2 van), és amíg sérülten a DL pozícióban hagyod őket, addig nem számítanak bele a maximális létszámba, ergo felvehetsz helyettük FA-ról mást úgy, hogy nem kell kidobni senkit a csapatból.
Szeretnék én is bejutni a playoffba, szóval maradjon csak ez a rendszer.Xanthor írta:Azon nem tudom lehet-e még változtatni vagy hogy ti akartok-e, de nem lenne izgibb az alapszakasz is, ha nem jutna mind a 6 csapat be a rájátszásba?
Fantasy Baseball-ban az a szép, hogy a kosárlabdás verzióval ellentétben itt nem vagy meglőve -1 játékossal, ha lesérül valaki.Xanthor írta:szerinted a 2 sérültemet, Heywardot és Reyest érdemes megtartani vagy inkább húzzak be helyettük valakit? Heyward május végén térhet vissza elvileg, az még kivárható, de Reyes csak július, az elég sok azért. Ügyes vagyok, hogy sikerült 2 sérültet húznom az első 5 körben
Remélem azt a 38 pontos előnyt sikerül már beosztanom a maradék 3 forulóraGareth Tello írta:PL-fantasyban Benteke 17 pontjának köszönhetően feljöttem az ötödik helyre, igaz, Bob és társai még jóval előttem vannak.
Nem igaz, az utolsó én leszek.kamaj írta:Hát én lettem azXD
Semmit nem tudok erről a sportról, egyszer-kétszer talán játszottam baseball játékkal, de kicsit sem konyítok hozzá. Azért egy próbát megér, max utolsó leszek![]()
Az is egy szép hely
Szóval kezdődjön. Ja még annyi, hogy én csak vasárnap fogok ráérni, vagy 11 után este
Hát én lettem azMichaaBee írta: Szóval emberek, valami fantasy-b.zi jöjjön már még!
Ne lépjen ki senki, az a lényeg, hogy legalább minél többen beleszokjunk, hogy jövőre is lehessen belőle valami. Meg amúgy 4 csapattal nem nagy élmény, 6-tal már lehet valamit kezdeni, ez tapasztalat.Slither írta:Vagy szerzünk +1 ember vagy vkinek ki kell lépnie vagy tolunk még egy hetet a drafton és hátha addigra lesz méhg vki.MichaaBee írta:Slither, MLB-sek, este draft, de mivel pont öten vagyunk, így nem indul el.Ötlet?
Valakinek nincs mégis kedve jönni hatodiknak?
Valaki jöhetne.MichaaBee írta:Slither, MLB-sek, este draft, de mivel pont öten vagyunk, így nem indul el.Ötlet?
Vagy szerzünk +1 ember vagy vkinek ki kell lépnie vagy tolunk még egy hetet a drafton és hátha addigra lesz méhg vki.MichaaBee írta:Slither, MLB-sek, este draft, de mivel pont öten vagyunk, így nem indul el.Ötlet?
Monjuk én ezt az éjszaka közepén előrébb hozom a draft időpontját dolgot kicsit érdekesnek tartom. Pláne, hogy 1 meccs más le is ment, szóval még azt sem lehet mondani, hogy az volt az utolsó időpont, amikor mindenki egyenlő feltételekkel indult, mert akinek Boston, vagy NYK játékosa van, az már így is megszívta 1 kicsit. Ráadásul a szabályokon sem módosítottunk, így pedig, hogy egy hárompontos ugyan annyit ér, mint 3 db block, szerintem kicsit értelmét is veszti a dolog.Game90 írta:Most már mindegy...Cumbee írta:viszont meg kéne beszélni, hogy a draft mikor lesz, valamint, hogy milyen beállításokkal játszunk.![]()
![]()
![]()
Amúgy ilyen csapatom lett, szerintem nem rossz, bár az Ellis, Josh Smith, Horford trióm hamar ki fog pottyanni ill. JR-ért nem kaptam pontot, mert a meccs hamarabb kezdődött, mint a draft és még nem volt a csapatomban:
LBJ
Deron Williams
Iguodala
Jamal Crawford
Ellis
Hibbert
Josh Smith
Horford
JR Smith