2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én konkrétan nem emlékszem olyanra, hogy ez a 4 ember egyszerre egészséges lett volna. Talán valamikor decemberben, de tényleg meg kell erőltetnem magam. Puyol kb. 0-nak számít eleve, mert bármikor kidőlhet a sorból, ráadásul a kora miatt már eleve rotációra van szüksége. (És attól tartok Abidal ugyanez)Gareth Tello írta: Ezt azért túlzásnak tartom (mármint az első állításodat), de jobban belegondolva nem lennék túlzottan optimista a következő szezont illetően, ha annak csak a Piqué-Masch-Puyol-Bartra négyessel vágnánk neki.
Ezt azért túlzásnak tartom (mármint az első állításodat), de jobban belegondolva nem lennék túlzottan optimista a következő szezont illetően, ha annak csak a Piqué-Masch-Puyol-Bartra négyessel vágnánk neki.csababarca írta:Szükséges, mert egyik sem jobb egy erős közepesnél. vagyis képességeik megvannak, de szezonok óta kút mindegyikük.
Bartraban van potenciál, őt favorizálom, de kell hozni egy vezér típusú védőt, aki képes összefogni a hátsó alakzatot. Erre Puyolon kívül senki nem képes, ő viszont már nem lesz fiatalabb.
Szükséges, mert egyik sem jobb egy erős közepesnél. vagyis képességeik megvannak, de szezonok óta kút mindegyikük.Gareth Tello írta: Így azért más a szituáció, el lehet gondolkodni azon, hogy valóban szükséges-e egy középhátvéd igazolása, ha van Piqué, Bartra, Mascherano, Puyol (esetleg Abidal). (Igaz, közülük átlagban kettő mindig sérült...)
Le a kalappal előtte ,sajnálom hogy egy ilyen lélektelen csapatban kellet megérnie az "első nagy küzdelmet".Subinho írta:nem vele volt a gond tegnap....
ez ugyan nem a VV fórum, de nehogy má' szenté avassuk VV-t. semmivel nem volt jobb, mint szokott, az elsőt simán bevédte és más olyan megmozdulása is volt, hogy nem rajta múlott volna....Gokuci írta:Miért, mi volt vele a gond?kamcore írta:Piqué. Meg Valdes, mert iszonyat nagyokat védett, és ha egy kevés szerencséje van, akkor nem 4-0 hanem max kettő...
De ez most komoly? Egy ilyen meccs után "pozitív csalódás", meg "nem volt vele gond, sőt.." (nem, nem személyeskedek, csak idézek).
Sorold már fel azt a rengeteg hibáját!
Én se személyeskedni akarok, csak kíváncsi vagyok.
Pique egyébként hetek óta az egyik leggyengébb, hiányoznak a becsúszásai, meg a messziről odaérései, a fejesei nagy része ellenfélnél köt ki.
Valdés?
1 nagy védésére emlékszem, az első gólt meg bevédte.
Miért, mi volt vele a gond?kamcore írta:Piqué. Meg Valdes, mert iszonyat nagyokat védett, és ha egy kevés szerencséje van, akkor nem 4-0 hanem max kettő...
De ez most komoly? Egy ilyen meccs után "pozitív csalódás", meg "nem volt vele gond, sőt.." (nem, nem személyeskedek, csak idézek).
Pavel írta:Miért ki volt jó?kamcore írta:Srácok, most komolyan, egy meccset néztünk? Bartra iszonyat gyenge volt, ezt a szintet Abidal bőven tudta volna hozni. Én a védelemből igazán Piquét emelném ki, de ez még közelébe nincs a tavalyi, vagy az az előtti Barca védelemnek.
Ezt tetézve azzal, hogyha kedves Bartra nem ér bele és töketlenkedi el a gólhelyzetet, akkor Piqué elé patthatott VOLNA a labda, és bemehetett VOLNA, viszont sok a mondatban a volna...
Miért ki volt jó?kamcore írta:Srácok, most komolyan, egy meccset néztünk? Bartra iszonyat gyenge volt, ezt a szintet Abidal bőven tudta volna hozni. Én a védelemből igazán Piquét emelném ki, de ez még közelébe nincs a tavalyi, vagy az az előtti Barca védelemnek.
Ezt tetézve azzal, hogyha kedves Bartra nem ér bele és töketlenkedi el a gólhelyzetet, akkor Piqué elé patthatott VOLNA a labda, és bemehetett VOLNA, viszont sok a mondatban a volna...
Ma a védelem legjobbja volt szerintem, volt egy csúnya eladott labdája a meccs elején, de azon kívül rendben volt a srác. A bajnokságban mindenképpen neki kéne kezdenie a hátralevő meccseken, hogy rutint szerezzen. Megnézném milyen teljesítményre lenne képes, ha lenne mellette egy magabiztos társ.sjd írta:Azt hiszem tekintve, hogy első BL-elődöntőjéről van szó, még dicséretet is érdemel. Sajnos voltak bizonytalanságai, illetve a gólunk is a lábában maradt, de szerintem kárpótolt minket ezért néhány remek szereléssel.
Igen, KELL középső védőt igazolni.bennike123 írta:Szerintetek ha így halad kell kozepso vedot igazolni?ha folyamatosan hozza a formalyat es meg fejlodik is...engem meggyozott!+ha kevesebb lesz a serules?