Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

S.Agüero írta:Értelmes első hozzászólás.lnorbi írta:Ezt a Hummels akarjuk leigazolni?Bár a mostani védelmünkbe illene...Ja, nem.
Gondolom sok meccsen láttad már Hummelst játszani, s így vonod le ezt a nagyon jó következtetést.
ti tuti követitek már 2 éve a pályafutását meccsről meccsre.S.Agüero írta:
Gondolom sok meccsen láttad már Hummelst játszani, s így vonod le ezt a nagyon jó következtetést.
Én is erre reagálnék. Reus nálam a legnagyobb német tehetség, lassan világklasszis lesz. Örömmel látnám nálunk.lui1698 írta: Reus meg piszok jó játékos. Jól cselez, gyors, jól olvassa a játékot. Ha Rosell nem lenne szerelmes a brazil páwa gyerekbe, azt mondanám, hogy csapja oda Hummels mellé a nyáron.
Ha akarnánk valami változást, akkor bizony jól jönne nekünk.lui1698 írta:
Reus meg piszok jó játékos. Jól cselez, gyors, jól olvassa a játékot. Ha Rosell nem lenne szerelmes a brazil páwa gyerekbe, azt mondanám, hogy csapja oda Hummels mellé a nyáron.
Értelmes első hozzászólás.lnorbi írta:Ezt a Hummels akarjuk leigazolni?Bár a mostani védelmünkbe illene...
Valószínű tele lenne köpve a topicja, de én ami meccseken eddig láttam a gyereket, nem igazán jellemző rá az ilyesmi.Charlie írta:Nulla köze van a meccshez a reálnak, erre csinál egy ilyen orbitális bakit. Mi játékosunk csinált volna hasonlót, akkor...C.
Nulla köze van a meccshez a reálnak, erre csinál egy ilyen orbitális bakit. Mi játékosunk csinált volna hasonlót, akkor...lui1698 írta:Mert egyébként minden meccsén csinál ilyeneket, valószínű ezért került szóba...lnorbi írta:Ezt a Hummels akarjuk leigazolni?Bár a mostani védelmünkbe illene...
Nekem nem,mert ezek mindig a semmiből lőnek gólt,a játékuk annyira semmilyen,hogy nincs is,még egy kiscsapat is képes őket sokszor lejátszani,ennek ellenére folyamatosan 2-3góllal nyernek minden kicsi ellen,egyszerűen elkap az undor ha rágondolok,hogy tul.képpen már a nyolcaddöntőből úgy kellett volna kipottyaniuk mint annak a rendje,mégis betolták őket,tele van a csapat számomra unszimpatikus emberekkel és emiatt rohadt mód csalódott lennék ha egy ilyen klub BL-t nyerhetne,nagy pofánvágás lenne a focinak,ha ez a fajta játékstílus lenne az irány a jövő labdarúgásában....És akkor még a cseppet sem speciális személyéről szót sem ejtettem aki idén is az összes komolyabb edzőtől taktikai vereséget szenvedett,legyen az Klopp(csoportkör) vagy éppen Fergusson...socio66 írta:ha az utóbbi éveket nézem, egy madridi győzelem még az enyhébb csalódások közé tartozna.Mezner2 írta:Életem legnagyobb csalódása lenne futballszempontból,ha egy olyan csapat BL döntőt játszhatna akit rajtunk kívül az összes valamirevaló csapat megaláz játékban.
Mert egyébként minden meccsén csinál ilyeneket, valószínű ezért került szóba...lnorbi írta:Ezt a Hummels akarjuk leigazolni?Bár a mostani védelmünkbe illene...
ha az utóbbi éveket nézem, egy madridi győzelem még az enyhébb csalódások közé tartozna.Mezner2 írta:Életem legnagyobb csalódása lenne futballszempontból,ha egy olyan csapat BL döntőt játszhatna akit rajtunk kívül az összes valamirevaló csapat megaláz játékban.
hányadék ....sjay írta:Jó kezdés a dortmundiaktól, de kizártnak tartom hogy a Real ennyiben hagyná a dolgot. Szerintem a második félidőben egyenlítenek, ha máskor nem is, "jó" szokásukhoz híven a végén bemákolnak egy találatot.
Csakhogy a real padján olyan ember van, aki mit sem tud a hagyományokról, és a filozófiája az, amit a chelsea játszik.Mezner2 írta: Viszont az egyik a Chelsea,a másik meg a Real Madrid,bár ódzkodom attól,hogy ezt leírjam,de azért ő nekik mégiscsak vannak ill. voltak bizonyos szép hagyományaik,az egyiknek csak ilyen eszközök vannak a kezében,míg a másik képes lehetett volna ennél szebb játékra is,így sztem a két szitu nem összehasonlítható!