socio66 írta:szerintem minden kritika jogos részükről.
nyíltan leadták a bajnokságot idén, a szurkolóknak hétről-hétre lélektelen, semmilyen játékot kell nézniük a meccseiken, mindezt egy olyan cél érdekében, ami tegnap lényegében bedőlt.
az mondjuk nekem sem szimpatikus, hogy nem sokkal a nagy 'projektjük' után megint a fél csapatot lecserélnék, és hoznák az aktuális slágerneveket, náluk valahogy nem sikerül felfogni, hogy egy csapatot nem úgy kell építeni, hogy megveszem minden posztra a legjobb játékost. 
Ez már Florentino első regnálása óta így van.

Kellene végre nekik egy normális tréner (csak ne Klopp...), aki elkezdené beépíteni a fiatalokat is, ahelyett, hogy eurótízmilliókat költ nyáron új igazolásokra. Persze nem azt mondom, hogy nem kell venniük senkit, de ez a "jöjjön Bale, Vidal, Pogba, Verratti és Agüero" talán kicsit túlzás. Vannak tehetséges ifjú playáik (Jesé vezetésével), őket be lehetne építeni a csapatba.
Viszont én abban bízom, hogy ezzel a bukással végképp eldőlt, hogy Mourinho itt fogja hagyni Madridot, ami egy jó edző érkezése esetén egy új, szebb játékot bemutató, szimpatikusabb Realt és a Barça-Real-kapcsolatok javulását eredményezné.