salas9 írta:A
sport.es szerint a Barcelona hajlandó lenne tárgyalásokat kezdeményezni Thiago Silvaról. A klub már hónapok óta keresi a legjobb megoldást a védelem megerősítésére, és most úgy gondolják, hogy a brazil lehet a legjobb megoldás.
Személy szerint neki is örülnék, szeretem a játékát. Azonban nem hiszem, hogy olcsón elengednék a párizsiak a csapatkapitányukat. Már ha csak abból indulunk ki, hogy 40 milliót fizettek érte a Milannak... Szerintem kacsa
valami alapja nem kizárt, hogy van. gondolom azért a vezetőség is érzékelte, hogy mekkorát csattant a keddi pofon. akármennyire is nyilatkozgatnak, hogy "ez nem egy korszak vége", szerintem nyilvánvaló nekik is, hogy ha most nem hoznak klasszis játékosokat, akkor jövőre se esélyesként fogunk indulni pl. egy bayern elleni csatába, de mondhatnék mást is, mert biztos vagyok benne, hogy idén nyáron több nagy csapat látványosan megerősödik.
ez persze nem rögtön azt jelenti, hogy a TS hír 100%ban igaz, vagy hogy valószínűtlen összeget kifizetnek majd ész nélkül, de biztos nagyobb hajlandóságot fognak mutatni nagyobb költekezések terén, mint eddig, mert egyszerűen látják, hogy nincs választásuk. a barca neve egy dolog, de pénze, sok pénze már másnak is van, ha nekünk nem kellenek, akkor köszönik szépen, elviszik mások, mi meg berakhatjuk a BL elődöntébe bartrát...lásd javi martinezért mennyit szenvedtünk, aztán meg a bayern kifizette amit mi felháborítónak tartottunk, ma meg senkit nem érdekel már, hogy 40 millió volt, az ára rég visszajött és kumma jól játszik.
objektíven nézve szerintem mondhatjuk, hogy tito nem lesz képes a jelenlegi kerettel sokkal többre, úgyhogy ha akarunk vmit titoval, akkor a zsebbe kell nyúlni.