Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
úgy hogy írsz még 80at:)HAnonymus írta:Te Badi, hogy jön neked össze a napi 50 hozzászólás? Nem sok az egy kicsit? Hogy leszek én így Jugador de Barca?![]()
![]()
dehogy, Zsolt debrecenböl :DDDBadi írta:Barca írta:a 3lábu dolgot nem baj ha nem értedHAnonymus írta:Ezt a háromlábú isten dolgot nem nagyon értem... Mindegy, biztos én vagyok a hülye.
A kocsit szépen lenullázta. A szavazás meg azért nem vicces, mert az összes sorozatban együttvéve lehet hogy 30 fölé megy pedig arra senki nem szavazott...a cseten találta ki egy gyenge elméjü és azóta így hívják elég sokan öt
nem taglalnám a szó eredetét
ki volt az koma?
Barca írta:a 3lábu dolgot nem baj ha nem értedHAnonymus írta:Ezt a háromlábú isten dolgot nem nagyon értem... Mindegy, biztos én vagyok a hülye.
A kocsit szépen lenullázta. A szavazás meg azért nem vicces, mert az összes sorozatban együttvéve lehet hogy 30 fölé megy pedig arra senki nem szavazott...a cseten találta ki egy gyenge elméjü és azóta így hívják elég sokan öt
nem taglalnám a szó eredetét
a 3lábu dolgot nem baj ha nem értedHAnonymus írta:Ezt a háromlábú isten dolgot nem nagyon értem... Mindegy, biztos én vagyok a hülye.
A kocsit szépen lenullázta. A szavazás meg azért nem vicces, mert az összes sorozatban együttvéve lehet hogy 30 fölé megy pedig arra senki nem szavazott...
vagy nekik rúgjon 4et vagy 5öt a mardidnak meg 3atEnrique írta:Jaja! Én a helyében várnék addig. Jó lesz a dupla az espanyol és a milan ellen meg a továbbiak ellen. Utána majd jöhet a madrid is!!Bodi írta:Vagy a classicon!Enrique írta:Ez az, mikor ha nem most szerezze meg első Barcás mester3asát.Mondjuk úgy is kiegyeznék hogyha a milan ellen szerezné meg....
![]()
![]()