http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ol-2241649
Remélem a holnapi meccs nem fog különösebb gondot okozni. Minél hamarabb zárjuk le, ne hagyjunk izgalmakat a szezon végére, lehessen már az elkövetkezendő szezonra koncentrálni.

Az igazolásokkal kapcsolatban nem tudok mit mondani. Tudjuk, h nem vagyunk azok a nagy igazolósok, folyamatosan jön egy-két játékos, amivel igyekszünk javítani a keretet. Ez most is megvolt. Rosell am sem engedett volna különösebb habzsidőzsit, pláne nem a szent Neymar hadművelet előtt. Uh részben meg is volt kötve a keze, másrészt alaposan beleszól a versenyhelyzetbe az egymást érő sérüléshullám. Most majd a keretszűkítéssel (HA IGAZ LESZ) meglátjuk mit változik a kép, mert elég meredeknek hangzik, főleg látva a balszerencsénket a sérülésekkel...connor írta:...
Nyilván nehéz Tito dolga. Arra én sem gondoltam és nem is írtam sehol, hogy nagyokat változtatnia kellene, sőt azt mondtam, hogy pont azért nem tudok vele türelmes lenni, mert neki alapvetően nagy változtatást nem kellett volna csinálnia. A motivációt, a CSAPAT éhségét pedig a személyi változtatásokkal, a versenyhelyzet kialakításával kellene elérni, ahonnan a gyenge elemek egy idő után kiesnek.miihii írta: ...
Az igazolásokhoz nem tudok hozzászólni, mivel egyrészt nem tudjuk kik jönnek, kik mennek és amúgy sem gondolom, h én innét a monitor előtt el tudnám dönteni, h mit hoz a jövő számukra, számunkra.connor írta:...
Sajnos ettől tartok.miihii írta: Bőven van min javítani, de hamarosan jön a nyár, az keret update és meglátjuk mire lesz elég a szünet. Elsősorban mentális, motivációs dolgokban kellene sokkal több, a játékban pedig apróbb változtatások is már látványos többletet adhatnak.
Azt írtam, h lesznek még olyan idők, nem azt, h várom őket, nagy dificonnor írta: ...
Ez nagyon igaz. A Milan meccs az etalon idén, pedig ott is voltak hibáink, messze nem volt tökéletes a meccsünk. Viszont az idei évben már ez is kiugróan jó produkció volt, ami leginkább a legfontosabb játékelemben jött ki: hajtás. A hozzáállásunk volt olyan a meccshez, ami elvárható lett volna már korábban is és már nem lennénk ilyen helyzetben. Ha olyan szellemben játszunk a reál ellen a kupában, nem esünk ki, ez meggyőződésem. De nem szenvedünk meg se a Milannal, se a PSG-vel ennyire. A BM meccsen meg lehet, h ugyanígy zakó a vége, de egy nagyon szűk eredménnyel fordulhatnánk... Viszont ebből a 7 meccsből csak egy volt olyan, ami elvárható, így marad az az etalonvlxe írta:Szerintem meg azon a meccsen is bőven volt hibánk, csak ugye az az eredmény tükrében nem igazán volt könnyen észrevehető! Hibák akkor is voltak, de az a meccs is bizonyította, hogy ha odateszik magukat a srácok bármit meg tudnak valósítani! Ez kellene most is!sjd írta:Érdekes, a Milan elleni visszavágóra sikerült minden bajt orvosolni egyik napról a másikra. Viszont azt leszámítva ugyanazokat a hibákat követte el a Celtic elleni meccsektől kezdve egész a Bayern elleni odavágóig szinte minden fontos meccsen. Ezt az utóbbit elég nehezen tudom megbocsátani neki.
Szerintem meg azon a meccsen is bőven volt hibánk, csak ugye az az eredmény tükrében nem igazán volt könnyen észrevehető! Hibák akkor is voltak, de az a meccs is bizonyította, hogy ha odateszik magukat a srácok bármit meg tudnak valósítani! Ez kellene most is!sjd írta:Érdekes, a Milan elleni visszavágóra sikerült minden bajt orvosolni egyik napról a másikra. Viszont azt leszámítva ugyanazokat a hibákat követte el a Celtic elleni meccsektől kezdve egész a Bayern elleni odavágóig szinte minden fontos meccsen. Ezt az utóbbit elég nehezen tudom megbocsátani neki.
A Milan elleni visszavágó számomra amúgy teljesen érthetetlen, a teljes tanácstalanságból, tunyaságból, lassúságból egyik napról a másikra kinőtt egy zseniális teljesítmény, aztán egy meccs után a játék és a hozzáállás visszasüllyedt a már megszokott szintre.sjd írta:Érdekes, a Milan elleni visszavágóra sikerült minden bajt orvosolni egyik napról a másikra. Viszont azt leszámítva ugyanazokat a hibákat követte el a Celtic elleni meccsektől kezdve egész a Bayern elleni odavágóig szinte minden fontos meccsen. Ezt az utóbbit elég nehezen tudom megbocsátani neki.
Érdekes, a Milan elleni visszavágóra sikerült minden bajt orvosolni egyik napról a másikra. Viszont azt leszámítva ugyanazokat a hibákat követte el a Celtic elleni meccsektől kezdve egész a Bayern elleni odavágóig szinte minden fontos meccsen. Ezt az utóbbit elég nehezen tudom megbocsátani neki.mess2009 írta:lehet, hogy ismétlem magam, de: nekem nagyon úgy tűnik, hogy itt nem arról van szó, hogy Tito vak, vagy ostoba.... hanem a bajok nem orvosolhatóak egyik meccsről a másikra!
1,5 év???Sanama írta:Sőt novemberig hányan írták, hogy jobb nézni ezt a csapatot, stb... Ami igaz is volt. Sokkal kevésbé ment a szenvedés, mint Pep utolsó 1,5évében.barca99 írta:Azért ez nem semmi, az első 19 meccsből 18 győzelem, egy döntetlen, majd az edző nélkül hónapok, és elcsúszik minden, erre zavarjuk el a francba.
Miközben nem értjük a széljátékot, tényleg sosem lőttünk abból gólt, hogy valaki elindul az alapvonal felé, és laposan centerez, az érkezők közel meg majd bekotorja valaki.![]()
Nem mondom, hogy nincs hiba, mert az őszi BL is jelzett problémákat, ugyanakkor nem értem, miért ne lehetne megadni a technikai stábnak az esélyt, hogy igazoljanak és finomhangolják a rendszert.
Nem, nem, nem, nem érted.Chino írta: Azért kellene gyorsabban átállni, mert Tito jól ismeri az eddigi játékrendszerünket? És elteltek már évek? Első idénye (és igen, első!!!), vagyis kb fél szezonon van túl. Milyen hatalmas változást vártál. A Barcánál –pont a taktikából kifolyólag– még nehezebb látványos változást produkálni rövid idő alatt. Ez nem így működik, hogy fiúk hagyjuk ami eddig volt és álljunk át kontrajátékra. Aztán pikk-pakk megvalósul.
Én nem nevezném hatalmas visszaesésnek, főleg nem megbukásnak. Már a tavalyi évben észrevehető volt egy bizonyos fokú visszaesés. Könnyen lehet, hogy Peppel is ugyanez vagy még rosszabb lenne. Sok mindent megszépít az idő. Hányszor szidtuk, hogy rosszul cserél, nem tud belenyúlni a meccsbe, rosszul igazol stb.
Nem áldozott le a csapatnak, még bőven top 3-asak vagyunk. Aki régebb óta szurkol a Barca-nak jól ismeri mi az az érzés amikor hanyatlás van. Amikor nem jönnek a meccsek.
Nagyon hálátlan feladatot kapott Tito. Ilyen sikeres évek után sokkal nagyobbak az elvárások és lám egy bajnoki arany és Bl-elődöntő is kudarcnak számít egyeseknél. És ne teperjetek itt, hogy gyenge a bajnokság stb. Ezt is meg kell nyerni, hétről-hétre keményen dolgozni
három fronton harcolni.
Nem Tito mellett kardoskodom, kis túlzással azt mondanám, bárki lenne az edzőnk, ha egyszer őt nevezték ki, akkor hagyják dolgozni.
Amúgy ki lenne az az edző, aki elérhető és sikeresebb, jobb lenne a csapat? Csak kiváncsiságból.
Klopp?Chino írta: Amúgy ki lenne az az edző, aki elérhető és sikeresebb, jobb lenne a csapat? Csak kiváncsiságból.
Azért kellene gyorsabban átállni, mert Tito jól ismeri az eddigi játékrendszerünket? És elteltek már évek? Első idénye (és igen, első!!!), vagyis kb fél szezonon van túl. Milyen hatalmas változást vártál. A Barcánál –pont a taktikából kifolyólag– még nehezebb látványos változást produkálni rövid idő alatt. Ez nem így működik, hogy fiúk hagyjuk ami eddig volt és álljunk át kontrajátékra. Aztán pikk-pakk megvalósul.connor írta: Pep búcsúzásával Tito TELJESEN a saját képére alakíthatta a csapatot, de láthatjuk, hogy hatalmas visszaesés lett a vége. Nem minden nap fut bele a csapat egy 4-0-ba. Főleg nem a BL-ben. Ellenféltől függetlenül is jelzés értékű. Sőt, Tito-nak pont azért nem jár több idő, mert neki nem kellett megismerni a játékrendszerünket, elvégre részt vett a kidolgozásában. Az ő munkája, ennek a "kiteljesedése" nem szabadna éveket igénybe vegyen, mintha pl. átálltunk volna a tiki-taka-ról kontrajátékra, vagy 4-4-2-re,stb.
Érdekes a hozzáállásod, hogy "várod" a kupa nélküli időket, közben meg ott fityeg a neved mellett, hogy Barcelona szurkoló vagy. Na mind1.miihii írta: ...
Nem tudom, h köztük voltál-e, de tavaly elég népszerű vélemény volt itt, hogy a Real a mi teljesítményünknek köszönhetően lett bajnok.miihii írta: A +10-ben valóban benne van a reál teljesítménye is, ahogy mind a 20 csapatéFél szezont veretlenül húztunk le, elsőként, mióta a Liga létezik! Miért kell ezt lekicsinyíteni?
Pár gondolatot ehhez hozzáfűznék azért.connor írta: Úgy értem a türelmet, hogy Tito nem idén érkezett, mint edző, hanem az elmúlt 4 szezonban is a csapattal volt, ahogy a sokak által szidott játékosok is. Nem értem, hogy miért csak a rosszul teljesítő játékosokat "lehet itt a fórumon elküldeni". Tito nem sokat változtatott a csapaton, de azzal is csak rontott a tavalyi teljesítményhez képest is. A bajnoki cím jól hangzik és fontos volt megnyerni, mert a 2. legfontosabb trófea. DE. Nem gondolod esetleg, hogy abban a 10+ pontban vastagon benne van a Real Madrid teljesítménye is? Mert benne van. A tavalyi Barcelona jelen pillanatban 7 pontot verne az idei fővárosiakra. Tulajdonképpen nem mi lettünk jobbak, a Madrid lett rosszabb. Azt nem szeretném újra leírni, hogy a La Liga egy "two horse race", szakadéknyi különbséggel az első 2 helyen lévő csapat és a többi között. Elég annyi, hogy láthattuk a "nagy" Atletico Madrid mit művelt a Real B csapata ellen.![]()
Egyértelmű, hogy a sikeres edzőpárosunk "szakítása" után csak lefelé vezet az út. Ahogy korábban is volt.
Úgy értem a türelmet, hogy Tito nem idén érkezett, mint edző, hanem az elmúlt 4 szezonban is a csapattal volt, ahogy a sokak által szidott játékosok is. Nem értem, hogy miért csak a rosszul teljesítő játékosokat "lehet itt a fórumon elküldeni". Tito nem sokat változtatott a csapaton, de azzal is csak rontott a tavalyi teljesítményhez képest is. A bajnoki cím jól hangzik és fontos volt megnyerni, mert a 2. legfontosabb trófea. DE. Nem gondolod esetleg, hogy abban a 10+ pontban vastagon benne van a Real Madrid teljesítménye is? Mert benne van. A tavalyi Barcelona jelen pillanatban 7 pontot verne az idei fővárosiakra. Tulajdonképpen nem mi lettünk jobbak, a Madrid lett rosszabb. Azt nem szeretném újra leírni, hogy a La Liga egy "two horse race", szakadéknyi különbséggel az első 2 helyen lévő csapat és a többi között. Elég annyi, hogy láthattuk a "nagy" Atletico Madrid mit művelt a Real B csapata ellen.Chino írta: Hogy érted ezt a "hű de nagy türelmet"? Első éve vezetőedzőként, aminek egy részét nem is tölthette a csapattal és még a szezonnak sincs vége. Végül is takarodjon semmi eredménye, hogy itt van, ja mégsem. Bajnoki cím zsebben jó ideje, 10+ pontot vertünk a Madridra, BL elődöntő.
Pep nem egy tökéletes csapatot hagyott hátra. Nem akarom védeni Titot mert tényleg vannak gondok, de ha egyszer őt nevezték ki, akkor hagyják is dolgozni. De olyanok is lehetünk mint a Madrid az elmúlt évtizedben.
Hogy érted ezt a "hű de nagy türelmet"? Első éve vezetőedzőként, aminek egy részét nem is tölthette a csapattal és még a szezonnak sincs vége. Végül is takarodjon semmi eredménye, hogy itt van, ja mégsem. Bajnoki cím zsebben jó ideje, 10+ pontot vertünk a Madridra, BL elődöntő.connor írta:
Amennyire jogosan küldenék el Pedro-t vagy Fabregás-t sokan a rossz teljesítmény miatt, Tito-val szemben nem értem mire ez a hű de nagy türelem. Főleg amikor egyértelműen rosszul végzi a dolgát, ahogy a fentebb említett 2 játékos is.
Könnyű az őszt példaként felhozni. Azt felejted el, hogy a bajnokságban azért sem megy igazán, mert a BL miatt hétről hétre szinte a tartalékcsapatunk fut ki a pályára. Az őszhöz hasonlóan lenyomtuk volna a Celta-t és a Bilbao-t is, ha a Busquets-Xavi-Iniesta-Messi négyesből legalább 2 kezdő. Természetesen az sem volt mindegy, hogy a Real Madrid is bukdácsolt így a 13 pont körüli előny a Celta elleni döntetlennel is tartható volt, illetve most is van 11 pont előnyünk.barca99 írta:Azért ez nem semmi, az első 19 meccsből 18 győzelem, egy döntetlen, majd az edző nélkül hónapok, és elcsúszik minden, erre zavarjuk el a francba.
Miközben nem értjük a széljátékot, tényleg sosem lőttünk abból gólt, hogy valaki elindul az alapvonal felé, és laposan centerez, az érkezők közel meg majd bekotorja valaki.![]()
Nem mondom, hogy nincs hiba, mert az őszi BL is jelzett problémákat, ugyanakkor nem értem, miért ne lehetne megadni a technikai stábnak az esélyt, hogy igazoljanak és finomhangolják a rendszert.
Sőt novemberig hányan írták, hogy jobb nézni ezt a csapatot, stb... Ami igaz is volt. Sokkal kevésbé ment a szenvedés, mint Pep utolsó 1,5évében.barca99 írta:Azért ez nem semmi, az első 19 meccsből 18 győzelem, egy döntetlen, majd az edző nélkül hónapok, és elcsúszik minden, erre zavarjuk el a francba.